tak teda chcel by som vas poprosit o neake rady, najme teda ze podla coho si vybrat ten spravny notebook. V prvom rade ho planujem pouzivat na programy ako CAD, MicroStation, Allplan a podobne.... samozrejme aj na office ci internet, no tie zrejme nebudu mat az take poziadavky na pocitac
znacka: ked rozmylsam o znacke, najradsej by som asi HP-cko, co tak pocuvam a citavam, tak su asi najspolahlivejsie. sice ine znacky ponukaju za tu istu cenu o dost vacsi vykon, no radsej by som dal asi na tu spolahlivost.
display: asi na veci na ktore ho planujem pouzivat by bodol aj 17", no zas neviem, ci sa to hodne neprejavy v cene a najme vo vydrzi baterii??? teda sa asi zmierujem aj s 15,4"
HDD: momentalne mam 80GB, takze si myslim, ze by som sa dokazal uskromnit aj so 120GB...
Bol by som rad keby ste mi poradili najme aky vykonny procesor a RAM-ku...ak by dal niekto aj neake konretne prikladiky, tiez by som nebol proti.
USB: ale chcel by som NB so 4USB... ked si tak pocitam tak dva dam na mys a modem a neviem ci by bolo extra konfortne mat len jeden pre ostatne veci. viem ze to nebude vzdy vsetko zapnute, no u mna sa urcite najde viac chvil, kedy budem naraz potrebovat aj mys, aj modem, aj tlaciaren, aj kluc, aj neviem co este....
Ostatne hracky ako kamera, citacka odtlackov, ci citacka kariet... no dokazem sa bez nich zaobist aj teraz, tak to nie su veci, ktore by u mna rozhodovali...
Cena: a asi to najdolezitejsie, cenu si predstavujem okolo 27.000Sk no najvrchnejsi strop je 30.000Sk
Budem teda hodne rad ak sa najde niekto kto by mi poradil.. Moc dik