Ako sa zbavit byvalej
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Ako sa zbavit byvalej
myslim, ze taka tema tu nieje. a ked tak nevadi. piste sem.
takze co sa deje? cca v maji sme sa rozisli, ona sa potom vratila k svojmu byvalemu ja som zostal sam a bolo mi fajn. v nepravidelnych intervaloch mi pisala ze ako jej chybam a podobne blbosti. snazil som sa ju odjebkat slusne, neslusne, hocako. jej jedina reakcia je ze pise dalej. a uz ma to riadne otravuje pretoze nemam absolutne ziaden zaujem a ona si mysli, ze ju neskutocne zerem. toz nechapem ako k tomu dosla, cast jej poslednej smsky: "si len navonok tvrdy, citis to co ja! viem to!" a pritom jej ked uz vobec odpisem tak vzdy len to, ze je koniec a nech ide dalej.
a ked bola so mnou tak chcela byvaleho. ma 20 rokov, ja viac. citim sa jak keby mala cerstvych 15. rozmyslam ze sa ozvat jej terajsiemu frajerovi, nech si ju da do laty ale nechcem sa im miesat do toho ich "vztahu"
takze co sa deje? cca v maji sme sa rozisli, ona sa potom vratila k svojmu byvalemu ja som zostal sam a bolo mi fajn. v nepravidelnych intervaloch mi pisala ze ako jej chybam a podobne blbosti. snazil som sa ju odjebkat slusne, neslusne, hocako. jej jedina reakcia je ze pise dalej. a uz ma to riadne otravuje pretoze nemam absolutne ziaden zaujem a ona si mysli, ze ju neskutocne zerem. toz nechapem ako k tomu dosla, cast jej poslednej smsky: "si len navonok tvrdy, citis to co ja! viem to!" a pritom jej ked uz vobec odpisem tak vzdy len to, ze je koniec a nech ide dalej.
a ked bola so mnou tak chcela byvaleho. ma 20 rokov, ja viac. citim sa jak keby mala cerstvych 15. rozmyslam ze sa ozvat jej terajsiemu frajerovi, nech si ju da do laty ale nechcem sa im miesat do toho ich "vztahu"
Tipujem, že tu zaznie univerzálna rada "sadnúť si a porozprávať sa". Osobne by som to ignoroval, nebude to skúšať večne a pokažde, keď sa jej ozveš/odpovieš (s hocičím), tak v nej svitajú nádeje.
IMHO skús si do bydliska namiesto "chcem ju" dať "nechcem ju"
Možno chodí a hľadá tajné signály, že ju chceš (tak ako ona teba) len navonok hráš tvrďasa 
IMHO skús si do bydliska namiesto "chcem ju" dať "nechcem ju"
Skus nieco z tejto myslienky pretransformovat tak, aby to fungovalo na zeny: http://www.hojko.com/post960874.html#960874
Lebo ak uz nepomaha normalny rozhovor, tak treba pouzit tvrdsie metody
Lebo ak uz nepomaha normalny rozhovor, tak treba pouzit tvrdsie metody
-
Miley Cyrus
Light Star
Ako sa zbavit byvalej
vysvetli jej to ze si nasla ineho,ze nech si beha zanim a nech ta neotravuje ze ty s nou uz nic nechces mat.
-
D!eSel_78
Star
Ten jej frajer by si mohol mysliet, ze ziarli a to by asi nebolo dobre... Nech na to pride sam, naozaj by som zvolil ignoraciuSoviet napísal:Vytmav tomu jej frajerovi kľudne niečo: Najlepšie keby si mu ukázal nejakú tu sms čo ti poslala,že nech jej dohovoríŽe ťa to otravuje a nič s ňou nechceš mať..
-
Soviet
Darca
Ignorácia moc nezabere ak ti mám povedať..Viem z vlastných skúseností..Pol roka som ignoroval všetko možné sms,volania,emaily a keď ti raz idem zo školy a ona ti vo vchode ma čakalaD!eSel_78 napísal:Ten jej frajer by si mohol mysliet, ze ziarli a to by asi nebolo dobre... Nech na to pride sam, naozaj by som zvolil ignoraciu
-
Miley Cyrus
Light Star
Ako sa zbavit byvalej
vlezu ti aj do zadku ak sa daSoviet napísal:Ignorácia moc nezabere ak ti mám povedať..Viem z vlastných skúseností..Pol roka som ignoroval všetko možné sms,volania,emaily a keď ti raz idem zo školy a ona ti vo vchode ma čakalaPovedal som reku boha daj pokoj a šiel domov..A potom mi napísala sms že: Aj tak sme kamaráti
Proste dievčatá sú tupé kua..Ona nepochopí že niekoho už tá baba netrápi a snaží sa pokračovať v normálnom živote...
-
papillonbubu
Expert
noo fakt je, že také to ignorovanie zaberá, ale až po čase a pokiaľ nie je úplne niekto blbí, že?
fakt je, že pokiaľ sa jej to budeš snažiť vysvetliť, tak to vlastne nikam nevedie, pretože s heslom topiaci sa aj slamky chytá, sa to dá aj tak transformovať na všetko možné. (však keď si to človek premelie 1655465462465 krát v hlave, čo všetko to moíže byť, všakže...)
takže moja vlastná skúsenosť, keďže sa tiež niekedy chovám ako debil, je IGNOROVAŤ, ale úplne nič pozdrav, úsmev nič.... a nie mínať ešte aj nejaký ten kredit či paušal...
fakt je, že pokiaľ sa jej to budeš snažiť vysvetliť, tak to vlastne nikam nevedie, pretože s heslom topiaci sa aj slamky chytá, sa to dá aj tak transformovať na všetko možné. (však keď si to človek premelie 1655465462465 krát v hlave, čo všetko to moíže byť, všakže...)
takže moja vlastná skúsenosť, keďže sa tiež niekedy chovám ako debil, je IGNOROVAŤ, ale úplne nič pozdrav, úsmev nič.... a nie mínať ešte aj nejaký ten kredit či paušal...
-
forgottten
Medium Star
Slušnejšie, džentlmensky, no dominantne, rázne a jednoznačne povedať: Nechaj ma (pochopiteľne inými slovami. Ale nemyslím si, že Ty zelovoc potrebuješ nadiktovať vety, ktoré by si jej potom čítal z papierika...)
Toto je myslím si nie až taká problémová situácia. Ale ak si založil topic, niečo Ťa na tom fakt musí trápiť. Hlavný dôvod topicu bolo to ako sa jej zbaviť, lebo TI lezie na nerv, že TI to vypisuje? Alebo Ti to nepríde moc príjemné, lebo Ti to vyvoláva sentiment alebo tak podobne? (Typujem to na to prvé). Naozaj nijak ináč, len povedať: "Zobuď sa. Vidíš to, čo chceš vidieť. Pozri si Klub Sráču (totálna debilina film), tam tí dvaja tiež videli len to čo chceli. NIE, nechcem Ťa, necítim nič podobné, máš priateľa, tak o čo Ti ide? Dosť." Trafiť tóny, pocit, kt. z toho pôjde a máš pokoj...
Toto je myslím si nie až taká problémová situácia. Ale ak si založil topic, niečo Ťa na tom fakt musí trápiť. Hlavný dôvod topicu bolo to ako sa jej zbaviť, lebo TI lezie na nerv, že TI to vypisuje? Alebo Ti to nepríde moc príjemné, lebo Ti to vyvoláva sentiment alebo tak podobne? (Typujem to na to prvé). Naozaj nijak ináč, len povedať: "Zobuď sa. Vidíš to, čo chceš vidieť. Pozri si Klub Sráču (totálna debilina film), tam tí dvaja tiež videli len to čo chceli. NIE, nechcem Ťa, necítim nič podobné, máš priateľa, tak o čo Ti ide? Dosť." Trafiť tóny, pocit, kt. z toho pôjde a máš pokoj...
-
twardykamen
Medium Professional
-
Začiatok Konca
Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Mal som jednu taku "frajerku" ktora bola podobna tvojej.Cisto jak zmyslov zbavena uz sme sa davno rozisli a ona vzdy za mnou doliezala,pisala mi smsky,maily a podobne.Pomohlo mi az jedno nahodne stretnutie z nou v bare kde som ju vyhresil na cely bar.Hambila sa jak p*ca, odvtedy mam svaty pokoj.To je riesenie.