ked mam vlastny navrh na tetovanie, tak je schopny typek/teda skor typkyna mi to spravit aj hned? Alebo si musi nejaku sablonu urobit a budem musiet pockat...?
čo si myslite otom že ked sa niečoho bojite tak si to mate dat vytetovať .a ževraj potom strach ustupy lebo si nato zvikneťe ??..................podla mna blbosť .........kamaratka si dala na ruku vytetovať maleho pavučika ..........a už som ju parkrat videl ako sa zlakla svojej ruky ....aspon zo začiatku kym si zvikla ze ho tam ma nastalo
hojko moohol by si dať tu foto ked už je to zahojene a ešte..........te oči su naschval červene alebo to je podraždena ta koža tak ??? ked som kukal to foto tak te oči sa mi tam nepačili
Tak ma napadlo, pre tetovanych otazka. Je nejake odporucanie, ze chodte radsej v lete, alebo chodte radsej v zime sa tetovat, ci je to uplne jedno? Asi blbost ale tak...ked uz som to napisal, tak to aj poslem.
Vigor napísal:Tak ma napadlo, pre tetovanych otazka. Je nejake odporucanie, ze chodte radsej v lete, alebo chodte radsej v zime sa tetovat, ci je to uplne jedno? Asi blbost ale tak...ked uz som to napisal, tak to aj poslem.
v podstate to je jedno.. ja som bol v septembry... dolezitejsie je, aby si sa o to na zaciatku poriadne staral, aby sa ti nevytvoria chrasta, ktora tu farbu vyiahne...
skypej napísal:nemate nejake vzory co by sa hodili na lytko .. ??
co sa tyka mna, nedal by som si vytetovat vec z katalogu... to mas ako oblecenie... stretnes niekoho v tom istom triku.... daj si navrhnut specialne pre teba, popripade si navrhni sam... budes mat istotu, ze je to original...
ja keby si vyberam tak určite pozeram katalog a po nete........a niečo čo sa mi bude pačit napr. nejake 4 tatto.......tak si ich nejako skombinujem alebo upravim podla seba .....
addictor napísal:co sa tyka mna, nedal by som si vytetovat vec z katalogu... to mas ako oblecenie... stretnes niekoho v tom istom triku.... daj si navrhnut specialne pre teba, popripade si navrhni sam... budes mat istotu, ze je to original...
vidis nad tym som nerozmyslal .. dobra rada ALE
.. ja na kreslenie nadanie vobec nemam .. teda kreslit neviem )) ..
.. a nemam ani paru, ze kto by mi to mal navrhnut .. isteze asi ti, co tetuju .. nuz ale podla mna nebudu mat zaujem nieco take navrhovat ..
i ked par ludi poznam co pekne kreslia .. ale ja vobec neviem co si tam chcem dat .. preto chcem pozriet, ze ake kerky tam pasuju
skypej napísal:vidis nad tym som nerozmyslal .. dobra rada ALE
.. ja na kreslenie nadanie vobec nemam .. teda kreslit neviem )) ..
.. a nemam ani paru, ze kto by mi to mal navrhnut .. isteze asi ti, co tetuju .. nuz ale podla mna nebudu mat zaujem nieco take navrhovat ..
i ked par ludi poznam co pekne kreslia .. ale ja vobec neviem co si tam chcem dat .. preto chcem pozriet, ze ake kerky tam pasuju
jasne ze tateeri (ci ako sa ti pise)... ten, co tetoval mna nechcel ani pocut o niecom stiahnutom z netu... navrhol to podla mojho hrubeho popisu a uplne zadara... resp daval som zalohu, ktoru mi potom odratal z ceny za pracu... takze ak si to budes davat robit v profi salone, tak urcite nebudu mat problem nieco navrhnut...
hmm aj ja uz dlho chcem tetovanie len sa obavam , ze ked budem stara to bude skarede alebo ked otehotniem sa mi to natiahne. mam cakat a az po detoch?:)
prazenico napísal:hmm aj ja uz dlho chcem tetovanie len sa obavam , ze ked budem stara to bude skarede alebo ked otehotniem sa mi to natiahne. mam cakat a az po detoch?:)
Ked budem stara, uz mi to bude jedno a ked otehotniem, tiez mi to bude jedno, lebo to nemam na bruchu.
Vsak mas este nohy, ruky, chrbat Ked sa na brucho bojis.