Rande po dlhsej dobe- Akym chybam sa vyhnut? - LOCK

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Filipito
Darca
Darca

Rande po dlhsej dobe- Akym chybam sa vyhnut? - LOCK

Príspevok od používateľa Filipito »

caute takze frajerka ma nechala ale vyhliadol som si inu babu. No piseme si, niekedy zavolame, niekedy pojdeme von ale su tam aj iny kamosi tak viete vtedy to je ine. no takze ja som sa vas chcel spytat ze proste akym chybam sa vyhnut ocom nekecat a tak podobne aby nenastal zbytocny trapas. myslim ze ma chapate . vyjadrite sa :wink:
Nik_kuSh :)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nik_kuSh :) »

hmm, tak v prvom rade mrzi ma ze si stratit frajerku, ale tak ked mas uz inu vyhliadnutu tak v pohode. hmm a k tomu co si chcel vedet, proste ju musis nejako viac zaujat ako tí jej ostatní kamarati.. proste chodievaj s nou castejsie vonka, volavaj jej castejsie, piste si castejsie.. mavaj dvojzmyselne poznamky.. nech je sranda.. rozpravaj jej mile veci..usmievaj sa na nu..alebo zaujimaj sa o jej hobby, a taak.. skus najst co najviac veci co mate spolocne.. aa trapasov sa nemusis baat..leen nemal by si pred nou balit inu babu, alebo rozpravat len o svojich hobbach a kecat o tom cele hodiny, lebo by si ju unudil asi...proste nebud egoista... bud sam sebou..a vsetko pojde samo..nemas sa coho bat.. :)aa este ze, urcite vies, preco sa s tebou rozisla frajerka, tak nerob znova take chyby v novom vztahu, ako si robil v tom starom.. drzim ti palceky, nech ti to vyjde:)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

cim viac sa budes snazit byt dokonaly, tym vacsiu pixovinu spravis .. lebo budes upiaty a neviem co, nebude s tebou ziadna sranda ... ak ta ma mat rada, alebo ak s tebou rada niekam pojde tak to znamena ze si je toho vedoma a toleruje to, lebo to aj ona sama robi ... proste bud aky si ... lepsie trapny ako umely ...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

odporucam sa uvedomit a nezakladat prije*** temy...to uz vsetky osoby muzskeho pohlavia na tomto fore su zeny abo co? id tam jak stale, bud taky jak stale a aj ked daco poseres tak poseres, nabuduce sa tomu vyvarujes
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Čím viac myšlienok a času budeš venovať tomu, čo sa môže pokašľať tým menej sa Ti to všetko vydarí. Fakt nad tým vôbec neuvažuj - ďalšia vec: čím viac plánovať tým menej budeš sám sebou a znervóznieš pri každej odchýlky od plánu. Nedokážeš sa uvoľniť a rande bude v keli.
Čo robiť, aby nenastal trapas? Čo keby nastal napriek všetkému plánovaniu? Snaž sa vnímať to ako normálnu situáciu - viem, že stresu zo štatútu "rande" sa nevyhneš, no snaž s asprávať, akoby o nič nešlo. Nerob nasilu dojem, nesnaž sa byť za každú cenu vtipný.
Just be yourself... :wink:
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

necital som co ti tu hore chalani napisali ale tak ja ti nato poviem len jednu vec: BUD SAM SEBOU (proste nerozmyslaj nad tym napr. ako si napisal vyhybat), CELY ZIVOT SA PRETVAROVAT NEMOZES
Filipito
Darca
Darca

vdaka chalani takze vonku ideme zajtra... podla vas by som ju mal zobrat do krcmy alebo len tak vonku na prechadzku?
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Filipito napísal:vdaka chalani takze vonku ideme zajtra... podla vas by som ju mal zobrat do krcmy alebo len tak vonku na prechadzku?
podla mna je lepsia prechadzka, bude to take, romantickejsie :D

btw co nieje romantickejsie ako krcma :smt046
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Buď sám sebou, nerob zo seba desať ročné detsko a hovor k téme, žiadny offtopic!
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

zober ju niekam sa prejst ... :P alebo ked sa chces zbavit len kamosov tak chodite vonku napriklad na nejake lavicky ... tak povies ze potrebujes ist do obchodu a zavolas ju ci nepojde s tebou a hotovo..... a prechadzku odporucam niekde do lesaa ale zas niee doslova po lese po nejakom chodnicku kde to poznaas .... rozpravat sa rozpraavat atd ... a sam uvidis
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

fizz napísal:Ja by som sla radsej do krcmy ako na prechadzku, ked uz velmi nebude o com, v krcme sa mozte prnajhorsom bavit o ludoch okolo, ale na prechadzke? Pojdete pri sebe a budete sa bavit o pocasi?
Mna tie prechadzky nejako neberu...
Right!
Nemusí to byť zrovna krčma, ale napríklad pohodová kaviareň. Prechádzky mestom sú veľmi glorofikované - to však len kvôli tomu, že sa na nich ľudia veľmi dobre cítia - však s partnerom / partnerkou, preberajúc dôverné, či menej dôverné záležitosti. Na rozbiehanie komunikácie / vzťahu sa mi skôr zdá vhodnejšie prostredie s aktívnejšou sociálnou interakciou :wink:

//Edit: kaviareň / čajovňa / whatever - apeloval som jedine na nevhodnosť "romantickej prechádzky". Kaviareň som poňal iba ako modelový príklad...
pershing
Guru
Guru

sak on ma das 14 rokov, sa nesal s kaviarnou jin :D ja mam 17, ale isto by som ziadnu netahal do kaviarne, max tak do nejakeho klubu / cajovne.. :P
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pershing: lebo kaviaren, cajovna a nejaku slusny klub maju tak daleko od seba, co?...
Filipito
Darca
Darca

keby tu nieco take bolo... byvam na dedine ona je momentalne tu u babky a mame tu jednu posratu krcmu :) a mam 14
pershing
Guru
Guru

Maki napísal:pershing: lebo kaviaren, cajovna a nejaku slusny klub maju tak daleko od seba, co?...
pod do KE a ukaz mi nieco take kde nechodia ludia 20+
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zakladna rada od Homera: "Nedávej ji přezdívky jako obryně nebo dodávka" :lol:
Proste nerob si z nej srandu, nesnaz sa byt zbytocne vtipny a bud sam sebou. Predtym si este precitaj nazory dievcat v teme co vas dokaze odradit na opacnom pohlavi.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pershing napísal:pod do KE a ukaz mi nieco take kde nechodia ludia 20+
tak KE... v BB som obcas do kaviarne zbehol ked som mal 16 a nikto nemal problem... proste nieje to zly napad...

a ked byvate na dedine? tak si niekde vyjdite na piknik alebo co :D niekde do prirody
Filipito
Darca
Darca

ne to bude premiera v dedine kde byvam dpc inak sme stale v meste (5 km neni vela)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak ju vezmi na prechadzku do miesteno JRD, co tak trochu invencie? Nabal do vaku kofolu, pohare, nejake rozky a nechaj sa viest nosom. pri kazdej jednej dedine su pekne miesta.

btw. ja som si tiez skocil v 16tich do kaviarne, ale tahat tam dievca s ktorym sa este len chcem blizsie zoznamit - to asi nie. Teda v tom veku...
Filipito
Darca
Darca

ta kaviaren / krcma sa aj mne zda blba sa jej spytam ze kam chce ist ak povie ze nevie ide sa na turu :D :D
Napísať odpoveď