Nová Škoda Superb !!!

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

hmm, a ten novy superb je uz aj oficialne aj v predaji alebo ako ?

inak paci sa mi najma zadok...tie svetla vzadu su fakt pekne, konecne tchu zmena od Skodovky...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

krija nenarazal som na to ze by sa to nedialo, ale na tvoj nazorovy obrat o 180° .. ale moze sa mi to iba zdat a zle sa chapeme ... ked chceme vratme sa k podstate veci ktorou bol prakticky rozdiel medzi PD a CR z bezneho uzivatelskeho hladiska, alebo sa netahajme za slovicka :-P
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

V com to chces porovnavat s Volvom? Vies uz aka bude cena na SK na tu 3.6l? Volvo 2.5T AWD Momentum cca 1 050 000. Sorry, ale porovnavas neporovnatelne. Superba si porovnavaj so Sonatou, alebo Opiriusom, ale ne s Volvom. Ak uz teda nieco z VW, tak za cenu Superba by som radsej kupil Passata CC, serem na 5te miesto vzadu a zaroven mam krajsie a prestiznejsie auto.

Dalsie alternativy k Superbu okrem Mondea a S60: Mazda 6, Accord. Odporucam pozriet hlavne ten Accord po tom co Honda znizila ceny az o 300k.
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Tomasko: zobrali ste nakoniec tu navigaciu alebo nie?

Inak 2 dni dozadu som mal možnosť šoférovať naftovú Octáviu a musím povedať, že to trošku zmenilo môj názor na Škodovky všeobecne. Jasne Fabia fuj, ale v Octavke až na dosť preposilovane riadenie sa mi všetko páčilo, hlavne prevodovka bola skutočne ukážkovo presná. A keď by mal byť Superb ešte kvalitatívne o triedu inde ako Octavka, tak by som o ňom vážne uvažoval. Dlho som na Škodu pozeral cez prsty preto, lebo všade okolo mňa behá Fabia a podobné lacné a funkčne vykuchané kúsky či dizajnovo riadne prestrelený Roomster s novou Fabiou, ale mám pocit, že aj vo verejnosti je nový Superb vnímaný ako niečo luxusnejšie, má nejaký imidž a málokto si to dáva do súvislosti s tým že Škoda vyrába aj masové lacné modely. Získavaš teda určitým spôsobom prémiové auto, a aj je tak podľa mňa vnímané vo verejnosti.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

killa bee: ja nie, pinhead...

mateq: hej, ale bude az v oktobri potom pofotim a popisem
Napísať odpoveď