S40/128x160/téma
S40/128x160/téma
No tak budem stručný...
behám po weboch a hladám rôzne free témy pre takýto mobil, konkrétne 3110, ale všetky témy sú, úprimne povedané otrasné! neviem ale témy už môže spraviť (s prepáčením) aj tá najväčšia lama ktorá v sebe nemá ani kúsok estetického cítenia a potom to tak dopadne, tak hladám nejakú fakt peknú tmavú tému, ktorá nevyzerá fádne a gýčovsky, text musí byť dobre čitatelný, ikony aby asovali farebne do témy, proste nie nejaký šmejd, Ďakujem
behám po weboch a hladám rôzne free témy pre takýto mobil, konkrétne 3110, ale všetky témy sú, úprimne povedané otrasné! neviem ale témy už môže spraviť (s prepáčením) aj tá najväčšia lama ktorá v sebe nemá ani kúsok estetického cítenia a potom to tak dopadne, tak hladám nejakú fakt peknú tmavú tému, ktorá nevyzerá fádne a gýčovsky, text musí byť dobre čitatelný, ikony aby asovali farebne do témy, proste nie nejaký šmejd, Ďakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
skúšal si tu?
http://gallery.mobile9.com/c/nokia-3110 ... es_1366/1/
http://gallery.mobile9.com/c/nokia-3110 ... es_1366/1/
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
A tak vytvorit sa da, samozrejme, ale aby to vyzeralo dobre uz tak lahko nie. Lebo tam musis nadrbkat ikonky podla seba, ak nechces zakladne, takisto prechody pri cakani na operacie musis zohnat animacie, ak nechcem obycajne a zakladne atd. Cize nemusi byt lama, ale toto neurobi poriadne.Filipito napísal:tak ked nesi taka lama tak si nemozes neaku vytvorit ??
ok se*em na všetky weby, a rozhodol som sa že si tému vytvorím
no akurát keď sa mi chcelo, tak som zistil že nejde upload na ownskine, tak som editoval kódy v theme description.xml
mno a je to tam na štýl:
menu_id="messages"
a potom aké obrázky sa tam majú aplikovať, no ja som náhodou pridal zo srandy id foťáku, nastavil ikonu, a teraz v menu nemám 12 položiek, ale 13, takže sa chcem spýtať, či niekto nevie všetky IDčka ktoré sa dajú použiť, a kde by sa dala upraviť štruktúra, aby menu nebolo 3x3 ale 3x4, ďakujem...
menu_id="messages"
a potom aké obrázky sa tam majú aplikovať, no ja som náhodou pridal zo srandy id foťáku, nastavil ikonu, a teraz v menu nemám 12 položiek, ale 13, takže sa chcem spýtať, či niekto nevie všetky IDčka ktoré sa dajú použiť, a kde by sa dala upraviť štruktúra, aby menu nebolo 3x3 ale 3x4, ďakujem...