Neviem či niečo také existuje, ale neviete niekto o nejakom móde, ktorý by stmavil noc v tejto hre ? Lebo sa to ťahá prakticky už od prvého vydania 18 WOS.....nemôžem si pomôcť, ale je dosť oničom, keď idem v noci o jednej bez zapnutých svetiel a v pohode všetko vidím ako cez deň.
Šu-Do napísal:Euro Truck Simulator CLONECD-Unleashed
Euro Truck Simulator-RELOADED
urcite tam nic ine ako anglictina nebude...
pravda skusal som a nic ine ako anglictina nebola a to som hral tu nemecku verziu s cestinou a ani ta cestina my nefungovala tak som odinstaloval a nainstaloval nemecku s cestinou..
evee napísal:iba ten jazyk.nemecka je po nemecky,reloaded po anglicky.ale mapy a vsetko ostatne je rovnake
takze sa ani neoplati instalovat,dik za odpoved.
one a niekto tu davnjesie pridaval niaky mod s inymi cestami,je niaka stranka kde sa toho da najst viac?
Syfon nevedel by si ešte urobiť niečo s prevodovkou ? Lebo to je strach a hrôza čo tam je. Neviem odkiaľ si brali príklad tvorcovia hry....asi z formuly 1.
jasne da sa (minule som sa s tym hral), len tazke je to sprevodovat, skusim najst pomery z nejakeho kamiona alebo pozrem ci uz niekto nieco take nespravil
Syfon napísal:jasne da sa (minule som sa s tym hral), len tazke je to sprevodovat, skusim najst pomery z nejakeho kamiona alebo pozrem ci uz niekto nieco take nespravil
hmm a ty to dokazes spravit?ak ano to by bolo super..a inak keby sa dalo aj by sa hodino aj viac aut..preboha ja som myslel ze niekde budu aj zapchy ale nic par aut a to je vsetko...
Sprevodoval som prevodovku Volvo C class, 9-stupnovu podla prevodovky Eaton, zmena sice je, ale stale je to take divne. Tejto hre mody velmi nepomozu, zaklad je zly