Koľkokrát v živote ste boli zamilovaný ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

1
45
42%
2
20
19%
3-5
20
19%
5-9
1
1%
10+
2
2%
zatial ani raz ...
19
18%

Celkom hlasov: 107

d4nt3
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Koľkokrát v živote ste boli zamilovaný ? Že tá osoba bola pre vás jedinou a tou pravou na celý život, že po nikom inom ste netúžili... spomínate si aj na svoje platonické lásky ? Nemusia byť len z detstva , každá jedná " tá pravá" , vaša dokonalá polovička ...koľko ich bolo ? Vyjadrite sa prípadne aj nejakým príbehom ...

Začnem u seba, možno divné, platonických lások mám na každý den zo päť, ale po dvoch prežitých vztahoch nemožem povedať,že by som aspon jednu z nich aspon chvilu skutočne miloval ...možno od toho čakám prilíš, ale zatial nič :?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja som dal 1. Poriadnejšie vzťahy som mal dva, jeden ešte stále trvá. A teraz som skutočne šťastný, teraz mi je dobre, teraz je to ona, kto je pre mňa tá najdôležitejšia.. A nemám problém jej vykrikovať Milujem Ťa, celý deň.. proste, pre mňa je tá pravá.. :wink: a dúfam, že nám to vydrží na veky.. :) (inak mi to strašne pripomína tému, prečo chodíte s tým, kým chodíte, alebo tak nejak .. :) )
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Ka som bol raz. A momentalne to vyzera tak, ze budem aj druhy krat.
:hug:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

no prvy vstah mi trval rok a pol to som ju neskutocne lubil jak mi dla kopacky ma skoro eblo ale to som bol este lama som sa jej pchal do riti etc.. potom som sa zalubil do jednej holky ale tu som nezriesil ani bohovi aj ket stale chybalo milimetre :D aa teras mam vstah a som festfest stastny akurat jej fotri to kus dost kaziaale to sa spravi dajak.. a myslim ze nevidim nejak rozdiel v tom ket som bol zalubeny do prvej aj druhej a teras do mojej krasnej :P
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

nebol som este zamilovany,uvedomujem size byt zamilovany je pekny pocit,zatial preto nic nerobim neviem ako nato :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No jak hovoris, platonickych kazdy den zo 5, :D ale taku skutocnu este nie
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

mozno napisem teraz hlupost ale ozajstna a prava laska je v zivote asi len raz...a podla vsetkeho by to mohla byt aj ta prva no nie??? 8)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

bohuzial ani raz 8)
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

DYLYNO napísal:mozno napisem teraz hlupost ale ozajstna a prava laska je v zivote asi len raz...a podla vsetkeho by to mohla byt aj ta prva no nie??? 8)
vobc nie hluposť, možno aj pravda , ale prvá je vačšinou taká skutočne platonická... so všetkou hamblivostou,so všetkou nervoznostou,so všetkým zbožnovaním dotyčnej osoby, pomaly až zboštovaním...:) ale to neni o realite,tak neviem... hoci dodnes ked stretnem svoju prvú platonickú lásku , srdce na pár okamihov zastane a čas sa spomalíii... :oops: :oops: :lol:
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

No tak ja sm bol 2-krat zamilovany. :smt057 :smt008
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

1x
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

tego2000 napísal:bohuzial ani raz 8)
bohužiaľ? :) to máš lepšie ako takí čo sa zamilovali a doplatili nato :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Soviet napísal:bohužiaľ? :) to máš lepšie ako takí čo sa zamilovali a doplatili nato :)
Podla mna je fajn zazit si to, sice je to potom krute, ale tie chvile predtym su lepsie :)
A ci moze byt prava laska iba raz za zivot? To neviem...podla moze byt aj viackrat, ale treba mat velke stastie, aby clovek stretol taku osobu, do ktorej sa zblazni, viackrat v zivote a aby to aj spravne vyslo...
PS: 1x
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Re: Koľkokrát v živote ste boli zamilovaný ?

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

d4nt3 napísal:Koľkokrát v živote ste boli zamilovaný ? Že tá osoba bola pre vás jedinou a tou pravou na celý život, že po nikom inom ste netúžili...
Pri takto položenej otázke volím odpoveď 'ani raz'...
Platonické lásky nepočítam, tých bolo vždy dosť...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Hmm... záleží od subjektívneho postoja voči slovu "zamilovanosť"

Ak beriem môj postoj: možno... skôr sotva jeden krát. Ale na to som bol asi ešte moc mladý (netvrdím, že teraz som už dozretý. Dvojnásobná somarina :P)

Ale dal som 2x kvôli tomu, že proste beznádejne zahľadený som bol dva krát s tým že som sa pokúšal riešiť a riešil som a dlhšiu dobu...
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

platonicky..taky tych bolo vela...v podstate neustale niekto..:)
ale realne , zeby to bol vztah s hmatatelnym clovekom.:D tak to este nie..
ale v podstate neexistuje nic konkretne..ako laska zivota ..podla mna...kazda laska ma nieco do seba a je ina...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Juj, ja si spominam na moju prvu platonicku lasku - Jakub, ktory bol o par rocnikov vyssie v skole :) Vtedy som bola taka zamilovana, ze som na neho myslela den aj noc a ked boli vianocne prazdniny, tak som ich cele preplakala, lebo som ho nevidela niekolko dni.
Od vtedy som mala este par platonickych lasok, no ked clovek stretne niekoho, bez koho nevie existovat ani chvilu, tak zisti, ze to platonicke zamilovanie je velmi daleko od skutocneho zamilovania a pravej lasky. Osobne som naozaj skutocne zamilovana druhy krat, a dufam, ze mi to vydrzi este velmi velmi dlho.
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

d4nt3 napísal:vobc nie hluposť, možno aj pravda , ale prvá je vačšinou taká skutočne platonická... so všetkou hamblivostou,so všetkou nervoznostou,so všetkým zbožnovaním dotyčnej osoby, pomaly až zboštovaním...:) ale to neni o realite,tak neviem... hoci dodnes ked stretnem svoju prvú platonickú lásku , srdce na pár okamihov zastane a čas sa spomalíii... :oops: :oops: :lol:
jj...u mna je to podobne...a tie okamihy su fakt super, aj ked mam teraz dievca, ktore mma nadovsetko rad, ale predsa len prva je prva... :)
vladuška
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladuška »

takých platonických bolo veľa to sa človeku ani nechce počítať, ale tak skutočne zaľúbená som bola len raz síce som sa poriadne sklamala ale stálo to za to.
Napísať odpoveď