Lyson2580q napísal:Tak asi ho casto pouzivas Ja som ho pouzil asi 3 krat dokopy a to uz mam pc 2 roky
nj to hej kazdy den co som nanom bol tak minimalne 3x zamrzol no nikedy mal dny ked mu to islo ze nezamrzol a niekedy mrzol kazdu chvilku hh co uz ja som to cakal ze raz to pride a uz nepojde
Filipito napísal:ked ti to zasekavalo tak na vela percent to nebol hdd ale pamat alebo gk alebo mb
ale ten disk je dost haluzny divne zvuky pri vecsiom zataznenz sa vypol tuklo to tam a zapol sa odznovu mozno to neni hdd skoda ze sa dnu nemozem kuknut
CHoBoT napísal:ale ten disk je dost haluzny divne zvuky pri vecsiom zataznenz sa vypol tuklo to tam a zapol sa odznovu mozno to neni hdd skoda ze sa dnu nemozem kuknut
Sak skus ju odlepit tak aby sa neroztrhla a odlep ju iba do polky a pomaly otvor.Ale je tu riziko roztrhnutia.
Šu-Do napísal:davaju to tam kvoli takym, ktory by to otvorili a do*ebali by tam nieco a potom by to isli reklamovat... cize ak mas moznost reklamovat, tak chod
mne tiež zamŕzal PC. vyriešil som to tak (ani neviem ako ma to napadlo) že som prehodil RAM z jedného slotu do druhého a ono to zrazu prestalo mohol som ju vrátiť aj naspäť do toho istého a už nezamŕzal.
Ozaj neviem ako tebe ale mne to mrzlo vždy pri väčšom zaťažení napr. inštalácia hry alebo iného softvéru.