CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Tne cheater som bol jahojko napísal:PTB som vypol, mini_militia pridam vecer a co sa tyka toho cheatera, tak som si pozeral video a vobec som nemal pocit, ze by mal wallhack alebo nieco podobne.
Dont Cry Little Bitch xD
//autoeditácia príspevku ( 27 Aug 2008, 8:53 )
Este v ten den som dostal BAN na nick All wHat I WaNt is EverythinGFilipito napísal:no tak viac som ho na serveri nestretol prisiel a odisiel
-
lekoklatik
VIP
-
Miley Cyrus
Light Star
CS 1.6 Server hojko.com
turnaj ?ja hram pre zabavu,je tu aj psychostats to je taky mali turnaj pozries si kolky si kolko mas skill kolko si zabil a kopa inych veci.
a turnaj o karmu
riadna blbost karmu ti ludia davaju za mudre prispevky alebo prispevky co poradia 
a turnaj o karmu
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Mimochodom co sa tyka toho awp tak podla mna je to zbran ako kazda ina a ten kto furt nadava ze zahod to je to pre lamy atp. to hovoria iba pre to lebo oni z AWP neuhraju vobec nic a nedokazu awp eliminovat.
Co sa tyka awp_indie ako awp mapy tak si myslim ze je to jedna z najlepsich awp map, nie nejaka suxxage ruins a podobne sracky na campenie..
PTB je podla mna aj trochu dobra vec pretoze nie kazdeho stale bavi hrat napr. za CT.
Vhodnejsie by nebolo ho vypinat skor to nejak nastavit aby to trochu "jemnejsie" prehadzovalo
a po prehodeni by mohlo asopn niekde do "say" napisat nejak vyrazne ze ma to prehodilo do ineho teamu
Tolko odomna.
Co sa tyka awp_indie ako awp mapy tak si myslim ze je to jedna z najlepsich awp map, nie nejaka suxxage ruins a podobne sracky na campenie..
PTB je podla mna aj trochu dobra vec pretoze nie kazdeho stale bavi hrat napr. za CT.
Vhodnejsie by nebolo ho vypinat skor to nejak nastavit aby to trochu "jemnejsie" prehadzovalo
Tolko odomna.