Anti napísal:Podla mna Landa nebol nacek, bol to nacionalista.
To je sice mile, a teraz mu drblo alebo chce zarobit prachy?
+ Kali Ti povie ze bol fasista a song Fashos naspievali "Aby sa nepovedalo"
+ Ak by bol nacek nechcel by aby bielych a ostatnych merali "jednym metrom" ale aby ich posudzovali ako menej cennych nemyslis?
Aryan Angel napísal:Pretoze ked mas na plagate propagujucom svoje koncerty na obleceni napis Mercurius co je latinsky Merkur co je planeta ktora obehne Slnko za 88 dni musis byt predsa neonacista, to je jasne nie?
a ja ked mam v nicku 69, tak sa tomu tiez blizim. ked spocitam 69 s mojim terajsim vekom, tak vysledok bude 88. no mam to ja veru dobre premyslene
k teme: kedze o tej planetke velky prd vieme (okrem toho, ze preleti okolo slnka za 88 dni), tak sotva sa da z toho vyvodit nejaky rozumny zaver. navyse landa sam povedal, ze rad provokuje.
zacal som to pocuvat z nudy popravde v robote... zacal som orlikom ale to len zo srandy kvoli textom
ALE!..nejak ma netrapi ze je proti ciganom, pretoze pesnicka dvoji metr je presne to co si myslim a dal som sa aj na novsiu tvorbu
pomaly bude u mna cela diskografia a velmi sa mi to paci
..jeho styl, texty, formulacie..skratka mi sedi
Pocuvam Landu velmi casto je fakt dobry spevak.Nenechal som si ujst ani jeho koncert v Prahe Vltava 2003 a ked mal turne na Slovensku tak v Kosiciach. dANieL lANdA - bEsT oF.
twardykamen napísal:niektore jeho nazory stoja fakt za h...o
Napriklad? Inak asi pred par masiacmi bol ako host vo funradiu kde na otazku co si najviac zela celkom pekne vysvelil svoje nazori, ktorym nastasie juda Banasova nerozumela, lebo politicka korektnost by zase uradovala.
nevies kedy bol vo FUNku? by som si ho rad vypocul...
inak nemate dake info o vydani koncertneho cd/dvd z CS Tour 08?
tie nove pesnicky v ludovo nahravanej kvalite bohvieco niesu...
Ako nepočuvam ho skoro vobec,ale ked niekde počujem nejakujeho pesničku tak si vypočujem...napriklad Morituri te salutant (tak nejako sa vola pesnička) je pekna..