tak sa zdoverte aky najvecsi problem v zivote sa vam prihodil, v rodine naburali ste auto, hociaky problem ktory sa vam vidi ako vas najvecsi
Aky najvacsi problem ste mali?
-
Miley Cyrus
Light Star
Aky najvacsi problem ste mali?
tuto temu som fakt nenasiel a hladal som poctivo
nedavajte mi karma-
tak sa zdoverte aky najvecsi problem v zivote sa vam prihodil, v rodine naburali ste auto, hociaky problem ktory sa vam vidi ako vas najvecsi
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Miley Cyrus
Light Star
aky najvecsi problem ste mali
nerobim drbadla snazim sa nerobit,ale vzdy sa nieco prihodi je toho viac,pili sme v skole alkohol cez prestavkuStenky napísal:uz ked zakladas sa rovno pochval
no to bolo asi najhorsie
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Miley Cyrus
Light Star
aky najvecsi problem ste mali
ano pri zakladani temy som nato myslel ved je to zosrandy chcel som vediet ake problemy maju iny,ved su tu same lol prispevkyMathews napísal:preco ja si myslim ze tato tema ma do seba je zaujamve citat problemi inych a provonavat ich medzi sebou
bol to len priklad
vyjadrite sa k teme chlapci
Mathews
ades
Masaker
podla mna kto medzi najvacsie problemy zaradi take blbosti ako sem niektori pisu (cest vynimkam), ten ma jeden obrovsky problem sam so sebou. najvacsi problem nemam, nikdy som nebol na tom tak zle, aby som problemy klasifikoval ako najvacsie. momentalne je mojim najvacsim problemom, na ktory sa sutredim zajtrajsi porod, ktory budem viest, dalej sposob akym zozeniem vsetky knihy, ci budem mat volne piatky a podobne veci. ako nepochopte ma zle (a keby ste aj pochopili, mam to v pazi), ale slopanie v skole nie je problem ale debilita tych ludi a aj ich rodicov, kedze ich zjavne nevychovali. to sa radi skor medzi civilizacne choroby ako medzi problemy. a aj tak, som unaveny, nechce sa mi uz viac rozmyslat a vysvetlovat vam, ze tato tema je na jedno velke hovno.
vsak je to volna diskusia ne? a je to podla mna podobne ako Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
a to uz ma pekne vela stran.tak neviem o co vam tu ide,ze vraj teba na hovno.a ked temu nechcete,tak na nu neklikajte.(ale admini su taki sebecki,ze ju skor zmazu-vsak?
)
a k teme:moj najvecsi problem bol asi ten,ze ked som sa z bratom bil,tak som prerazil sklo na dverach.samozrejme mi isla krv.ale ne barz vela,ale brat hovoril:"neumieraj,neumieraj".potom sme sli zasit jazvu a bolo.to bratove "neumieraj" si zapametam az do smrti
a to uz ma pekne vela stran.tak neviem o co vam tu ide,ze vraj teba na hovno.a ked temu nechcete,tak na nu neklikajte.(ale admini su taki sebecki,ze ju skor zmazu-vsak?
a k teme:moj najvecsi problem bol asi ten,ze ked som sa z bratom bil,tak som prerazil sklo na dverach.samozrejme mi isla krv.ale ne barz vela,ale brat hovoril:"neumieraj,neumieraj".potom sme sli zasit jazvu a bolo.to bratove "neumieraj" si zapametam az do smrti
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hej a dokopy ste mali 10 rokov aj stopankami... 
uz sa konecne uvedomte, ze je rozdiel problem a to co popisujete vy. rozbite sklo na dverach? rozbite sklo na dome? omg, problem je, ked vas stihaju policajti za nehodu, sedite v lochu, mate zaznam v registri trestov za daku kravinu co ste spravili, nahanaju vas policajti a nie nasraty sused

uz sa konecne uvedomte, ze je rozdiel problem a to co popisujete vy. rozbite sklo na dverach? rozbite sklo na dome? omg, problem je, ked vas stihaju policajti za nehodu, sedite v lochu, mate zaznam v registri trestov za daku kravinu co ste spravili, nahanaju vas policajti a nie nasraty sused
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
LOL, aj ja mam podobny zazitok, ma chcel bracho obliat vodou a ja som drzal dvere a tak sme obaja tlacili ze ja som rukou ktorou som tlacil na sklo na dverach prerazil skloa k teme:moj najvecsi problem bol asi ten,ze ked som sa z bratom bil,tak som prerazil sklo na dverach.samozrejme mi isla krv.ale ne barz vela,ale brat hovoril:"neumieraj,neumieraj".potom sme sli zasit jazvu a bolo.to bratove "neumieraj" si zapametam az do smrti