BUX.TO - co vy na to ?
-
RareNickname
Novice
- Kontaktovať používateľa:
podla mna bux.to je sice spolahliva klikacka, ale bez MNOHICH AKTIVNICH referralov vam proste seriazne peniaze nepojdu. Seriozne peniaze (mam overene) idu prave kvoli referralom, ale nie na klikackach, ale na normalnich strankach, ktore nerobia reklamy, ale su to napr. web hostingi, financne sluzby a podobne. Ti su ochotni vam vyplatit slusny obnos len za to ze na ich stranku pritiahnete potencialnich zakaznikov. Ale ako vravim, vobec ich sluzby nemusite vyuzivat na to, aby ste mohli zarabat. Ceknite v Ostatne - Zarabanie na nete
) - moj prispevok. Je tam celkom vsetko vysvetlene. Ak chcete viac info alebo "navod" tak mi pisnete na mail alebo ICQ.
Re: neobux
pi*ov*** 
bux.to nescamne coho sa bojite omg
bux.to je najvacsi a aj vzdy bude a keby ti to vynasa tak jak majitelovi tiez by si to len tak nenehal, mali meeting koli vlastnemu payment procesoru a myslis ze to teraz skoncia? to by boli blazni..
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 10:46 )
a tusim to bolo koli tomu DDOS attack, ktore postihlo aj ten-ads buxvisit.net a ine
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 10:48 )
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 10:50 )
bux.to nescamne coho sa bojite omg
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 10:46 )
a tusim to bolo koli tomu DDOS attack, ktore postihlo aj ten-ads buxvisit.net a ine
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 10:48 )
ani ja newiem presne ako to funguje ale kamos mi to vysvetloval, vlastne ono ti to kazdy den zaplati za "aktivneho refa" a ked si to prepocitas na mesiac tak ta to vide lacnejsie a kedze to bude platit kazdy den za neho je to tak spravene tusim, on to pocital ze pri najhorsom ti to nic nebude vynasat alebo budes v pluse, v minuse by si nemal byt..Iceman888 napísal:pls mohli by ste mi niekto v skratke vysvetlit co je to ten autopay na neobuxe ?
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 10:50 )
pokial viem mali dake maintence a + aj ich postihlo DDOS attack od hackerov.. takze blbne to stale, ide to tak pomaly aj keby to malo ist normalneRickie napísal:vdaka skusim
edit:
no, nepomohlo. Vzdy ma to vyhodi ked mi dojde ten panel do konca pri prihlasovani a nehodi ma na moj ucet ale vyhodi opat von.
Prosim poradte alebo hodte nejaky kontakt na admina, ako by som mu zvonka mohol napisat lebo ani na forum sa nedostanem.
Vdaka
Blade najvacsi mozno ale uz velmi dlho nie najlepsi.
Bux.to nema buducnost. Kvoli tym delays odtial odislo tolko ludi ze aj keby sa znovu rozbehli tak budes mat 90% referallov neaktivnych. Vsetkym co rozmyslaju ze do bux.to investuju radim nech to nerobia. Su tu ovela spolahlivejsie a lepsie klikacky. Sam svoju investiciu do bux.to lutujem. Cakam na 200 dolarov uz par mesiacov dalsich 300 mam v balance a kartou si mozem akurat tak zhrabavat omrvinky zo stola.
-
Earl_Simmons
Light Star
-
RareNickname
Novice
- Kontaktovať používateľa:
musim suhlasit s Waldom. Cely zarobok je vlastne zalozeny na AKTIVNICH referralov a pritom vela ludi odchadza z klikaciek uz po tyzdni pretoze oni proste kvoli svojej lenivosti nedokazali zohnat referralov. A tak nestracaju len oni ale aj VY.
Inak ak mate zaujem tak kliknite na moju www stranku kde mam opisany sposob ako si zarobit. Mozno to nieje okamzity zarobok, ale po vstupe do roku 2009 ak budete kludne, aj pomalicky shanat referralov (staci LEN ak sa zaregistruju) tak budete mat majlant
Inak ak mate zaujem tak kliknite na moju www stranku kde mam opisany sposob ako si zarobit. Mozno to nieje okamzity zarobok, ale po vstupe do roku 2009 ak budete kludne, aj pomalicky shanat referralov (staci LEN ak sa zaregistruju) tak budete mat majlant
z casti mas aj pravduWaldo napísal:Blade najvacsi mozno ale uz velmi dlho nie najlepsi.Bux.to nema buducnost. Kvoli tym delays odtial odislo tolko ludi ze aj keby sa znovu rozbehli tak budes mat 90% referallov neaktivnych. Vsetkym co rozmyslaju ze do bux.to investuju radim nech to nerobia. Su tu ovela spolahlivejsie a lepsie klikacky. Sam svoju investiciu do bux.to lutujem. Cakam na 200 dolarov uz par mesiacov dalsich 300 mam v balance a kartou si mozem akurat tak zhrabavat omrvinky zo stola.
//autoeditácia príspevku ( 25 Aug 2008, 14:03 )
mainbux, OSB, clickin.medavo2006 napísal:neobux,ten-ads,buxvisit
-
Earl_Simmons
Light Star
-
Pantagruel
Star
http://ptctalk.com/forums/index.php/topic,30957.0.html
Na oldschoolbuxe bude HAPPY DAY
- Payout znizeny na 3.99 USD
- 2c za klik
- vela reklam
lacni reffovia, premiak...kliknite a precitajte si sami
Na oldschoolbuxe bude HAPPY DAY
- Payout znizeny na 3.99 USD
- 2c za klik
- vela reklam
lacni reffovia, premiak...kliknite a precitajte si sami
myslis ten script na ktory ludia cakaju od marca a ktory uz asi patkrat presunuli? A myslis ten script ktory sa da kupit za nejakych 50 dolarov na nete?Blade800 napísal:z casti mas aj pravdu Wink suhlasim ale podla mna bux.to ma buducnost, ked pride novy script(ktory je uz tak strasne dlho slubovany) a ja stale verim ze pride, tak preco by nemal buducnost? bux.to bude mat aj vlastny payment procesor, podla mna jakmile pride script, strasne vela ludi sa nahrne a vela sa aj vrati, moj nazor
neuraz sa ale ja som sa pousmial na tvojom prispevkuWaldo napísal:myslis ten script na ktory ludia cakaju od marca a ktory uz asi patkrat presunuli? A myslis ten script ktory sa da kupit za nejakych 50 dolarov na nete?Keby naozaj na niecom prevratnom pracovali tak uz je to davno na svete viz ine klikacky kde vyplacaju instantne atd atd a tiez ich programoval jeden clovek a stihol to za chvilu. Bux.to nema buducnost a investovat sa tam uz vonkoncom neoplati. Ja uz tam ani neklikam. Sem tam checknem ich forum precitam dalsie sluby a pousmejem sa a ked ma nahodou este niekedy vyplatia tak asi zozeriem kefu