vista problem?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

vista problem?

Príspevok od používateľa guess.whoo »

caute!
mam legalnu vistu 32bit home basic a vypisuje mi toto v pravidelnych intervaloch
Prílohy
obrazok.jpg
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: vista problem?

Príspevok od používateľa cORP. »

guess.whoo napísal:caute!
mam legalnu vistu 32bit home basic a vypisuje mi toto v pravidelnych intervaloch
nemas ju aktivbovanu na wareze si najdi aktivator aktivuj a ides dalej
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mam ju riadne aktivovanu aj aktualizacie idu normalne len toto vypisuje a mam take podozrenie ze kvoli tejto hlaske asi po pol hodine mi restartuje pc
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

Tak ked by si ju normalne aktivoval tak by ti to ukazalo.Pri instalacii napis to tvoje ser. cislo.Alebo to sprav tak ako ja pri instalacii nedavaj ser. cislo a potom ked sa nainstaluje tak ho tam vlozis, alebo si stiahni nejake z netu.Ja mam neleg. vistu a vsetko mi ide v pohode :D.
Prílohy
D_D.jpg
job13bb
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa job13bb »

ak mas legalnu vistu tak sa obrat na microsoft..na ich zakaznicke centrum tu na slovensku :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

skusal som..musel som pri instalacii vlozit cd kluc inak som nevedel pokracovat. asi im budem musiet zavolat
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

guess.whoo napísal:skusal som..musel som pri instalacii vlozit cd kluc inak som nevedel pokracovat. asi im budem musiet zavolat
No ja ked som si kupil pocitac tak som k nemu dostal Win Vista Home Premium.A mal som aj ten stitok kde bolo ser. cislo.Ale ked som ju isiel aktivovat tak som nabil moje cislo a potom sa mi tam zobrazilo dalsie cislo a pod tym bolo cislo na ktore treba zavolat.Zavolal som tam a nadiktoval som jej to druhe cislo a ona mi dala dalsie 48 miestne cislo a to som natukal a mi napisalo, ze vas system bol uspesne aktivovany, ale dnes uz pouzivam Win Vistu Ultimate neleg. a tu som aktivoval jednym program.Ten program tam nieco robil cez cmd a potom sa restartoval pc a normalne mi ide vsetko.Ked by si mal zaujem o ten program posli mi ss.Plati to aj na tvoju verziu.
Napísať odpoveď