BUX.TO - co vy na to ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
M3lm@n
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M3lm@n »

hmm no už sa aj mňe zas posralo bux.to neviem nejak sa sere v poslednom čase do riti aj s nimi hovadá sprosté :x
RareNickname
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RareNickname »

podla mna bux.to je sice spolahliva klikacka, ale bez MNOHICH AKTIVNICH referralov vam proste seriazne peniaze nepojdu. Seriozne peniaze (mam overene) idu prave kvoli referralom, ale nie na klikackach, ale na normalnich strankach, ktore nerobia reklamy, ale su to napr. web hostingi, financne sluzby a podobne. Ti su ochotni vam vyplatit slusny obnos len za to ze na ich stranku pritiahnete potencialnich zakaznikov. Ale ako vravim, vobec ich sluzby nemusite vyuzivat na to, aby ste mohli zarabat. Ceknite v Ostatne - Zarabanie na nete :o) - moj prispevok. Je tam celkom vsetko vysvetlene. Ak chcete viac info alebo "navod" tak mi pisnete na mail alebo ICQ.
Blade800
Light Expert
Light Expert

Re: neobux

Príspevok od používateľa Blade800 »

pi*ov*** :P

bux.to nescamne coho sa bojite omg :D bux.to je najvacsi a aj vzdy bude a keby ti to vynasa tak jak majitelovi tiez by si to len tak nenehal, mali meeting koli vlastnemu payment procesoru a myslis ze to teraz skoncia? to by boli blazni..

//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 10:46 )
a tusim to bolo koli tomu DDOS attack, ktore postihlo aj ten-ads buxvisit.net a ine

//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 10:48 )
Iceman888 napísal:pls mohli by ste mi niekto v skratke vysvetlit co je to ten autopay na neobuxe ? :?
ani ja newiem presne ako to funguje ale kamos mi to vysvetloval, vlastne ono ti to kazdy den zaplati za "aktivneho refa" a ked si to prepocitas na mesiac tak ta to vide lacnejsie a kedze to bude platit kazdy den za neho je to tak spravene tusim, on to pocital ze pri najhorsom ti to nic nebude vynasat alebo budes v pluse, v minuse by si nemal byt..

//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 10:50 )
Rickie napísal:vdaka skusim

edit:
no, nepomohlo. Vzdy ma to vyhodi ked mi dojde ten panel do konca pri prihlasovani a nehodi ma na moj ucet ale vyhodi opat von.
Prosim poradte alebo hodte nejaky kontakt na admina, ako by som mu zvonka mohol napisat lebo ani na forum sa nedostanem.
Vdaka
pokial viem mali dake maintence a + aj ich postihlo DDOS attack od hackerov.. takze blbne to stale, ide to tak pomaly aj keby to malo ist normalne
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Blade najvacsi mozno ale uz velmi dlho nie najlepsi. :) Bux.to nema buducnost. Kvoli tym delays odtial odislo tolko ludi ze aj keby sa znovu rozbehli tak budes mat 90% referallov neaktivnych. Vsetkym co rozmyslaju ze do bux.to investuju radim nech to nerobia. Su tu ovela spolahlivejsie a lepsie klikacky. Sam svoju investiciu do bux.to lutujem. Cakam na 200 dolarov uz par mesiacov dalsich 300 mam v balance a kartou si mozem akurat tak zhrabavat omrvinky zo stola.
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Earl_Simmons »

hmmm tak porad niejaku lepsiu klikacku ...
omen
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa omen »

dajak sa haluzi toto bux.to :roll:
RareNickname
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RareNickname »

musim suhlasit s Waldom. Cely zarobok je vlastne zalozeny na AKTIVNICH referralov a pritom vela ludi odchadza z klikaciek uz po tyzdni pretoze oni proste kvoli svojej lenivosti nedokazali zohnat referralov. A tak nestracaju len oni ale aj VY.

Inak ak mate zaujem tak kliknite na moju www stranku kde mam opisany sposob ako si zarobit. Mozno to nieje okamzity zarobok, ale po vstupe do roku 2009 ak budete kludne, aj pomalicky shanat referralov (staci LEN ak sa zaregistruju) tak budete mat majlant :)
M3lm@n
Light Expert
Light Expert

hh asi tak okolo 16. septembra by mi mala dojsť prvá výplata z bux.to konečne :) takže som zvedavý či mi dôjde
davo2006
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa davo2006 »

Earl_Simmons napísal:hmmm tak porad niejaku lepsiu klikacku ...
neobux,ten-ads,buxvisit 8)
Blade800
Light Expert
Light Expert

Waldo napísal:Blade najvacsi mozno ale uz velmi dlho nie najlepsi. :) Bux.to nema buducnost. Kvoli tym delays odtial odislo tolko ludi ze aj keby sa znovu rozbehli tak budes mat 90% referallov neaktivnych. Vsetkym co rozmyslaju ze do bux.to investuju radim nech to nerobia. Su tu ovela spolahlivejsie a lepsie klikacky. Sam svoju investiciu do bux.to lutujem. Cakam na 200 dolarov uz par mesiacov dalsich 300 mam v balance a kartou si mozem akurat tak zhrabavat omrvinky zo stola.
z casti mas aj pravdu ;) suhlasim ale podla mna bux.to ma buducnost, ked pride novy script(ktory je uz tak strasne dlho slubovany) a ja stale verim ze pride, tak preco by nemal buducnost? bux.to bude mat aj vlastny payment procesor, podla mna jakmile pride script, strasne vela ludi sa nahrne a vela sa aj vrati, moj nazor

//autoeditácia príspevku ( 25 Aug 2008, 14:03 )
davo2006 napísal:neobux,ten-ads,buxvisit 8)
mainbux, OSB, clickin.me :D
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Earl_Simmons »

huraaaaaaaaaaa ide BUX.TO :):)

boze jaky som stastny :D
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

http://ptctalk.com/forums/index.php/topic,30957.0.html

Na oldschoolbuxe bude HAPPY DAY :)

- Payout znizeny na 3.99 USD
- 2c za klik
- vela reklam

lacni reffovia, premiak...kliknite a precitajte si sami :)
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Blade800 napísal:z casti mas aj pravdu Wink suhlasim ale podla mna bux.to ma buducnost, ked pride novy script(ktory je uz tak strasne dlho slubovany) a ja stale verim ze pride, tak preco by nemal buducnost? bux.to bude mat aj vlastny payment procesor, podla mna jakmile pride script, strasne vela ludi sa nahrne a vela sa aj vrati, moj nazor
myslis ten script na ktory ludia cakaju od marca a ktory uz asi patkrat presunuli? A myslis ten script ktory sa da kupit za nejakych 50 dolarov na nete? :D Keby naozaj na niecom prevratnom pracovali tak uz je to davno na svete viz ine klikacky kde vyplacaju instantne atd atd a tiez ich programoval jeden clovek a stihol to za chvilu. Bux.to nema buducnost a investovat sa tam uz vonkoncom neoplati. Ja uz tam ani neklikam. Sem tam checknem ich forum precitam dalsie sluby a pousmejem sa a ked ma nahodou este niekedy vyplatia tak asi zozeriem kefu :)
Blade800
Light Expert
Light Expert

Waldo napísal:myslis ten script na ktory ludia cakaju od marca a ktory uz asi patkrat presunuli? A myslis ten script ktory sa da kupit za nejakych 50 dolarov na nete? :D Keby naozaj na niecom prevratnom pracovali tak uz je to davno na svete viz ine klikacky kde vyplacaju instantne atd atd a tiez ich programoval jeden clovek a stihol to za chvilu. Bux.to nema buducnost a investovat sa tam uz vonkoncom neoplati. Ja uz tam ani neklikam. Sem tam checknem ich forum precitam dalsie sluby a pousmejem sa a ked ma nahodou este niekedy vyplatia tak asi zozeriem kefu :)
neuraz sa ale ja som sa pousmial na tvojom prispevku :) ty si myslis ze bux.to predava novy script za 50$? :D :D hahaha, mas namyslich tych 40 PTC co kopiruju bux reload outlook? takze po prve, kopiruju len outlook a nie system script cokolvek ine, len vzhlad a takcitak hentak buxreload vyzerat nebude, silne o tom pochybujem, stymto pocitali a ked vide buxreload padne ti sanka to ti garantujem, co sa tyka vyplacania, pravdaze vyplacaju a jakmile naskoci buxreload tak delay maju zasebou, newies si predstavit co ten buxrealod bude mat implementovane, podcenujes alternativa, je to velmi dobry programator a navyse script tu bude do mesiaca ( moj osobny typ ) a instatne vyplacanie je sice pekne ale vyplatis tak vela cheaterov = prides o vela prachov :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

nechapem, cez 30stran len o super sluzbe kde klikate ako zmyslov zbaveni, nakupujete dalsich blbeckov do pyramidy a potom sa cudujete, ze vam neplatia
aby to fungovalo tak tie reklamy a kliky musia na seba zarobit, ale ked len klikate ako o zivot tak sa necudujte
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

funguje este bux ? lebo ja cakam na vyplatu uz 3 mesiace a nic
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

funguje, pocka si este dalsie 3 :D to je bux.to, ale zevraj to chcu skratit konecne.
Blade800
Light Expert
Light Expert

lucas03 napísal:funguje, pocka si este dalsie 3 :D to je bux.to, ale zevraj to chcu skratit konecne.
nie zevraj ale urcite :D ale uz by som sa toho mohol dockat :)
M3lm@n
Light Expert
Light Expert

No ved aj môj brat čaká ako divý už :D :D :D ani neviem ako dlho ale tak bux.to no čo už :D
Blade800
Light Expert
Light Expert

kto chce dake dobre klikacky, piste mi na ICQ 324-848-333
Napísať odpoveď