Ja na nich fičím odkedy mám PDA - už vyše dvoch rokov a je to skvelý vynález
Šetrí to hlavne miesto v poličke a peňaženku.
Ale je pomoci sleduj toto a tu video a mozem ti povedat ze to uplne na jednotku na taketo nieco som dlho cakal a cita sa to dobre.GothaR napísal:Nie je mi pomoci...zatial ma to neberie, s prichodom epapiera sa to mozno zmeni.
na mnohých stránkach sa dá kúpiť legálne ebook. Zaplatíš (napr. paypal) a stiahneš knihu akú chceš. Ceny niesú nijak vysoké. Sám mám radšej papier, no keď sa prejdem po kníhkupectve, vidím tie umelo navýšené ceny, aby prežilo vydavateľstvo a predajca, pričom autor dostane smiešnych 10litrov (takáto je bežná cena jedného diela pre autora...plus mínus podľa žánru a obľúbenosti)...Lyson2580q napísal:Urcite je to warez, lebo tu kniku si mas kupit a nie stiahnut do pc.Porusovanie autorskych prav.
Hm...10 000 Kc, to si radsej vsetky tie knihy kupim v papierovej podobeKesoman napísal:Ale je pomoci sleduj toto a tu video a mozem ti povedat ze to uplne na jednotku na taketo nieco som dlho cakal a cita sa to dobre.
Ano su to warez pretoze sa na ne vztahuju prava dusevneho vlastnictva a mozem vydavatelov o*rat lebo ja ked si chcem precitat knihu nezarabam tolko aby som si kazde 2 tyzdne kupoval knihu za 300 - 600 Sk takze ebooky su pre mna jedina moznost.
Samozrejme ako bolo horespomenute to zalezi od licencie takeho Shaekspeara ked si stiahnes tak ta zalovat nik nebude.