Z introverta extrovert?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
veronique
Light Expert
Light Expert

Z introverta extrovert?

Príspevok od používateľa veronique »

Okej, asi divna tema, alee myslite ze sa dokaze z introverta stat extrovert? Ako si nadobudnut len tak zrazu z nicoho nic sebavedomie?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

myslím že to je možné, a väčšinou to má na svedomí dobrá partia
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Myslim ze sa tak nestava z introverta extrovert len sa tak opatrny clovek otvori partii, medzi cudzimi bude zas nesmely (aj ked mozno nie tak)
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

mno... možno dobrá partia,no v partii opať len ustaneš ako introvert, extrovertizmus je o prejavovaní sa širokej verejnosti.. zo skúsenosti najrýchlejšia cesta je alkohol... najprv sa budeš prejavovať ako ožran a potom už budeš extrovertný aj za triezva...
nechcem nabaádať na alkoholizmus samozrejme... :roll:

Pripojím : dalším zo silných vplyvou može byť slečna ... 8) aj ked si myslím,že autorovi ide o tu zmenu prave za týmto učelom....
( k tomuto len moj osobný postoj : si chlap, nemen na sebe nič, ak chceš byť s nejakou holkou, prisposobovat svoju charizmu a spravanie požiadavkam iných je hluposť...ked bude neskoro,možno pochopíš :? )

:arrow: ale je opať možné ,že ensprávne čítam medzi riadkami a autorovi ide o niečo uplne ine... :wink:
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

No podla mna ide o celkom velku zmenu psychiky takze "len tak" sa to asi nestane, bud ako povedal dante k tomu pomoze alkohol alebo nejaky iny vonkajsi vplyv... Cize trening trening a trening, ak to vobec pomoze ;)
veronique
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa veronique »

precitja si medzi riadkami ze som dievca ;-) :D
no ide mi o to ci sa z ticheho cloveka moe stat aj zaujimavejsi, vsimnutelnejsi clovek?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

veronique napísal:no ide mi o to ci sa z ticheho cloveka moe stat aj zaujimavejsi, vsimnutelnejsi clovek?
ja si myslim, ze ano, preco nie? :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

veronique napísal:no ide mi o to ci sa z ticheho cloveka moe stat aj zaujimavejsi, vsimnutelnejsi clovek?
no aj tichy clovek moze byt dost zaujimavy.....ale aj ja si mysli ze clovek sa moze zmenit an otvorenejsieho a kominukativnejsieho cloveka.....
d4nt3
Light Star
Light Star

veronique napísal:precitja si medzi riadkami ze som dievca ;-) :D
no ide mi o to ci sa z ticheho cloveka moe stat aj zaujimavejsi, vsimnutelnejsi clovek?
:oops: :oops: tak sry , to teda bol zhod :oops: ...
-- takže odvolávam všetko čo som povedal, ženskej logike nechápem, nechaj to na prírodu :roll: 8)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Podľa mňa to príde vekom a ľuďmi..Prácou a tak..:) Ale isto sa to dá..Ale u báb neviem alkohol či zaberá na takéto veci..umňa to tak funguje ale u báb veru fakt neviem..
cvock
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cvock »

...taký alkohol dokáže divy.... :twisted:
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

...
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

Je to mozne, ja som toho prikladom, ALE nie je to uplne. Raz mam stavy ze chcem byt v spolocnosti, medzi ludmi, no raz mam stavy melancholie, depresii, ked sa izolujem od vsetkeho a som schopny neist do prace a uplne kaslat na vsetko co sa deje okolo mna. Introvertom som bol a budem, to vo mne ostane asi navzdy, ale ako napisal audiotrack, vdaka dobrej partii a priatelom clovek dokaze aj nemozne. Za co som im vdacny. Teraz sa viem bavit v spolocnosti, komunikujem s ludmi a nadvazujem znamosti. V podstate uz s tym nemam problem, az na tie stavy, kedy nedokazem nic. Trvalo mi asi 6 rokov, kym som sa dostal do takeho bodu, v akom som teraz.
TotalCommander
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa TotalCommander »

Je to možné,ja som jeden deň introvert,druhý extrovert...ja to nemám nejak presne určené,ako sami chce :wink:
d4nt3
Light Star
Light Star

Problémom introverta a teda aj rozdiel medzi ním a extrovertom je v prežívaní svojich pocitov, introvert ich oprežíva s malým okolím známych alebo uplne sám, zatial čo extrovert aj v strede námestia vyskočí od radosti,že našiel dvacku na zemi... Toto je sice radikálny príklad,ale je to tak... to znamená,že zmena príde,len ked sa ludom otvoriš a začneš im viac doverovať, pripadne sa ich naučiš nebáť.... ale extrovertizmus može byť aj na škodu... taký primeraný mix 60:40 v prospech extroverta je najlepší asi 8)
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Podľa mňa je to ľudmi okolo teba, ale chce to veľmi dlhú dobu. Hovorím o rokoch. Všimol som si to na sebe. Babe by som sa v živote nedokázal prihovoriť, aj teraz s tým mám problém, ale už nie tak veľký. Ale kludne sa prihovorím aj spoločnosti, trochu som sa aj venoval organizovaniu väčších skupín. Ale ako som sa zmenil: Začal som robiť čašníka na diskotéke... Robím to od 17-tich, teraz už stým chcem skončiť ale už budem mať 20. To množstvo ľudí, s ktorými musíš komunikovať, často sa ľudia prihovárajú a musíš sa vhodnými slovami stoho vyvliecť napr. keď ti je osoba nesympatická a naopak keď sa ti prihovorí osoba sympatická, snažíš sa ju zaujať, udržať pri sebe a rokmi nadobudneš sebavedomie a nejakú tú rétoriku. Bohužial svet nieje fér a ľudia, ktorý nie sú navonok krásny majú často problém. Oni môžu byť "vnútorne" akokoľvek krásny, nepomôže im to lebo sú ľudia, ktorý sú arogantný, namyslený atď. a na takýchto ľudí sa len mračia, vravia povrchným štýlom a snažia sa im znepríjemniť život a to len s dôvodu že sú im nesympatický. Tá osoba ktorá má ono nešťastie, že nevyzerá dobre po čase zatrpkne a začne byť na okolie tiež arogantná.
Nie je to tak u každého, sú ľudia ktorý nevyzerajú dobre ale sú šikovný a ľudia si ich vďaka tomu vážia, alebo iné varianty. Ale ako som vravel, zmena osobnosti sa dá nejlepšie uskutočniť vo veľkej spoločnosti.
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa existpierre »

d4nt3 napísal:len ked sa ludom otvoriš a začneš im viac doverovať, pripadne sa ich naučiš nebáť...
presne tak, len dodam ze v ludoch treba hladat aj dobre veci a nebat sa tych zlych.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

podla mna sa to tiez da, len treba niekde zacat a nebude to hned .... zo zaciatku mozno staci mat zopar ludi o ktorych vies, ze nech sa s nimi bavis o hocicom tak si o tebe nepomyslia ze si na hlavu... no a potom postupne sa to mozno spravi. neviem ako, lebo sam zo seba mam pocit, ze niecim takym prave prechadzam.
ydoodle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ydoodle »

Vec je možná. Sám som si tým prešiel, ale nešlo len o zmenu introvert > extrovert, ale celkovo komplexnú osobnosť, pretože všetko vo vnútri človeka navzájom súvisí. Ako na to? Jednoducho: poriadna facka od života a pritom človek, ktorý ti pomôže postaviť sa na nohy...

Vôbec to nemusí trvať dlho, pretože ten skutočne zlomový moment trvá krátko a poviem ti, nikdy nezabudnem na prekvapené výrazy môjho okolia, keď sa zo dňa na deň objavil úplne nový "človek". Každopádne: držím palce, nech to vyjde čo najlepšie. :indian:
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Preco by to nebolo mozne? Ja som zazil presny opak, zmenil som sa z viac-menej extroverta na introverta. Zalezi len na tom ako kto vnima svet naokolo a ci sa citi bezpecnejsie ked je otvoreny alebo uzavrety.
Napísať odpoveď