Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

smejo napísal:ked vysla napr. N95 tak si na ziadne podobne maniere akosi nespominam... to si tak jablko cashlo, alebo im robia taku reklamu dobrovolne? :roll:
http://www.reuters.com/article/technologyNews/idUSN215519020080821 :)
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Iphone je pekna hracka ale ja cakam na nieco lepsie samsung I900 .
ked to mam porovnavat z Iphone tak sa musim zasmiat 8) :lol:
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

ale sak tento mobil sa dal na slovensku zohnat uz dlhsie nie?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Jelko4 napísal:ale sak tento mobil sa dal na slovensku zohnat uz dlhsie nie?
Zohnat ano, ale nie dotovany od operatora.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

waw. teraz som si vsimol ze iP sa z orange da kupit len s novym pausalom kt nie je vobec najlacnejsi. https://www.orange.sk/sk/private/3g_pausaly.html a štandardná cena 18280,- je kusok premrstena :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

standartna cena pise 15 500 skk s dph a dotovany na pausal 3G 250 je za 1400 skk
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa low-rider »

boze co tu robite z toho taky booom , ja mam iphone uz asi pol roka a leze mi vrcholne na nervy , keby ho nevyrobil apple tak by to bol dobry kusok , ale politika a celkove obmedzovanie sluzieb od apple sa mi vobec nepaci , vide xperia a apple posielam k vode ...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

a preco ho neposles k vode uz teraz? :) Ked uz je na trhu HTC Touch Pro :)))
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

STomko napísal:a preco ho neposles k vode uz teraz? :) Ked uz je na trhu HTC Touch Pro :)))
ja mam napr LG KS20 a tiez cakam na xperiu pretoze narozdiel od HTC ma o chlp vačši display + rozlišenie a navyše vačšia kapacita baterky .
a čo sa tyka Iphone mal som ho tiez moznost pouzivat cca 2mesiace je to dobre tak na 4 veci Internet ,prezeranie obrazkov, telefonovanie , pocuvanie hudby , je to slabota jedine co ma nadchlo je ten display inac nic viac. pre niekoho je idelany pre niekoho nie premna je idelana Xperia hlavne koli qwerty klav. ktora mi na mojom LG chyba :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Celkom obsiahly a myslim, ze (vynimocne) nezaujaty clanok o nedostatkoch iPhone http://www.mobilmania.sk/Mobilnetelefon ... 4&CAI=2127
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

omg, low-rider, ty si vazne low. Keby ty iPhone lezie uz pol roka krkom, davno by si sa ho zbavil.

GothaR: Akoze ten clanok je pekna chu****. Nema slot na pamatove karty. Naco by tam komu bol. Baterka - pri normalnom pouzivani vydrzi 2 - 3 dni. Aj tak su vsetci na pocitaci kazdy den, staci vytiahnut USB kabel a mas ho nabity. GPS navigacia onedlho. K fotaku sa uz nema zmysel vracat.
lucky.strike
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lucky.strike »

12.9 idem do USA na dovolenku a chcem si tam kupit IPHONE (tam stoji cca 4000) chcem sa opytat ci mi bude fungovat? ci nemame ine pasmo alebo nieco :cry:

Vdaka
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

4000? :lol: Ty si vazne myslis ze ostanes iPhone za 4000 bez viazanosti?
ale ide oto od koho ho kupujes
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

lucky.strike napísal:12.9 idem do USA na dovolenku a chcem si tam kupit IPHONE (tam stoji cca 4000) chcem sa opytat ci mi bude fungovat? ci nemame ine pasmo alebo nieco :cry:

Vdaka
jasne, len potrebujes do neho urobit mierne softwarove zasahy, na takom forum.iphone.cz najdes rozne navody ohladom iphonu vcetne toho co spominam
inkognitto
Star
Star

Príspevok od používateľa inkognitto »

chlapci (a divcata) nemate nahodou nejake info o tej xperii, myslim ci bude v ponuke nejakeho operatora, a kedy. najlepsie orange. A keby ste aj cenu vedeli vymysliet :D
THX
Gothar
Moderátor
Moderátor

Drago napísal:omg, low-rider, ty si vazne low. Keby ty iPhone lezie uz pol roka krkom, davno by si sa ho zbavil.

GothaR: Akoze ten clanok je pekna chu****. Nema slot na pamatove karty. Naco by tam komu bol. Baterka - pri normalnom pouzivani vydrzi 2 - 3 dni. Aj tak su vsetci na pocitaci kazdy den, staci vytiahnut USB kabel a mas ho nabity. GPS navigacia onedlho. K fotaku sa uz nema zmysel vracat.
Kluud, ved to v tom clanku pekne rozpisali: "Pamäťové karty sú dnes veľmi lacné, dva gigabajty vás vyjdú zhruba na dve-tri stovky, osem na necelých sedem stovák. Užívateľ si tak môže vybrať to, čo potrebuje a nemusí vyhodiť peniaze za pamäť, ktorú využije sotva na desať percent. Naopak – multimediálnym fajnšmekrom ani 16 GB nebude stačiť a v prípade iPhone prichádzajú o možnosť doplniť si chýbajúcu kapacitu."
inkognitto: raz asi bude, pretoze Orange ma za ciel mat v ponuke co najviac 3G telefonov.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Drago napísal:omg, low-rider, ty si vazne low. Keby ty iPhone lezie uz pol roka krkom, davno by si sa ho zbavil.

hehe nekomu pri 16gb treba slot na sd karty ? hmm ked uz nekdo nema co odsudzovat tak zacne trepat pi*ov***..
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ja fakt nechapem, komu v dnesnej dobe moze vadit, ze nema slot na pamatovky. do 16GB vtrepem obrovsku kopu filmov a muziky, v dnesnej dobe ma PC predsa kazdy a bez neho nema zmysel iPhone kupovat. Naco tu pi*ujete, nik vam nekaze si ho kupit.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

mne firma preplaca plovicu pausalu takze je celkom realne ze ak budem chciet budem mat iFoon :P
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

H@wk napísal:mne firma preplaca plovicu pausalu takze je celkom realne ze ak budem chciet budem mat iFoon :P
Akoze super vyhra, nechapem ludi co tam cakali o polnoci....
je to pekny telefon, s dotykovou obrazovkou ale je to hlavne o frajerine "aha ja mam iphone". Ta bu*eracia s itunes je riadna katastrofa, obycajny slaby fotak(hovorte si co chcete premna je mobil uz ako fotak a autofocus proste mnam), nedokaze tocit videa, pri intenzivnom pouzivani nabijanie niekedy kazdy den no neviem....Vy co chcete kupte si kludne iphone, ale nerobte zo seba gangstera lebo ste k smiechu a len vas chytila modna vlna "ja to musim mat"...tot vsjo
Napísať odpoveď