CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Maki napísal:jasne ze nieje pre teba... ved si mi tam dal tolkokrat palicu ze a ti ta mapa normalne musela zapacit.... :D
Keď si ju nechávaš stále ustreliť, potom ja nie som ten vadný :smt006 .

Čo tam akože nataktizuješ na tých pár metrov do 5 sekúnd? Shoot to kill - nič viac-nič menej. Hráme >akčné< hry, tak neviem kde máte problém :) .
Bugy89
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bugy89 »

Nahodou to bola celkom sranda, najlepsie ked vsetci rushuju a ste pri sebe za 3 sekundy :D
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

mini_dust je dobry, iba ked je max. 2on2. Inac je to pre viac hracov velmi malinka mapka. mini_dust2 je uz vacsi, lepsi... :-)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no ja si mylim ze tieto "mini" mapy su dobre len ked je naserveri par ludi... uz ked na serveri je viac ako 7 ludi myslim si ze je to onicom hrat taku malu mapu.. a niekedy nechapem ako aj vcera vecer ze je na serveri 11 ludi a hra sa tam snow... snow nie je az taka mala ale myslim si ze ked je tam tych 11 hracov tak v pohode si zahraju dust2 alebo inferno..

a inak este my chyba medzi mapami de_dust ..myslim ze je to tiez jedna z dobrych map..
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

mne tu chyba mini_militia :D
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

de_dust tam je a ta mini_militia je super, to by sa mohlo pridat :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

ja navrhujem zrusit ten autokill do 5 sec. Je to blbost. Hlavne na malych mapkach kde sa hned na zaciatku hadzu HEcka a nahodou svojmu uberes 1hp a uz si dead :roll:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

suhlasim s dragom... kolkokrat na snowe sa mi stalo ze strielam cez celu mapu na supera a nejaky debilny spoluhrac mi prebehne popred hlaven a bac, Maki mrtvy....
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Drago napísal:ja navrhujem zrusit ten autokill do 5 sec. Je to blbost. Hlavne na malych mapkach kde sa hned na zaciatku hadzu HEcka a nahodou svojmu uberes 1hp a uz si dead :roll:
Tiež sa k tomuto prikláňam, napr. na fy_snow sa stáva, že vybehnem z poza steny a kolega s teamu behne predomňa astrielam, hneď som dead.

// maki pravda.
Maki
Darca
Darca

podte dakto hrat.... :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mini_dust som vyhodil, hodte sem mini_militiu, mozem ju skusit pridat.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Tu je. Inac kludne mozes zmazat aj tu mapu m4a1_ak47_map alebo ako sa to vola, aj tak nejde, vzdy padne server ked sa to navotuje ;)
Prílohy
cs_mini_militia.zip
(112.85 KiB) 76 stiahnutí
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

takze myslim ze tu je jeden cheater kazdeho tam killoval az nikto nevydrzal a kazdy isiel prec
jeho meno
Dont cry little bitch
Prílohy
Nový objekt - WinRAR archív.rar
(796.49 KiB) 61 stiahnutí
Maki
Darca
Darca

staznost na admina pomE... ako nic proti jeho hracskyk kvalitam ale...

-hrame inferno, ludia sa odpoja pomaly tak mu napisem ze daj b0n0 a niekto ze iceworld
-on nic
-dalsie kolo a dakto napise ze zmen to
-on napise ze na co to ma zmenit a o 3s uz tam je awp_india na ktorej sa on vyziva
-napisem mu ze to nikto nechcel ze nech da b0n0 alebo iceworld2k a on tam hodi iceworld normalny a zacne si zasa traposit s kempou

no povedzte mi je toto spravanie hodne admina? najma ta zmena mapy na indiu len tak z jeho vole..
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

:close:

Maki mal dnes asi tazky den. Ved rozumiem, pondelok. ALE:

-mapu som zmenil pretoze si pisal ze mam neico zmenit, napr. bono, alebo iceworld2k. To bolo uvedene ako priklad. Ja som zmenil na indiu s tym ze sa to malo hrava, a nie furt dookola snow, iceworld2k, bono...Takze preto
Kebyze povies pomE daj votnut inu mapu, dal by som indiu votnut.
A btw. na funguje aj RTV takze mohol si pouzit aj to...

-kedze sa vam india nepacila, zmenil som na to, na co si chcel. Nie z tej priciny ze v klasickom starom iceworlde je awp, ale pretoze je to oldschool mapa, dobra mapa, 2k je uz nieco novsie a tiez sa casto hrava. ALe je to jedno...Awp je zbran taka ista, ako kazda ina, musis sa s tou zbranou vysporiadat, alebo prestat hravat Cs lebo prides o nervy.

Aa nie vzdy sa vyhovie PRAVE tebe v zmene mapy. Nie vzdy to bude tak ako ty napises. Chapes, tak to v zivote chodi...

//autoeditácia príspevku ( 25 Aug 2008, 22:51 )
blazer: noo je mu ide hlavne o tie AWP. Nic viac, to ho nahnevalo tak sa nahneval.. :cookies:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja len takú poznámočku.
Prídem na server. Ako obvykle sa hrá snow alebo iceworld. oka. Je tam 4-5 ľudí. Úplne to chápem, veď tá mapa nemá ani hlavu ani pätu. To je jedno. Prídem, hrám chvíľu nominujem buzzkill. pár ľudí sa pridá a dá rtv. Po niekoľkých kolách na buzzkill je server takmer plný. oka. Hodíme klasickú rtv všetko v pohode. nepadlo toľko rtv aby to stačilo na zmenu mapy. Oka tak dohráme mapu nie veď 20 minút. Potom nabehne tuším d_dust2. Ľuďom sa nepáči a navotujú si buď snow, poolday alebo iceworld. Asi po 3 kolách sa ľudia odpájajú.

A teraz nech sa každý hráč vyjadrí. Je to normálne? votujete si mapu a potom sa odpojíte. Nadávate na adminov ktorý sa snažia udržať hráčov na servery pokým neprídu ďaľší hráči. Tak si vyberte omg čo vlastne kcete.
Kurňa tam :evil:
Maki
Darca
Darca

efko: tak si mal pockat na odpoved ze co dame este na inferne.... nie, ty si tam capol indiu... india sa malo hrava preto lebo to je awp mapa, okrem toho kvalitne blba, ale moj navrh hodit tam stary dobry awp_map, alebo ruins sa nejak neujal....

to ze je iceworld oldschool mapa? to co je za argument omg? vsetky tieto mapy sa hravaju casto, ale ked som pred cca polrokom obcas nabehol na daky server tak som ani raz nezazil ze by sa hral stary iceworld - vzdy novy, lebo furt sa na FFforci nasiel niekto kto zobral awp do ruk a zacal tam stat a cakat, pripadne sa o polmetra pohol a otocil.... to ti na dvojke nehrozi... a ked si videl ze som ti na indii pisal ze daj 2k a nebolo nas tam tak vela tak si mohol aspon dat hlasovat ze ci stary alebo novy a uvidelo by sa...

ale inak hej, mal som tazky den.... ani 4 vodarka to nespravili....
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

CS 1.6 Server hojko.com

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

lekoklatik napísal:Ja len takú poznámočku.
Prídem na server. Ako obvykle sa hrá snow alebo iceworld. oka. Je tam 4-5 ľudí. Úplne to chápem, veď tá mapa nemá ani hlavu ani pätu. To je jedno. Prídem, hrám chvíľu nominujem buzzkill. pár ľudí sa pridá a dá rtv. Po niekoľkých kolách na buzzkill je server takmer plný. oka. Hodíme klasickú rtv všetko v pohode. nepadlo toľko rtv aby to stačilo na zmenu mapy. Oka tak dohráme mapu nie veď 20 minút. Potom nabehne tuším d_dust2. Ľuďom sa nepáči a navotujú si buď snow, poolday alebo iceworld. Asi po 3 kolách sa ľudia odpájajú.

A teraz nech sa každý hráč vyjadrí. Je to normálne? votujete si mapu a potom sa odpojíte. Nadávate na adminov ktorý sa snažia udržať hráčov na servery pokým neprídu ďaľší hráči. Tak si vyberte omg čo vlastne kcete.
Kurňa tam :evil:
nechcel som sa zapajat do debaty dnes som na serveri ani nebol.omg rano.
lekoklatik povedal jednu velku pravdu hraci maju moznost hlasovat vybrat si a aj tak sa im nepaci.ja hram na kazdej mape aj ked niektore vobec nemusim ale ostanem hlavne ked vydim ze sme par a potom by jeden chybal.
playery uvedomte sa co chcete hojko.com je nice server a casto vyhovie,mam namysli rtv
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

Maki: To ti chcem povedat ze nie vzdy sa prave Tebe moze vyhoviet. Ked som hral dnes tie mapy dookola, myslim ze aj ini, tak sa nam to znova nechcelo hrat. fy_iceworld je pre mna oldschool mapa kedze som ju hraval pred 6 rokmi :)

Ale, nabuduce dam na teba, aby som ti ten den kus sprijemnil, a nie ti ho zkazil, a este k tomu ked si po 4 vodarkach.

Ja som po 2, a je dobre :mnau:
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

no takze na serveri sme boli traja: ja, maki, Pome
tak maki povedal aby bolo bono, ja som povedal aby bol icqworld nie 2k..pome dal indiu tomu som uz pochopil ale mne to ani tak nevadilo ved sranda ... potom dal iceworld vyhovel mne zaco mu dakujem ale Maki tak hadat sa koli 2K
Zamknuté