Ako sa zbavit byvalej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Ako sa zbavit byvalej

Príspevok od používateľa zelovoc »

myslim, ze taka tema tu nieje. a ked tak nevadi. piste sem.

takze co sa deje? cca v maji sme sa rozisli, ona sa potom vratila k svojmu byvalemu ja som zostal sam a bolo mi fajn. v nepravidelnych intervaloch mi pisala ze ako jej chybam a podobne blbosti. snazil som sa ju odjebkat slusne, neslusne, hocako. jej jedina reakcia je ze pise dalej. a uz ma to riadne otravuje pretoze nemam absolutne ziaden zaujem a ona si mysli, ze ju neskutocne zerem. toz nechapem ako k tomu dosla, cast jej poslednej smsky: "si len navonok tvrdy, citis to co ja! viem to!" a pritom jej ked uz vobec odpisem tak vzdy len to, ze je koniec a nech ide dalej.
a ked bola so mnou tak chcela byvaleho. ma 20 rokov, ja viac. citim sa jak keby mala cerstvych 15. rozmyslam ze sa ozvat jej terajsiemu frajerovi, nech si ju da do laty ale nechcem sa im miesat do toho ich "vztahu"
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tipujem, že tu zaznie univerzálna rada "sadnúť si a porozprávať sa". Osobne by som to ignoroval, nebude to skúšať večne a pokažde, keď sa jej ozveš/odpovieš (s hocičím), tak v nej svitajú nádeje.

IMHO skús si do bydliska namiesto "chcem ju" dať "nechcem ju" :D Možno chodí a hľadá tajné signály, že ju chceš (tak ako ona teba) len navonok hráš tvrďasa :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Skus nieco z tejto myslienky pretransformovat tak, aby to fungovalo na zeny: http://www.hojko.com/post960874.html#960874
Lebo ak uz nepomaha normalny rozhovor, tak treba pouzit tvrdsie metody :)
dbbz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dbbz »

alebo je tu aj moznost, ze ju budes ignorovat a ono ju to casom prejde :P
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Urobil si chybu uz len v tom, ze si jej odpisal :) Proste vidis aky tip baby to je. Doterna. Uplne s nou prerus kontakt, neodpisuj jej, nedavaj nic najavo. Inak ju len povzbudis v tom aby pisala dalej. Cize jedine rydza ignoracia pomoze :wink:

Vela zdaru.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

podla toho co pises tak cokolvek povies si vysvetli inak v jej prospech tak asi nepomoze nic len nehovorit nic, uplne ju ingorovat, neodpisovat, nedvyhat telefony, proste nic, ono ju to prejde
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

IMHO by si to mohol tomu chlapovi povedat, nie preto aby si ju dal do laty ale aby vedel co si to "narazil"...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vytmav tomu jej frajerovi kľudne niečo: Najlepšie keby si mu ukázal nejakú tu sms čo ti poslala,že nech jej dohovorí :) Že ťa to otravuje a nič s ňou nechceš mať..
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Ako sa zbavit byvalej

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

vysvetli jej to ze si nasla ineho,ze nech si beha zanim a nech ta neotravuje ze ty s nou uz nic nechces mat.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:Vytmav tomu jej frajerovi kľudne niečo: Najlepšie keby si mu ukázal nejakú tu sms čo ti poslala,že nech jej dohovorí :) Že ťa to otravuje a nič s ňou nechceš mať..
Ten jej frajer by si mohol mysliet, ze ziarli a to by asi nebolo dobre... Nech na to pride sam, naozaj by som zvolil ignoraciu ;)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

D!eSel_78 napísal:Ten jej frajer by si mohol mysliet, ze ziarli a to by asi nebolo dobre... Nech na to pride sam, naozaj by som zvolil ignoraciu ;)
Ignorácia moc nezabere ak ti mám povedať..Viem z vlastných skúseností..Pol roka som ignoroval všetko možné sms,volania,emaily a keď ti raz idem zo školy a ona ti vo vchode ma čakala :x Povedal som reku boha daj pokoj a šiel domov..A potom mi napísala sms že: Aj tak sme kamaráti :? Proste dievčatá sú tupé kua..Ona nepochopí že niekoho už tá baba netrápi a snaží sa pokračovať v normálnom živote...
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Ako sa zbavit byvalej

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

Soviet napísal:Ignorácia moc nezabere ak ti mám povedať..Viem z vlastných skúseností..Pol roka som ignoroval všetko možné sms,volania,emaily a keď ti raz idem zo školy a ona ti vo vchode ma čakala :x Povedal som reku boha daj pokoj a šiel domov..A potom mi napísala sms že: Aj tak sme kamaráti :? Proste dievčatá sú tupé kua..Ona nepochopí že niekoho už tá baba netrápi a snaží sa pokračovať v normálnom živote...
vlezu ti aj do zadku ak sa da :lol: podla toho co povedal soviet ignorovanie asi fakt nezaberie :? ja by som zvolil jasne vyjasnenie do oci,povedat jej ze s nou uz nic nechces mat a ze uz ma chlapca ze co lezie zamnou :x moj predosli prispevok :wink:
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

noo fakt je, že také to ignorovanie zaberá, ale až po čase a pokiaľ nie je úplne niekto blbí, že? :)
fakt je, že pokiaľ sa jej to budeš snažiť vysvetliť, tak to vlastne nikam nevedie, pretože s heslom topiaci sa aj slamky chytá, sa to dá aj tak transformovať na všetko možné. (však keď si to človek premelie 1655465462465 krát v hlave, čo všetko to moíže byť, všakže...) :!:
takže moja vlastná skúsenosť, keďže sa tiež niekedy chovám ako debil, je IGNOROVAŤ, ale úplne nič pozdrav, úsmev nič.... a nie mínať ešte aj nejaký ten kredit či paušal...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Slušnejšie, džentlmensky, no dominantne, rázne a jednoznačne povedať: Nechaj ma (pochopiteľne inými slovami. Ale nemyslím si, že Ty zelovoc potrebuješ nadiktovať vety, ktoré by si jej potom čítal z papierika...)

Toto je myslím si nie až taká problémová situácia. Ale ak si založil topic, niečo Ťa na tom fakt musí trápiť. Hlavný dôvod topicu bolo to ako sa jej zbaviť, lebo TI lezie na nerv, že TI to vypisuje? Alebo Ti to nepríde moc príjemné, lebo Ti to vyvoláva sentiment alebo tak podobne? (Typujem to na to prvé). Naozaj nijak ináč, len povedať: "Zobuď sa. Vidíš to, čo chceš vidieť. Pozri si Klub Sráču (totálna debilina film), tam tí dvaja tiež videli len to čo chceli. NIE, nechcem Ťa, necítim nič podobné, máš priateľa, tak o čo Ti ide? Dosť." Trafiť tóny, pocit, kt. z toho pôjde a máš pokoj...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nechaj ma.. vypadni, nechcem ťa už ani vidieť - smrdíš heh,, nenávidím ťa.. vadíš mi. otravuješ ma
ja neviem ked to nejde po dobrom .. osobne treba na nu nakričať asi neviem fakt
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:nechaj ma.. vypadni, nechcem ťa už ani vidieť - smrdíš heh,, nenávidím ťa.. vadíš mi. otravuješ ma
ja neviem ked to nejde po dobrom .. osobne treba na nu nakričať asi neviem fakt
To si nemyslel vazne, ci hej? :roll:
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

to uz ide len po zlom..podla mna uz musis pouzit tvrdsie vyrazy aj ked snaz sa slusne...len jej povedz ze uz ju nechces v zivote pocut a tak...lebo inak sa jej nezbavis..
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Podľa mňa to,čo napísal triple by celkom mohlo zabrať.. :D
Keby to nezaberie, tak ignorácia.. a ako povedali kolegovia.. :) nepísať, neusmievať, nepozdraviť.. Možno po čase to prejde.. ak nie, chce to rázny rozhovor.. Alebo už spomínaný rozhovor s jej priateľom. Alebo ja už neviem, čo.. :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

formulky typu : skutocne k tebe uz nic necitim...zacinas byt otravna...nepis mi,nevolaj mi
ked jej aj tak nebude rady tak pomoze hruba ignoracia :wink:
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

Mal som jednu taku "frajerku" ktora bola podobna tvojej.Cisto jak zmyslov zbavena uz sme sa davno rozisli a ona vzdy za mnou doliezala,pisala mi smsky,maily a podobne.Pomohlo mi az jedno nahodne stretnutie z nou v bare kde som ju vyhresil na cely bar.Hambila sa jak p*ca, odvtedy mam svaty pokoj.To je riesenie. 8)
Napísať odpoveď