hrozne drahe pausaly.... pockam par mesiacov a kupim niekde pod ruku za polovicu bez pausalu...vsak to je zlodejina. Snazia sa len vytazit z prvotneho bumu a za nejaky cas daju lacnejsie pausaly
Rattata napísal:hrozne drahe pausaly.... pockam par mesiacov a kupim niekde pod ruku za polovicu bez pausalu...vsak to je zlodejina. Snazia sa len vytazit z prvotneho bumu a za nejaky cas daju lacnejsie pausaly
Presne ako hovoris, ale to je vzdy tak. Prvotny boom a potom to ide dole o 20%, mozno aj viac po dlhsej dobe. Takisto asi pockam.
Podla mna super mobil. Chcel by som si ho kupit ale tak pre mne je vela dat za mobil 15k Ale preco by som nedal, ved ho budem mat prvy v partii Tak ten bol co za debila LOL
2callop, nemal ani obciansky, lebo brat to na karticku poistenca:D sa ho najprv pytala na obciansky, potom vodicak a nakonec karticku
refr0 napísal:to je curak ide si brat pausal a nema pri sebe ani obciansky ani vodicak len zdrav. karticku :D
obciansky mal, len vodicak nemal
/pozri si to este raz - najprv pytala obciansky, on povedal dobre a potom sa pytala na dalsi doklad, vtedy zakrutil hlavou ze nema vodicak ale kartu poistenca ma. keby nemal obcianku tam na 100% mu to nepredaju.
Tak dnes som sa s touto hrackou u nas v PO chcel pohrat. Dosiel som do T-Mobileu a tam mi predavat povedal, ze zatial sa z neho da len volat, ze im este nedosiel software. Potesi...
a v com by mal byt revolucny?
iphone nezatracujem, ale podla mna je to len bezny telefon doplnajuci skalu operacnych systemov v mobilnych zariadeniach (symbian, wm, palm, blackberry, ...)