Ta sak to sa ani neoplati pozerat, ale aj tak si to pozrem,lebo sa urcite budem nudit. Ale aj tak to bude cista 1, ale mozno ze presov potiahne na remizu no uvidme.
//Kurz na trnavu 1,50 - Kurz na tatran 6,00 - Kurz na remizu 3,60.
Sportovy kanal Trojka
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vysiela sa denne od 17:00... Dovtedy nič.... Ale to je jedno, aj keby skutočne vysielali 7 hodín denne, bol by dôvod na to nadávať tak či tak. Pozeral som program na 7 dní. Omg, oni si fixne stanovili že budú vysielať od 17:00 každý deň, či pracovný, či v sobotu alebo nedeľu, ked je zvykom veľkej časti divákov sadnúť si poobede keď nemusia do práce pre TV k športu. To skutočne žiadny deň v týždni nie je na celom svete žiadny športový prenos ktorý by stál za odvysielanie (prípadne ešte aj live)?Hacket napísal:neviem co vam je...ved sa normalne vysiela teraz ide jazdectvo..a bolo jasne povedane ze sa bude vysielat 7 hodin
Nemám absolútne žiadny problém s tým, že sa dali prachy na Trojku, naopak, vravel som že to je potrebné vzhľadom na stav slovenského TV trhu, a stav digitalizácie. Ale spôsob akým sa po OH s novým kanálom narába a ako sú manažované vysielacie časy je fušerstvo najhrubšieho zrna.
-
Black.Raven
Medium Star
STV má rozpočet. Končí sa provizórium
http://medialne.etrend.sk/televizia/spr ... rava=10805
http://medialne.etrend.sk/televizia/spr ... rava=10805
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
A je to tu. Zivot Trojky v ohrozeni, zatial bez ME vo futbale, NHL, KHL, mozno domaci hokej a futbal..., ale o to viacej repriz
Parada, ja by som navrhol zrusit Trojku, za usetrene peniaze kupit prava na NHL, Ligu majstrov, UEFA, domace sutaze v hokeji a futbale, doplnit to nejakymi zahranicnymi magazinmi o hokeji a futbale, nejake ine sporty (golf, lyzovanie...) a zvysne peniaze dat na zdravotnictvo ci skolstvo.
Trojka nad priepasťou. Bez práva na futbalovú kvalifikáciu
Trojka nad priepasťou. Bez práva na futbalovú kvalifikáciu