caute!
mam legalnu vistu 32bit home basic a vypisuje mi toto v pravidelnych intervaloch
vista problem?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
cORP.
Addict
Re: vista problem?
nemas ju aktivbovanu na wareze si najdi aktivator aktivuj a ides dalejguess.whoo napísal:caute!
mam legalnu vistu 32bit home basic a vypisuje mi toto v pravidelnych intervaloch
-
guess.whoo
Redeemer
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
guess.whoo
Redeemer
-
Lyson2580q
Zablokovaný
No ja ked som si kupil pocitac tak som k nemu dostal Win Vista Home Premium.A mal som aj ten stitok kde bolo ser. cislo.Ale ked som ju isiel aktivovat tak som nabil moje cislo a potom sa mi tam zobrazilo dalsie cislo a pod tym bolo cislo na ktore treba zavolat.Zavolal som tam a nadiktoval som jej to druhe cislo a ona mi dala dalsie 48 miestne cislo a to som natukal a mi napisalo, ze vas system bol uspesne aktivovany, ale dnes uz pouzivam Win Vistu Ultimate neleg. a tu som aktivoval jednym program.Ten program tam nieco robil cez cmd a potom sa restartoval pc a normalne mi ide vsetko.Ked by si mal zaujem o ten program posli mi ss.Plati to aj na tvoju verziu.guess.whoo napísal:skusal som..musel som pri instalacii vlozit cd kluc inak som nevedel pokracovat. asi im budem musiet zavolat