Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

SlimEm
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SlimEm »

ked mam vlastny navrh na tetovanie, tak je schopny typek/teda skor typkyna mi to spravit aj hned? Alebo si musi nejaku sablonu urobit a budem musiet pockat...?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Filipito: Pozical som fotak, takze az az v nedelu, kedze cez vikend som zrejme mimo.

Filipito: Trizzo ma to tetovanie ako avatar.

SlimEm: Zalezi o co ide, ak je tam tienovanie, tak neviem. Ale pokial je normlane, tak ho staci prekreslit.
Romo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Romo »

Narastu mi po natetovani na hlavu este na to miesto kde som si dal tetovanie vlasy???
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Ak niesi plesaty tak ano.
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

toto su tetovania ako ma David Beckham ma to vyznam pre toho cloveka a nie je to blbost a vyzera to brutalne cele ako to ma
Prílohy
d4kk5.jpg
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

konečne sa môžem aj ja pochváliť :)
Prílohy
Snímek 288.jpg
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

čo si myslite otom že ked sa niečoho bojite tak si to mate dat vytetovať .a ževraj potom strach ustupy lebo si nato zvikneťe ??..................podla mna blbosť .........kamaratka si dala na ruku vytetovať maleho pavučika ..........a už som ju parkrat videl ako sa zlakla svojej ruky :D ....aspon zo začiatku kym si zvikla ze ho tam ma nastalo :D

hojko moohol by si dať tu foto ked už je to zahojene a ešte..........te oči su naschval červene alebo to je podraždena ta koža tak ??? ked som kukal to foto tak te oči sa mi tam nepačili
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak ma napadlo, pre tetovanych otazka. Je nejake odporucanie, ze chodte radsej v lete, alebo chodte radsej v zime sa tetovat, ci je to uplne jedno? Asi blbost ale tak...ked uz som to napisal, tak to aj poslem.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

všetcia vravia cez zimu lebo za prve cez leto nemožeš na kupko a slnko mohlo by sa to vraj nejak poškodiť
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vigor: Mesiac by si sa mal vyhybat priamemu slnku, sportovej aktivite (kvoli nadmernemu poteniu)..., takze z toho vyhadza, ze je lepsie ist v zime.
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Vigor napísal:Tak ma napadlo, pre tetovanych otazka. Je nejake odporucanie, ze chodte radsej v lete, alebo chodte radsej v zime sa tetovat, ci je to uplne jedno? Asi blbost ale tak...ked uz som to napisal, tak to aj poslem.
v podstate to je jedno.. ja som bol v septembry... dolezitejsie je, aby si sa o to na zaciatku poriadne staral, aby sa ti nevytvoria chrasta, ktora tu farbu vyiahne...
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

nemate nejake vzory co by sa hodili na lytko .. ??
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

skypej napísal:nemate nejake vzory co by sa hodili na lytko .. ??
co sa tyka mna, nedal by som si vytetovat vec z katalogu... to mas ako oblecenie... stretnes niekoho v tom istom triku.... :? daj si navrhnut specialne pre teba, popripade si navrhni sam... budes mat istotu, ze je to original... :wink:
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ja keby si vyberam tak určite pozeram katalog a po nete........a niečo čo sa mi bude pačit napr. nejake 4 tatto.......tak si ich nejako skombinujem alebo upravim podla seba .....
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

addictor napísal:co sa tyka mna, nedal by som si vytetovat vec z katalogu... to mas ako oblecenie... stretnes niekoho v tom istom triku.... :? daj si navrhnut specialne pre teba, popripade si navrhni sam... budes mat istotu, ze je to original... :wink:
vidis nad tym som nerozmyslal .. dobra rada ALE
.. ja na kreslenie nadanie vobec nemam .. teda kreslit neviem :))) ..
.. a nemam ani paru, ze kto by mi to mal navrhnut .. isteze asi ti, co tetuju .. nuz ale podla mna nebudu mat zaujem nieco take navrhovat ..

i ked par ludi poznam co pekne kreslia .. ale ja vobec neviem co si tam chcem dat .. preto chcem pozriet, ze ake kerky tam pasuju
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

skypej napísal:vidis nad tym som nerozmyslal .. dobra rada ALE
.. ja na kreslenie nadanie vobec nemam .. teda kreslit neviem :))) ..
.. a nemam ani paru, ze kto by mi to mal navrhnut .. isteze asi ti, co tetuju .. nuz ale podla mna nebudu mat zaujem nieco take navrhovat ..

i ked par ludi poznam co pekne kreslia .. ale ja vobec neviem co si tam chcem dat .. preto chcem pozriet, ze ake kerky tam pasuju
jasne ze tateeri (ci ako sa ti pise)... ten, co tetoval mna nechcel ani pocut o niecom stiahnutom z netu... navrhol to podla mojho hrubeho popisu a uplne zadara... resp daval som zalohu, ktoru mi potom odratal z ceny za pracu... takze ak si to budes davat robit v profi salone, tak urcite nebudu mat problem nieco navrhnut... :wink:
prazenico
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa prazenico »

hmm aj ja uz dlho chcem tetovanie len sa obavam , ze ked budem stara to bude skarede alebo ked otehotniem sa mi to natiahne. mam cakat a az po detoch?:)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

prazenico napísal:hmm aj ja uz dlho chcem tetovanie len sa obavam , ze ked budem stara to bude skarede alebo ked otehotniem sa mi to natiahne. mam cakat a az po detoch?:)
Ked budem stara, uz mi to bude jedno a ked otehotniem, tiez mi to bude jedno, lebo to nemam na bruchu.
Vsak mas este nohy, ruky, chrbat :wink: Ked sa na brucho bojis.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ked sa ti to po otehotneni natiahne aspon budeš mat dôvod po porode začať hned cvičiť
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pri otehotneni sa natiahne a stiahne, keby sa to aj nevratilo do povodnej polohy, mozes si to dat odstranit laserom a vytetovat opat.
Napísať odpoveď