Diablo napísal:tak v tomto mas pravdu tiez sa mi lepsie zda normal obojrucak ale myslim si ze ked chceli dat fury sancu do pvp tak zasa nemuseli uplne zabit arms.....akoze uplny nerf pre nich....a to hlavne boost raidu 4% dmg uz je len 2 % enrage len 15% ale to sa mi zda ze vratili ale zasa uz flurry neni spojene s enrage takze fury pve warrom....dalej ten heroic leap sa mi hrozne paci na frost magov proste blink a hop nanho uvidime co z toho bude mozno DK uplne zamiesa karty
to si pis ze DK zamiesa....vraj je totalne OP zatial a musia ho downgradovat
Diablo napísal:no palach mal na zaciatku bety nejaky bugnuty talent a proste daval pecky jak svina ale uz je to asi opravene kedze beta uz nejaky ten tyzden je.
jaj ty si myslel beta wotlku hej? ja som myslel ze myslis normal tbc co bezi teraz
Diablo napísal:no palach mal na zaciatku bety nejaky bugnuty talent a proste daval pecky jak svina ale uz je to asi opravene kedze beta uz nejaky ten tyzden je.
To mohlo byt dost zaujimave v necakanom strete s magom
Ale ta beta ma aj tak strasne vela bugov dufam ze sa to casom vyriesi
tak bugov urco vela ma ale kedze sa uz chysta k vydaniu tak sa musia rychlo opravovat tak dnes sme boli s guildou prvy krat tempest keep no to dopadlo,asi dve hodiny sme davali trash,nakoniec Voida sme ani nedali lebo tam boli aj nejaky green geared typci,sice ja niesom tiez cely fialovy ale lepsie jak byt zeleny tak nakoniec sme ho dali len na 79 % ale co sa da robit progress je progress
Diablo napísal:tak bugov urco vela ma ale kedze sa uz chysta k vydaniu tak sa musia rychlo opravovat tak dnes sme boli s guildou prvy krat tempest keep no to dopadlo,asi dve hodiny sme davali trash,nakoniec Voida sme ani nedali lebo tam boli aj nejaky green geared typci,sice ja niesom tiez cely fialovy ale lepsie jak byt zeleny tak nakoniec sme ho dali len na 79 % ale co sa da robit progress je progress
ehm do TK a SSC ani nechodte ak nieste v T4 alebo inych PvE epickych veciach (zdoraznujem pve)
/edit:aby som sa ja pochvalil tak my uz davame hyjal
SchYzo napísal:ehm do TK a SSC ani nechodte ak nieste v T4 alebo inych PvE epickych veciach (zdoraznujem pve)
/edit:aby som sa ja pochvalil tak my uz davame hyjal
ved hyjal je uplne primitivny teda az po samotneho archimonda ti prvi 4 su fakt easy a epaxy zadarmo ....
btw ako vacsina guild neda vash ani kaelthasa ale idu hyjal a bt prvych bossov to blizzard doje***
A toto je prave vyhoda free kde hram ..........dungy su blizzlike zo vsetkymi fazami (sice je to tak na 80%) ...mno ale chodime dungy postupne xD....cize vsetky....od Mechu pocinajuc SSC konciac...kedze TK este nedame
Grond napísal:ved hyjal je uplne primitivny teda az po samotneho archimonda ti prvi 4 su fakt easy a epaxy zadarmo ....
btw ako vacsina guild neda vash ani kaelthasa ale idu hyjal a bt prvych bossov to blizzard doje***
no z casti musim suhlasit, vecsina guild neda ani cast ssc/tk a hrnu sa do BT, ale nieje to zasa tak odveci, nam tiez ostala vaska a kael a sli sme MH/BT ... ale lepsie sa progresuje SSC/TK s T6 ako s T4/T5 .... clovek sa nemusi zdrzovat s jednym bossom a moze ist dalej ...
ale staci si pozriet WOWjutsu a pozrite si ali guildu na 154. mieste .... nedaly ani KZ ale trepu sa do BT
hmm ale co ma pekne stve ze uz par krat sme illidan council nechaly s 3% ( +- ) .... keby maly o 3% menej HP by sa clovek mohol pozriet normalne na illidana