skrecok vs. korytnacka
skrecok vs. korytnacka
mam korytnacku, ale uz ma omrzela a chcem sa jej nejako setrne zbavit. Napada vas nieco? mozem ju vypustit do mestskeho jazera v nasej rekreacnej zahrade? Nechcete ju niekto? Ma 10 rokov. Zvladne sa o seba postarat? A druha vec - starostlivost o skrecka. Co potrebujem aby sckrecok vydrzal viac ako 3 dni, pripadne cenu jednotlivych komponentov do akvarka, co papa taky skrecok atd.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: skrecok vs. korytnacka
k tej korytnacke daj inzerat hocikam na net ze darujes urcite sa niekto ozveLeo15951 napísal:mam korytnacku, ale uz ma omrzela a chcem sa jej nejako setrne zbavit. Napada vas nieco? mozem ju vypustit do mestskeho jazera v nasej rekreacnej zahrade? Nechcete ju niekto? Ma 10 rokov. Zvladne sa o seba postarat? A druha vec - starostlivost o skrecka. Co potrebujem aby sckrecok vydrzal viac ako 3 dni, pripadne cenu jednotlivych komponentov do akvarka, co papa taky skrecok atd.
prave zistujem...a najlepsie sa clovek nauci zo skusenosti niekoho ineho. Od niekoho kto v tom ma uz nejaku prax, nie len teoriu z kniziek a clankov na nete.UjoNecro napísal:Nechápem ako človek čo nie je schopný ani si zistiť základné informácie o chove môže uvažovať o starostlivosti o nejaké zviera