teplota MB: Asus P5Q Deluxe

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
MuKkY
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

teplota MB: Asus P5Q Deluxe

Príspevok od používateľa MuKkY »

Ahoj, neviem nikde zistit aka moze byt maximalna teplota tejto zakladnej dosky. Mam nainstalovany program ktory bol k tejto mb a ten mi signalizuje Teplotu MB,CPU a rychlost otacok chladicou, problem je v tom ze pri 45C mi zance signalizovat ze je prilis teply, lenze tam sa da nastavit pri kolko stupnoch sa ma ozvat toto hlasenie, ak mi niekto vie poradit budem rad. Dakujem.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

45 C neni az tak moc...si to nastav na 50 - 55C trebarz tj uz dost si myslim na chipset...aj ja mam taky program k doske a mozem si nastavovat vsetko okolo teplot a este aj otacky ventakov ked klesnu pod nejaku hranicu napiklad...
Hextall
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hextall »

Ja som kúpil teraz novú zostavu, kde mám zhodou okolností tiež Asus, ale P5B, no a mal som presne rovnaký problém. Hneď po spustení, bez záťaže teplota 45 stupňov, pri záťaži alebo hraní hier to išlo až cez 70. Skúšal som aj výmenu chladiča na chipsete za aktívny, ale nepomohlo. Nakoniec to vyriešil 12cm ventilátor na odsávanie, ale nie vzadu, ale zboku. Teraz teplota ani pri záťaži nejde cez 46 stupňov.
MuKkY
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MuKkY »

wooden_cross napísal:Ja som kúpil teraz novú zostavu, kde mám zhodou okolností tiež Asus, ale P5B, no a mal som presne rovnaký problém. Hneď po spustení, bez záťaže teplota 45 stupňov, pri záťaži alebo hraní hier to išlo až cez 70. Skúšal som aj výmenu chladiča na chipsete za aktívny, ale nepomohlo. Nakoniec to vyriešil 12cm ventilátor na odsávanie, ale nie vzadu, ale zboku. Teraz teplota ani pri záťaži nejde cez 46 stupňov.
Dakujem vyskusam.
Napísať odpoveď