Publikum pri natacani relacii
Publikum pri natacani relacii
Zdravim, kamarat mi ponukol brigadu, ist povzudzovat do hladiska na natacanie jednej relacie a vraj mi za to este aj zaplatia. mate s niecim takym skusenosti? Piste prosim
-
Stenky
Professional
Vcera a predvcerom som bol natacat Slovensko ma talent 5+5 hodin cca 500+500Sk...... Skusenosti mam
Milionar, Taki sme boli, 2007 (Udalosti Emocie s V.Rozborilom) a este uvodny sot do Zlaty Puk 2008. Co ma byt na tom odrb? Teraz sa daco toci v utorok a stredu myslim.
jo a nemysli si ze ta budu platit za to ze budes sediet a pozerat sa. vyzaduju aby si bol aktivne publikum. ked ta uvidia znudene sediet tak ta vysmaria. nemam rad ludi co tam idu sediet za peniaze a ked sa vyzaduje aktivita su zduti
jo a nemysli si ze ta budu platit za to ze budes sediet a pozerat sa. vyzaduju aby si bol aktivne publikum. ked ta uvidia znudene sediet tak ta vysmaria. nemam rad ludi co tam idu sediet za peniaze a ked sa vyzaduje aktivita su zduti
-
Stenky
Professional
nie musis poznat ludi. ja som sa k tomu dostal cez kamaratovu frajerku. ona sa troska pozna s produkcnymi a semtam jej povedia nech si zozenie mancaft tak nas volava, resp dohadzuje. ta ich pozna tiez neviem odkial. to sa na cloveka nalepi ked sa pohybuje v hostesingovej scene 
inac bol celkom odrb na Taki sme boli s M.Knazkom
Maldych museli platit aby sli pozerat na taku pitominu a stare dochodkyne to mali bez v ramci kulturneho vyzitia
inac bol celkom odrb na Taki sme boli s M.Knazkom
Maldych museli platit aby sli pozerat na taku pitominu a stare dochodkyne to mali bez v ramci kulturneho vyzitia
-
kolac
Star
- Kontaktovať používateľa:
no uvidime čo to bude zač
na ZŠ sme chodili na taku somarinu jak medzi sebou sutazili na estevečku školy vpodstate sme sa kukali na program a sem tam prisiel moderator ( zacal sa tvarit uplne inac ako v relacii live pred kamerou ) ponahanal nas daco v tom zmysle: " a teraz zacnite tlieskat dupat a usmievat sa " asi 20 sekund brala kamera a konec a dalej sa natacalo to jak sutazia .... potom sa to zrejme nastrihalo tak ze to vyzeralo na ten styl ze sme taky vyteseni a vytlieskani z spominaneho programu .... akurat ze to bolo zadarmo, resp. za uliaty den zo skoly
to boli casy 
upresnim obelixa 400 pol dna / 700 cely
-
Stenky
Professional
no v BA, Slovensko ma talent 500/800kolac napísal:no uvidime čo to bude začna ZŠ sme chodili na taku somarinu jak medzi sebou sutazili na estevečku školy vpodstate sme sa kukali na program a sem tam prisiel moderator ( zacal sa tvarit uplne inac ako v relacii live pred kamerou ) ponahanal nas daco v tom zmysle: " a teraz zacnite tlieskat dupat a usmievat sa " asi 20 sekund brala kamera a konec a dalej sa natacalo to jak sutazia .... potom sa to zrejme nastrihalo tak ze to vyzeralo na ten styl ze sme taky vyteseni a vytlieskani z spominaneho programu .... akurat ze to bolo zadarmo, resp. za uliaty den zo skoly
to boli casy