http://www.reuters.com/article/technologyNews/idUSN215519020080821 :)smejo napísal:ked vysla napr. N95 tak si na ziadne podobne maniere akosi nespominam... to si tak jablko cashlo, alebo im robia taku reklamu dobrovolne? :roll:
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
waw. teraz som si vsimol ze iP sa z orange da kupit len s novym pausalom kt nie je vobec najlacnejsi. https://www.orange.sk/sk/private/3g_pausaly.html a štandardná cena 18280,- je kusok premrstena 
-
->slavo<-
Addict
ja mam napr LG KS20 a tiez cakam na xperiu pretoze narozdiel od HTC ma o chlp vačši display + rozlišenie a navyše vačšia kapacita baterky .STomko napísal:a preco ho neposles k vode uz teraz?Ked uz je na trhu HTC Touch Pro
))
a čo sa tyka Iphone mal som ho tiez moznost pouzivat cca 2mesiace je to dobre tak na 4 veci Internet ,prezeranie obrazkov, telefonovanie , pocuvanie hudby , je to slabota jedine co ma nadchlo je ten display inac nic viac. pre niekoho je idelany pre niekoho nie premna je idelana Xperia hlavne koli qwerty klav. ktora mi na mojom LG chyba
Celkom obsiahly a myslim, ze (vynimocne) nezaujaty clanok o nedostatkoch iPhone http://www.mobilmania.sk/Mobilnetelefon ... 4&CAI=2127
omg, low-rider, ty si vazne low. Keby ty iPhone lezie uz pol roka krkom, davno by si sa ho zbavil.
GothaR: Akoze ten clanok je pekna chu****. Nema slot na pamatove karty. Naco by tam komu bol. Baterka - pri normalnom pouzivani vydrzi 2 - 3 dni. Aj tak su vsetci na pocitaci kazdy den, staci vytiahnut USB kabel a mas ho nabity. GPS navigacia onedlho. K fotaku sa uz nema zmysel vracat.
GothaR: Akoze ten clanok je pekna chu****. Nema slot na pamatove karty. Naco by tam komu bol. Baterka - pri normalnom pouzivani vydrzi 2 - 3 dni. Aj tak su vsetci na pocitaci kazdy den, staci vytiahnut USB kabel a mas ho nabity. GPS navigacia onedlho. K fotaku sa uz nema zmysel vracat.
-
lucky.strike
Amateur
jasne, len potrebujes do neho urobit mierne softwarove zasahy, na takom forum.iphone.cz najdes rozne navody ohladom iphonu vcetne toho co spominamlucky.strike napísal:12.9 idem do USA na dovolenku a chcem si tam kupit IPHONE (tam stoji cca 4000) chcem sa opytat ci mi bude fungovat? ci nemame ine pasmo alebo nieco![]()
Vdaka
-
inkognitto
Star
Kluud, ved to v tom clanku pekne rozpisali: "Pamäťové karty sú dnes veľmi lacné, dva gigabajty vás vyjdú zhruba na dve-tri stovky, osem na necelých sedem stovák. Užívateľ si tak môže vybrať to, čo potrebuje a nemusí vyhodiť peniaze za pamäť, ktorú využije sotva na desať percent. Naopak – multimediálnym fajnšmekrom ani 16 GB nebude stačiť a v prípade iPhone prichádzajú o možnosť doplniť si chýbajúcu kapacitu."Drago napísal:omg, low-rider, ty si vazne low. Keby ty iPhone lezie uz pol roka krkom, davno by si sa ho zbavil.
inkognitto: raz asi bude, pretoze Orange ma za ciel mat v ponuke co najviac 3G telefonov.
hehe nekomu pri 16gb treba slot na sd karty ? hmm ked uz nekdo nema co odsudzovat tak zacne trepat pi*ov***..Drago napísal:omg, low-rider, ty si vazne low. Keby ty iPhone lezie uz pol roka krkom, davno by si sa ho zbavil.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
xH4wK
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Akoze super vyhra, nechapem ludi co tam cakali o polnoci....H@wk napísal:mne firma preplaca plovicu pausalu takze je celkom realne ze ak budem chciet budem mat iFoon
je to pekny telefon, s dotykovou obrazovkou ale je to hlavne o frajerine "aha ja mam iphone". Ta bu*eracia s itunes je riadna katastrofa, obycajny slaby fotak(hovorte si co chcete premna je mobil uz ako fotak a autofocus proste mnam), nedokaze tocit videa, pri intenzivnom pouzivani nabijanie niekedy kazdy den no neviem....Vy co chcete kupte si kludne iphone, ale nerobte zo seba gangstera lebo ste k smiechu a len vas chytila modna vlna "ja to musim mat"...tot vsjo