skrecok vs. korytnacka

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Leo15951
Light Star
Light Star

skrecok vs. korytnacka

Príspevok od používateľa Leo15951 »

mam korytnacku, ale uz ma omrzela a chcem sa jej nejako setrne zbavit. Napada vas nieco? mozem ju vypustit do mestskeho jazera v nasej rekreacnej zahrade? Nechcete ju niekto? Ma 10 rokov. Zvladne sa o seba postarat? A druha vec - starostlivost o skrecka. Co potrebujem aby sckrecok vydrzal viac ako 3 dni, pripadne cenu jednotlivych komponentov do akvarka, co papa taky skrecok atd.
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: skrecok vs. korytnacka

Príspevok od používateľa cORP. »

Leo15951 napísal:mam korytnacku, ale uz ma omrzela a chcem sa jej nejako setrne zbavit. Napada vas nieco? mozem ju vypustit do mestskeho jazera v nasej rekreacnej zahrade? Nechcete ju niekto? Ma 10 rokov. Zvladne sa o seba postarat? A druha vec - starostlivost o skrecka. Co potrebujem aby sckrecok vydrzal viac ako 3 dni, pripadne cenu jednotlivych komponentov do akvarka, co papa taky skrecok atd.
k tej korytnacke daj inzerat hocikam na net ze darujes urcite sa niekto ozve :)
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Nechápem ako človek čo nie je schopný ani si zistiť základné informácie o chove môže uvažovať o starostlivosti o nejaké zviera :roll:
Leo15951
Light Star
Light Star

UjoNecro napísal:Nechápem ako človek čo nie je schopný ani si zistiť základné informácie o chove môže uvažovať o starostlivosti o nejaké zviera :roll:
prave zistujem...a najlepsie sa clovek nauci zo skusenosti niekoho ineho. Od niekoho kto v tom ma uz nejaku prax, nie len teoriu z kniziek a clankov na nete.
Leo15951
Light Star
Light Star

lenze skrecok nevydrzi 10 rokov. Sak ta korytnacka ma este aj prezije :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Leo15951 napísal:lenze skrecok nevydrzi 10 rokov. Sak ta korytnacka ma este aj prezije :?
už teraz mu praješ smrť? pekne :? Ty radšej sa zabávaj s vecami v slipoch ako so zvieratami..
Leo15951
Light Star
Light Star

Soviet napísal:už teraz mu praješ smrť? pekne :? Ty radšej sa zabávaj s vecami v slipoch ako so zvieratami..
ja som nikde nenapisal ze mu nieco prajem. A tato tema vidim nema zmysel, kazdy tu pise uplne odveci, takze prosim lock. Dakujem
Zamknuté