Možnosť nadviazať nový vzťah - Ako zaujať?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Možnosť nadviazať nový vzťah - Ako zaujať?

Príspevok od používateľa Online »

Zdravím, píšem lebo mám znovu problém.
Po tomto nadviazaní vzťahu to nevyšlo. Ľúbila iného...
No ale teraz som spoznal jednu peknú, milú a nenamyslenú holku o ktorú chcem zabojovať. Koncom prázdnin sa má vrátiť z dovolenky a už je dohodnutné, že ideme spolu vonku.
Nie je náročná na nejaké extra drahé darčeky veci a nič podobné. Proste klasická baba. No a ja by s ňou rád nadviazal vzťah. Povedala mi, že sa jej páčim a že sa cíti so mnou dobre. Lenže mňa trápi jeden problém, že môže žiarliť ale nemusí. Totiž nastupujem do prvého ročníka na strednú školu. Môže si myslieť, že ju s nejakou inou podvádzam. Ale to je to najmenej. Podľa môjho názor nejsom bohvie aký "šrác" ale budiš.
Tak ako by som mohol dosiahnuť aby so mnou začala chodiť? Nechcem nejak na ňu nejako tlačiť ani nič podobné.

Ďakujem za rozumné rady.

Vek: Ja 15/Ona 14
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Možnosť nadviazať nový vzťah - Ako zaujať?

Príspevok od používateľa jin »

Online napísal:Lenže mňa trápi jeden problém, že môže žiarliť ale nemusí. Totiž nastupujem do prvého ročníka na strednú školu. Môže si myslieť, že ju s nejakou inou podvádzam. Ale to je to najmenej. Podľa môjho názor nejsom bohvie aký "šrác" ale budiš.
Tak ako by som mohol dosiahnuť aby so mnou začala chodiť? Nechcem nejak na ňu nejako tlačiť ani nič podobné.
Vek: Ja 15/Ona 14
Pochybujem, že to, čo si odomňa prečítaš chceš počuť, no nedá mi inak.
Ideš na strednú už o pár dní. Ver mi, začínať si vzťah s holkou s ktorou nebudeš chodiť na SŠ ešte k tomu pár dní pred nástupom do prvého ročníka je trošku krátkozraké. No offense, viem sa vcítiť do Tvojej situácie - máš pocit, že všetko by super klapalo, keby sa Ti podarilo nadviazať kontakt / známosť, no nevieš, aké vzťahy Ťa čakajú na strednej. Je to pre mnohých naj. obdobie života a príde mi škoda komplikovať si ho už od samého začiatku vzťahom, ktorý ešte ani nemáš rozbehnutý. Na strednú je fajn skočiť s čistým štítom.
Ale ber to iba ako návrh :wink:
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Jasné v pohode, nič sa nedeje. Ja len momentálne asi dva týždne mám depku či si mám nájsť teraz holku alebo až na strednej. Počkám ešte na ďalšie reakcie ale asi budem s čistým štítom. :)
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Neviem preco by mal ist niekto na strednu s cistym stitom :roll:
Vsak nie na kazdej skole, alebo v triede kde bude, musia byt baby, ktore jemu vyhovuju :lol: Napr. ja chodim do cisto chalanskej triedy a baby mame vedla 8) Podla mna by to moho skusit a ked to nepojde tak sa nato vykasle, ...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

fizz napísal:A mozno si budes trieskat hlavu, ze okolo teba nieje nijake vhodne dievca a ta, ktorej si sa pacil a ktora sa ti pacila sedi doma a ty si bez nej lebo si chcel ist s cistym stitom.
Rozist sa da vzdy, ale snazit sa pokracovat v tom co poriadne ani nebolo sa nemusi vzdy podarit.
Tak tak, povodne som sem ani nechcel pisat, ale neda mi - vo vztahoch sa neda spoliehat na to, ze ak teraz nejaku, co ti vyhovuje, odmietnes, tak potom si ako svihnutim carovneho prutika najdes druhu, ktora ti bude tiez vyhovovat. Vztah sa neda len tak odlozit, clovek nie je ako pristroj, ktory mozes teraz bez obav vypnut a neskor ho znova zapnut s tym, ze sa nic nezmeni.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Online napísal:Ja len momentálne asi dva týždne mám depku či si mám nájsť teraz holku alebo až na strednej.
ako bez urazky ale mat tvoje problemy... ja som si holku nasiel az vo stvrtaku, lebo som bol prilis vyberavy a nevadi mi to a ty depkujes lebo mas 15 a nic?

chlape zobud sa preboha.... ma 14 - nepis mi ze ona je ina atd... baby nevedia v tom veku co chcu, ako sa maju spravat, nic... ja ti poradim asi tolko ze radsej si pockaj a a nehladaj... ono si to najde teba...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Maki napísal:...
Tu nejde o to, ze ziadnu nema, ale o to, ze teraz nejaku moze mat...tak preco nie? Mozno to vyjde a ked nie, tak sa nic nestane. A pises, ze ty si si svoju nasiel vo stvrtaku - prave o tom to je, niekomu sa to podari v prvaku, niekomu v druhaku, niekomu vo stvrtaku a niekomu neskor. A co ked teraz tuto odmietne a potom sa nezadari az do 30ky? :)
Ano, ma 14, takze to mozno nebude mat dlhe trvanie, ale clovek nikdy nevie.
//teraz som si vsimol, ze tema je vlastne o tom ako zaujat :)
No ako pise Maki, si na dobrej ceste, len to nepokaz a bud sam sebou.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

goťar: neser - sam vies velmi dobre ako to je.... ja som zivotny pesimista tak tvrdim ze kym si niesom isty ze ten vztah bude mat nejaky vyznam a chvilku aj potrva tak do toho logicky nejdem...

kazdopadne k otazke v napise temy - ako zaujat? ako si ju zaujal doteraz ked ti povedala ze sa jej pacis a je jej s tebou fajn? tak v tom iba pokracuj... bud sam sebou..
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

mne to pripada dost sockarske take reci, ze teraz si mam najst holku abo az potom, ta vies co, ja idem zajtra do mesta tam si najdem holku... :roll:...a pokial ti napisala ze si skvely a hovadiny, tak si nemozes byt isty na 100% [bolo by takych ach jaj]
za prve je to decko cize sanca na vztah aky ty chces -50%
za druhe je to zena cize -20% :D - [niekde som to uz pisal - mily, zlaty ale ajtak si len kus chu*a(tj nezalezi mi na tebe, alebo ak zalezi tak strasne stokarskym sposobom)]

inac stym ze kedy si holku najdes, tak si hod mincou ;) [tieto uvahy ajtak nikdy nevyjdu :)]
a ps, nehovor hop ked si nepreskocil ;) a vo vztahoch by som to nevravel ani ked preskocim [vazim si vztah :D]
Nik_kuSh :)
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nik_kuSh :) »

hej hej, aj podla mna by si to mal skusit...a ako kolega povedal, ked nevyde tak nevyde.. aa proste nie na kazdej skole su take idealne baby.. ako si opisal tu svoju ..ktoru chces.. vies, ked s nou nenadviazes vztah, aa v skole nebudu baby pre teba, tak potom budes lutovat ze si si s nou nezacal..aa mozno si najde ineho..tak neriskuj a chod do toho smelo.. :) hehe ani nemusis na nu tlacit.. len povedz jej ze aj ona sa tebe paci, a ze sa s nou citis superne.. a proste ze by si to s nou chcel skusit.. aa keed ti povie nie, taak asi je vyplasena...velmi ju do nicoho nenut...to aj ona musi citit ze chce nieco s tebou mat.. ale podla mna..ked je jej s tebou dobre..a paacis sa jej..nevidim problem :P
Napísať odpoveď