Z introverta extrovert?
Z introverta extrovert?
Okej, asi divna tema, alee myslite ze sa dokaze z introverta stat extrovert? Ako si nadobudnut len tak zrazu z nicoho nic sebavedomie?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
mno... možno dobrá partia,no v partii opať len ustaneš ako introvert, extrovertizmus je o prejavovaní sa širokej verejnosti.. zo skúsenosti najrýchlejšia cesta je alkohol... najprv sa budeš prejavovať ako ožran a potom už budeš extrovertný aj za triezva...
nechcem nabaádať na alkoholizmus samozrejme...
Pripojím : dalším zo silných vplyvou može byť slečna ...
aj ked si myslím,že autorovi ide o tu zmenu prave za týmto učelom....
( k tomuto len moj osobný postoj : si chlap, nemen na sebe nič, ak chceš byť s nejakou holkou, prisposobovat svoju charizmu a spravanie požiadavkam iných je hluposť...ked bude neskoro,možno pochopíš
)
ale je opať možné ,že ensprávne čítam medzi riadkami a autorovi ide o niečo uplne ine... 
nechcem nabaádať na alkoholizmus samozrejme...
Pripojím : dalším zo silných vplyvou može byť slečna ...
( k tomuto len moj osobný postoj : si chlap, nemen na sebe nič, ak chceš byť s nejakou holkou, prisposobovat svoju charizmu a spravanie požiadavkam iných je hluposť...ked bude neskoro,možno pochopíš
-
johnykilla
Light Star
-
existpierre
Medium Star
Je to mozne, ja som toho prikladom, ALE nie je to uplne. Raz mam stavy ze chcem byt v spolocnosti, medzi ludmi, no raz mam stavy melancholie, depresii, ked sa izolujem od vsetkeho a som schopny neist do prace a uplne kaslat na vsetko co sa deje okolo mna. Introvertom som bol a budem, to vo mne ostane asi navzdy, ale ako napisal audiotrack, vdaka dobrej partii a priatelom clovek dokaze aj nemozne. Za co som im vdacny. Teraz sa viem bavit v spolocnosti, komunikujem s ludmi a nadvazujem znamosti. V podstate uz s tym nemam problem, az na tie stavy, kedy nedokazem nic. Trvalo mi asi 6 rokov, kym som sa dostal do takeho bodu, v akom som teraz.
-
TotalCommander
Amateur
Problémom introverta a teda aj rozdiel medzi ním a extrovertom je v prežívaní svojich pocitov, introvert ich oprežíva s malým okolím známych alebo uplne sám, zatial čo extrovert aj v strede námestia vyskočí od radosti,že našiel dvacku na zemi... Toto je sice radikálny príklad,ale je to tak... to znamená,že zmena príde,len ked sa ludom otvoriš a začneš im viac doverovať, pripadne sa ich naučiš nebáť.... ale extrovertizmus može byť aj na škodu... taký primeraný mix 60:40 v prospech extroverta je najlepší asi 
-
Bushido
Medium Professional
Podľa mňa je to ľudmi okolo teba, ale chce to veľmi dlhú dobu. Hovorím o rokoch. Všimol som si to na sebe. Babe by som sa v živote nedokázal prihovoriť, aj teraz s tým mám problém, ale už nie tak veľký. Ale kludne sa prihovorím aj spoločnosti, trochu som sa aj venoval organizovaniu väčších skupín. Ale ako som sa zmenil: Začal som robiť čašníka na diskotéke... Robím to od 17-tich, teraz už stým chcem skončiť ale už budem mať 20. To množstvo ľudí, s ktorými musíš komunikovať, často sa ľudia prihovárajú a musíš sa vhodnými slovami stoho vyvliecť napr. keď ti je osoba nesympatická a naopak keď sa ti prihovorí osoba sympatická, snažíš sa ju zaujať, udržať pri sebe a rokmi nadobudneš sebavedomie a nejakú tú rétoriku. Bohužial svet nieje fér a ľudia, ktorý nie sú navonok krásny majú často problém. Oni môžu byť "vnútorne" akokoľvek krásny, nepomôže im to lebo sú ľudia, ktorý sú arogantný, namyslený atď. a na takýchto ľudí sa len mračia, vravia povrchným štýlom a snažia sa im znepríjemniť život a to len s dôvodu že sú im nesympatický. Tá osoba ktorá má ono nešťastie, že nevyzerá dobre po čase zatrpkne a začne byť na okolie tiež arogantná.
Nie je to tak u každého, sú ľudia ktorý nevyzerajú dobre ale sú šikovný a ľudia si ich vďaka tomu vážia, alebo iné varianty. Ale ako som vravel, zmena osobnosti sa dá nejlepšie uskutočniť vo veľkej spoločnosti.
Nie je to tak u každého, sú ľudia ktorý nevyzerajú dobre ale sú šikovný a ľudia si ich vďaka tomu vážia, alebo iné varianty. Ale ako som vravel, zmena osobnosti sa dá nejlepšie uskutočniť vo veľkej spoločnosti.
-
existpierre
Medium Star
-
miki690
Medium Professional
podla mna sa to tiez da, len treba niekde zacat a nebude to hned .... zo zaciatku mozno staci mat zopar ludi o ktorych vies, ze nech sa s nimi bavis o hocicom tak si o tebe nepomyslia ze si na hlavu... no a potom postupne sa to mozno spravi. neviem ako, lebo sam zo seba mam pocit, ze niecim takym prave prechadzam.
Vec je možná. Sám som si tým prešiel, ale nešlo len o zmenu introvert > extrovert, ale celkovo komplexnú osobnosť, pretože všetko vo vnútri človeka navzájom súvisí. Ako na to? Jednoducho: poriadna facka od života a pritom človek, ktorý ti pomôže postaviť sa na nohy...
Vôbec to nemusí trvať dlho, pretože ten skutočne zlomový moment trvá krátko a poviem ti, nikdy nezabudnem na prekvapené výrazy môjho okolia, keď sa zo dňa na deň objavil úplne nový "človek". Každopádne: držím palce, nech to vyjde čo najlepšie.
Vôbec to nemusí trvať dlho, pretože ten skutočne zlomový moment trvá krátko a poviem ti, nikdy nezabudnem na prekvapené výrazy môjho okolia, keď sa zo dňa na deň objavil úplne nový "človek". Každopádne: držím palce, nech to vyjde čo najlepšie.