Aky najvacsi problem ste mali?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Aky najvacsi problem ste mali?

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

tuto temu som fakt nenasiel a hladal som poctivo :P nedavajte mi karma-
tak sa zdoverte aky najvecsi problem v zivote sa vam prihodil, v rodine naburali ste auto, hociaky problem ktory sa vam vidi ako vas najvecsi :)
Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stenky »

uz ked zakladas sa rovno pochval :oops:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ked som bol mensi tak oco mi dal soferovat zeriav (nie sam, sedel som mu na kolenach)... som nabral branu :D

zaujimave bolo ze bola z hrubych hranolov... a ani to tu masinku nespomalilo, jakby nic, isla dalej :P
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

aky najvecsi problem ste mali

Stenky napísal:uz ked zakladas sa rovno pochval :oops:
nerobim drbadla snazim sa nerobit,ale vzdy sa nieco prihodi je toho viac,pili sme v skole alkohol cez prestavku :lol: zazvonilo ucitelka prisla do triedy a prisla na to,zavolala riaditela aj policiu.fizli prisli do skoli ty na ktorych bolo podozrenie isli fukat :lol: asi desiati :D nafukal som oni to zapisali a poslali nejaky list rodicom :roll: a doma to bolo cele dva tyzdne dost mizerne a oco mi to vkuse vyhadzoval ze ked sa chcemopit tak to mam robit vonku a nie vskole ze policia uz vie aky si ma ta zapisaneho,ked ta stretnu na ulici budes fukat zkazovat obciansky... :smt104
no to bolo asi najhorsie :?
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

neviem čo myslíš pod pojmom problém... ja po autohavarke výpadok činnosti srdca ... :roll: dá sa to považovať za problém ? Inak v škole takých problémov s alkoholom bolo na dennom poriadku... alebo taka razia ked k nám prišla akurat v den , čo kamoš došiel ukázať ,čo za rastlinku dopestoval... :)
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

ked som mal 11 havaroval som auto do betonovych kociek,ale problem som nemal.(ved som bol este dieta :) )
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

ja som mal vzdy tych problemov vela... a som asi na to odsudeny
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

imho tato tema nie je o nicom. co ti sem budeme pisat? moj najvacsi problem som zazil dnes, ked som si zasral tricko zmrzlinou a vyzeral som ako zebrak? podla mna lock, ved to tu nema vyznam...
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

Suhlasim naprosto s ades-som tato tema nevedie k nicomu, ale ked som uz tu tak sa vyjadrim, ked som mal asi 13 rokov tak som jednej tetke rozbil okno v kuchyni a jej manzel ma nahanal po meste jak kkt pol hodiny ale napokon som sa mu stratil v Tescu :D
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

preco ja si myslim ze tato tema ma do seba je zaujamve citat problemi inych a provonavat ich medzi sebou :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

no to mi je len kontrastna tema, vedla problemov tazkych ako autonehoda a pod, nejake problemy detske o tom, ako soplaci pili v skole.. Asi to fakt nema zmysel, aby sa do jednej temy vyjadrovali deti aj dospeli ludia, nakolko obe kategorie maju uplne odlisny pohlad na "problemy".
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

Mathews napísal:preco ja si myslim ze tato tema ma do seba je zaujamve citat problemi inych a provonavat ich medzi sebou :)
Tak sa pochval aj ty s nejakym problemom.
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

aky najvecsi problem ste mali

Mathews napísal:preco ja si myslim ze tato tema ma do seba je zaujamve citat problemi inych a provonavat ich medzi sebou :)
ano pri zakladani temy som nato myslel ved je to zosrandy chcel som vediet ake problemy maju iny,ved su tu same lol prispevky :lol: hadam tu nikto nenapise ze zabil desat ludi a chytila ho policia a to bol jeho najvecsi problem :D
bol to len priklad :lol:
vyjadrite sa k teme chlapci
Mathews
ades
Masaker
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ja sa vyjadrovat radsej nebudem lebo celi moj zivot je jeden velky problem :? sry
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

podla mna kto medzi najvacsie problemy zaradi take blbosti ako sem niektori pisu (cest vynimkam), ten ma jeden obrovsky problem sam so sebou. najvacsi problem nemam, nikdy som nebol na tom tak zle, aby som problemy klasifikoval ako najvacsie. momentalne je mojim najvacsim problemom, na ktory sa sutredim zajtrajsi porod, ktory budem viest, dalej sposob akym zozeniem vsetky knihy, ci budem mat volne piatky a podobne veci. ako nepochopte ma zle (a keby ste aj pochopili, mam to v pazi), ale slopanie v skole nie je problem ale debilita tych ludi a aj ich rodicov, kedze ich zjavne nevychovali. to sa radi skor medzi civilizacne choroby ako medzi problemy. a aj tak, som unaveny, nechce sa mi uz viac rozmyslat a vysvetlovat vam, ze tato tema je na jedno velke hovno.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Omg, aspoň už opravte tú hrúbku v nadpise keď to tu je...
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stejko »

vsak je to volna diskusia ne? a je to podla mna podobne ako Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
a to uz ma pekne vela stran.tak neviem o co vam tu ide,ze vraj teba na hovno.a ked temu nechcete,tak na nu neklikajte.(ale admini su taki sebecki,ze ju skor zmazu-vsak? :roll: )

a k teme:moj najvecsi problem bol asi ten,ze ked som sa z bratom bil,tak som prerazil sklo na dverach.samozrejme mi isla krv.ale ne barz vela,ale brat hovoril:"neumieraj,neumieraj".potom sme sli zasit jazvu a bolo.to bratove "neumieraj" si zapametam az do smrti :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

hej a dokopy ste mali 10 rokov aj stopankami... :roll:
uz sa konecne uvedomte, ze je rozdiel problem a to co popisujete vy. rozbite sklo na dverach? rozbite sklo na dome? omg, problem je, ked vas stihaju policajti za nehodu, sedite v lochu, mate zaznam v registri trestov za daku kravinu co ste spravili, nahanaju vas policajti a nie nasraty sused :wink: :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

mam fatalne velky problem s ktorym sa do konca zivota sai iba tazko vysporiadam ... neiverite, ale stretavam strasne vela HLUPYCH ludi, osobne, na forach a tak ... je to na neuverenie ... je to ako moje prekliatie :-P
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

a k teme:moj najvecsi problem bol asi ten,ze ked som sa z bratom bil,tak som prerazil sklo na dverach.samozrejme mi isla krv.ale ne barz vela,ale brat hovoril:"neumieraj,neumieraj".potom sme sli zasit jazvu a bolo.to bratove "neumieraj" si zapametam az do smrti :D
LOL, aj ja mam podobny zazitok, ma chcel bracho obliat vodou a ja som drzal dvere a tak sme obaja tlacili ze ja som rukou ktorou som tlacil na sklo na dverach prerazil sklo :D Az nato ze ,,neumieraj,, nehovoril, len sa namne uje****, ... :?
Napísať odpoveď