Začnem u seba, možno divné, platonických lások mám na každý den zo päť, ale po dvoch prežitých vztahoch nemožem povedať,že by som aspon jednu z nich aspon chvilu skutočne miloval ...možno od toho čakám prilíš, ale zatial nič
Koľkokrát v živote ste boli zamilovaný ?
Koľkokrát v živote ste boli zamilovaný ? Že tá osoba bola pre vás jedinou a tou pravou na celý život, že po nikom inom ste netúžili... spomínate si aj na svoje platonické lásky ? Nemusia byť len z detstva , každá jedná " tá pravá" , vaša dokonalá polovička ...koľko ich bolo ? Vyjadrite sa prípadne aj nejakým príbehom ...
Začnem u seba, možno divné, platonických lások mám na každý den zo päť, ale po dvoch prežitých vztahoch nemožem povedať,že by som aspon jednu z nich aspon chvilu skutočne miloval ...možno od toho čakám prilíš, ale zatial nič
-
Začiatok Konca
Professional
Ja som dal 1. Poriadnejšie vzťahy som mal dva, jeden ešte stále trvá. A teraz som skutočne šťastný, teraz mi je dobre, teraz je to ona, kto je pre mňa tá najdôležitejšia.. A nemám problém jej vykrikovať Milujem Ťa, celý deň.. proste, pre mňa je tá pravá..
a dúfam, že nám to vydrží na veky..
(inak mi to strašne pripomína tému, prečo chodíte s tým, kým chodíte, alebo tak nejak ..
)
no prvy vstah mi trval rok a pol to som ju neskutocne lubil jak mi dla kopacky ma skoro eblo ale to som bol este lama som sa jej pchal do riti etc.. potom som sa zalubil do jednej holky ale tu som nezriesil ani bohovi aj ket stale chybalo milimetre
aa teras mam vstah a som festfest stastny akurat jej fotri to kus dost kaziaale to sa spravi dajak.. a myslim ze nevidim nejak rozdiel v tom ket som bol zalubeny do prvej aj druhej a teras do mojej krasnej 
-
Miley Cyrus
Light Star
nebol som este zamilovany,uvedomujem size byt zamilovany je pekny pocit,zatial preto nic nerobim neviem ako nato 
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
vobc nie hluposť, možno aj pravda , ale prvá je vačšinou taká skutočne platonická... so všetkou hamblivostou,so všetkou nervoznostou,so všetkým zbožnovaním dotyčnej osoby, pomaly až zboštovaním...DYLYNO napísal:mozno napisem teraz hlupost ale ozajstna a prava laska je v zivote asi len raz...a podla vsetkeho by to mohla byt aj ta prva no nie???
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Podla mna je fajn zazit si to, sice je to potom krute, ale tie chvile predtym su lepsieSoviet napísal:bohužiaľ?to máš lepšie ako takí čo sa zamilovali a doplatili nato
A ci moze byt prava laska iba raz za zivot? To neviem...podla moze byt aj viackrat, ale treba mat velke stastie, aby clovek stretol taku osobu, do ktorej sa zblazni, viackrat v zivote a aby to aj spravne vyslo...
PS: 1x
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Re: Koľkokrát v živote ste boli zamilovaný ?
Pri takto položenej otázke volím odpoveď 'ani raz'...d4nt3 napísal:Koľkokrát v živote ste boli zamilovaný ? Že tá osoba bola pre vás jedinou a tou pravou na celý život, že po nikom inom ste netúžili...
Platonické lásky nepočítam, tých bolo vždy dosť...
-
forgottten
Medium Star
Hmm... záleží od subjektívneho postoja voči slovu "zamilovanosť"
Ak beriem môj postoj: možno... skôr sotva jeden krát. Ale na to som bol asi ešte moc mladý (netvrdím, že teraz som už dozretý. Dvojnásobná somarina
)
Ale dal som 2x kvôli tomu, že proste beznádejne zahľadený som bol dva krát s tým že som sa pokúšal riešiť a riešil som a dlhšiu dobu...
Ak beriem môj postoj: možno... skôr sotva jeden krát. Ale na to som bol asi ešte moc mladý (netvrdím, že teraz som už dozretý. Dvojnásobná somarina
Ale dal som 2x kvôli tomu, že proste beznádejne zahľadený som bol dva krát s tým že som sa pokúšal riešiť a riešil som a dlhšiu dobu...
-
zuzkazuzka
VIP
Juj, ja si spominam na moju prvu platonicku lasku - Jakub, ktory bol o par rocnikov vyssie v skole
Vtedy som bola taka zamilovana, ze som na neho myslela den aj noc a ked boli vianocne prazdniny, tak som ich cele preplakala, lebo som ho nevidela niekolko dni.
Od vtedy som mala este par platonickych lasok, no ked clovek stretne niekoho, bez koho nevie existovat ani chvilu, tak zisti, ze to platonicke zamilovanie je velmi daleko od skutocneho zamilovania a pravej lasky. Osobne som naozaj skutocne zamilovana druhy krat, a dufam, ze mi to vydrzi este velmi velmi dlho.
Od vtedy som mala este par platonickych lasok, no ked clovek stretne niekoho, bez koho nevie existovat ani chvilu, tak zisti, ze to platonicke zamilovanie je velmi daleko od skutocneho zamilovania a pravej lasky. Osobne som naozaj skutocne zamilovana druhy krat, a dufam, ze mi to vydrzi este velmi velmi dlho.
-
DYLYNO
Light Star
jj...u mna je to podobne...a tie okamihy su fakt super, aj ked mam teraz dievca, ktore mma nadovsetko rad, ale predsa len prva je prva...d4nt3 napísal:vobc nie hluposť, možno aj pravda , ale prvá je vačšinou taká skutočne platonická... so všetkou hamblivostou,so všetkou nervoznostou,so všetkým zbožnovaním dotyčnej osoby, pomaly až zboštovaním...ale to neni o realite,tak neviem... hoci dodnes ked stretnem svoju prvú platonickú lásku , srdce na pár okamihov zastane a čas sa spomalíii...
![]()
![]()