NEŠŤASTNÁ LÁSKA

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jaskynka333
Novice
Novice

NEŠŤASTNÁ LÁSKA

Príspevok od používateľa jaskynka333 »

Ahojte
chcela by som napísať pár viet k tomu, ako som ostala zmatená z toho co láska vlastne je . Zamilovala som sa konečne do jedného skvelého človeka ktorý bol inteligentný aj pekný, proste to najlepsie co ma mohlo v zivote stretnúť ,v mojich myšlienkach bol ako Boh .
Viem, aj ja som sa mu velmi lúbila a nesmelo mi naznačoval že som mu tiež neni ľahostajná , ale čím viac som mu dávala najavo že je jediný chlap na svete ktorý dal môjmu životu zmysel , tak som ho postupne stratila úplne, čo nikdy nepochopím .
V mojom srdci vládne veľký smútok a beznádej .

A MÁ LÁSKA VÝZNAM ? NEMÁ ! :(
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

a co si akoze vlastne touto temou chcela povedat? kazdy zazil nejake trapenia a sklamania - niektori sa odhodlali aspon polozit nejaku otazku ako to zvratit, alebo ako sa zbavit trapenia, ale ty nic....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ale hovno, zato ze sa s tebou neporiesil prvy na koho si natrafila neznamena ze cely svet je na piitschu. Pridu dalsi, este lepsi...
nesquik_7
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nesquik_7 »

kazdy zazil trapenia a sklamania z lasky ako uz bolo spomenute . A ako dlho ste vlastne boli spolu, kolko mate rokov?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

nesquik - myslim ze spolu neboli, vek odhadujem 14 15..
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

ehm... emo ešte asi funguje. :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: NEŠŤASTNÁ LÁSKA

Príspevok od používateľa jin »

jaskynka333 napísal:ale čím viac som mu dávala najavo že je jediný chlap na svete ktorý dal môjmu životu zmysel , tak som ho postupne stratila úplne, čo nikdy nepochopím .
V mojom srdci vládne veľký smútok a beznádej
Pravý význam: Čím viac si mu to dávala najavo, tým začal mať on pocit, že o Teba vlastne nemusí ani bojovať - podvolila si sa mu, čo on očividne nechcel. Stretil záujem, nakoľko ho bavilo práve to dobíjanie - podľa toho, čo píšeš. Ty si sa mu otvorila = záujem zmizol. Samozrejme sú tu ešte alternatívy, že do toho prišiel niekto iný, že to bolo len chvíľkové pobláznenie apod. Ale podľa toho, čo si napísala je to IMHO prvá možnosť.

Vek: ?
jaskynka333 napísal:A MÁ LÁSKA VÝZNAM ? NEMÁ ! :( [/b]
http://www.hojko.com/laska-t92308.html?highlight=laska
http://www.hojko.com/existuje-prava-las ... ight=laska
http://www.hojko.com/co-je-to-laska-t69 ... ight=laska

//Edit: Sorry MimKoRn :D
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

jaskynka333 napísal:Ahojte
chcela by som napísať pár viet k tomu, ako som ostala zmatená z toho co láska vlastne je . Zamilovala som sa konečne do jedného skvelého človeka ktorý bol inteligentný aj pekný, proste to najlepsie co ma mohlo v zivote stretnúť ,v mojich myšlienkach bol ako Boh .
Viem, aj ja som sa mu velmi lúbila a nesmelo mi naznačoval že som mu tiež neni ľahostajná , ale čím viac som mu dávala najavo že je jediný chlap na svete ktorý dal môjmu životu zmysel , tak som ho postupne stratila úplne, čo nikdy nepochopím .
V mojom srdci vládne veľký smútok a beznádej .

A MÁ LÁSKA VÝZNAM ? NEMÁ ! :(
bude aj horsie ...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

jin to tu opäť zaklincoval... už už som sa chystal napísať a drb... už to tu je.

Počuj predstav si, že nejaký chalan Ti lezie stále do zadku, stále stále chce byť s Tebou (teraz si nepredstavuj jeho, ale nejakého iného chlapca). Predstav si, že Ti neustále vyznáva lásku kedykoľvek Ťa uvidí a stále vraví, ako veľmi s Tebou chce byť.

To vždy pôsobí odpudzujúco. Sama si si pripravila svoju smolu. Toto už nikdy nerob. Čo je to za pevnosť, ktorá otvorí svoju bránu a vyvesí bielu vlajku ešte pred tým, než ju napadnú? Nudná, slabá, nezaujímavá.

Ak Ťa zaujíma, prečo to tak funguje, aj na to jestvuje vysvetlenie, ale podstatné je to, že to tak funguje neustále. Nepriznávaj sa k citom. Aspoň nie príliš skoro. Najlepšie mať stále niektoré veci LEN pre seba.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Az raz naozaj natrafis na lasku tak to zistis a s odstupom casu sa pousmejes na tejto prihode.
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

NEŠŤASTNÁ LÁSKA

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

divna tema :? kopu nezodpovedanych otazok vek, a zakladna otazka ti tu chyba co vlastne chces vediet ci ma laska zmysel ? z akych pricin ta opustil ?
ako dlho ste spolu chodili ?
to co som chcel povidat uz povedal jin zhruba neco take ako on som mal namysli. :D
len tak dobuducna pri zakladani takejto temy uved o sebe viac udajov o sebe a o probleme :smt097
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

takych uz bolo... :roll:
cokill
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cokill »

Nad zmyslom lasky sa neda zamyslat.. laska je laska.. osobne si myslim ze inak sa to vyjadrit neda.. ale toto vyzera na klasicku namotavku.. mna by len zujimalo ci si sa snazila vobec riesit ze ho ces a ci aj on teba.. nie len ze to tak vyzeralo ale ci doslo aj ku skutkom.. dobra rada zo zivota netreba nikdy cakat treba ist na vec ale s mierov.. vlstna skusenost.. a este ten vek.. i ked nie vzdy zalezi na nom.. a ako uz bolo spominane pride niekto lepsi krajsi a mudrejsi..
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Hladáš odpoveď, ale najlepšie čo tu nájdeš je, že tvoj smútok je na pravom mieste. Ty si uvedomuješ, že môžeš nájsť aj niekoho iného, ale nechceš si to pripustiť, pretože cítiš, že onen človek bol "boh". Smútok po čase opadne, zodvihneš hlavu a nájdeš si nového, chlapca v ktorom opäť uvidíš, niečo viac. Niektorým to trvá dlhšie, iným kratšie, ale netreba sa kvôli tomu trápiť :)
Molitan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Molitan »

Neboj sa, za chvíľu stretneš ďalšieho ešte lepšieho a dokonalejšieho . Ver mi.

:salala:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

jaskynka333 napísal:v mojich myšlienkach bol ako Boh .
Error dievca, tu to mame. Ziadny chlap ci zena, nie je Boh, nikto nie je dokonaly a nech si zamilovana akokolvek, nezabudaj na tento prosty fakt. S chybami druheho sa nauc zit, ale neprehliadaj ich. To len rada do buducna.

K samotnej podstate...gratulujem, zazila si to co kazdy jeden clovek minimalne raz v zivote, takze ziaden strach, si normalny clovek. Bude lepsie.
jaskynka333
Novice
Novice

/Ne/šťastná láska

Príspevok od používateľa jaskynka333 »

Ďakujem Vám za všetky príspevky a som velmi rada že som spoznala aj názory chlapov na moj problem , nehovorím že ženy majú zlé názory, ale chlapi neberú všetko tak vážne a to je na nich fajn :) /okrem iného / :oops:
Napísať odpoveď