teplota MB: Asus P5Q Deluxe
-
MuKkY
Star
- Kontaktovať používateľa:
teplota MB: Asus P5Q Deluxe
Ahoj, neviem nikde zistit aka moze byt maximalna teplota tejto zakladnej dosky. Mam nainstalovany program ktory bol k tejto mb a ten mi signalizuje Teplotu MB,CPU a rychlost otacok chladicou, problem je v tom ze pri 45C mi zance signalizovat ze je prilis teply, lenze tam sa da nastavit pri kolko stupnoch sa ma ozvat toto hlasenie, ak mi niekto vie poradit budem rad. Dakujem.
-
Hextall
Light Star
Ja som kúpil teraz novú zostavu, kde mám zhodou okolností tiež Asus, ale P5B, no a mal som presne rovnaký problém. Hneď po spustení, bez záťaže teplota 45 stupňov, pri záťaži alebo hraní hier to išlo až cez 70. Skúšal som aj výmenu chladiča na chipsete za aktívny, ale nepomohlo. Nakoniec to vyriešil 12cm ventilátor na odsávanie, ale nie vzadu, ale zboku. Teraz teplota ani pri záťaži nejde cez 46 stupňov.
-
MuKkY
Star
Dakujem vyskusam.wooden_cross napísal:Ja som kúpil teraz novú zostavu, kde mám zhodou okolností tiež Asus, ale P5B, no a mal som presne rovnaký problém. Hneď po spustení, bez záťaže teplota 45 stupňov, pri záťaži alebo hraní hier to išlo až cez 70. Skúšal som aj výmenu chladiča na chipsete za aktívny, ale nepomohlo. Nakoniec to vyriešil 12cm ventilátor na odsávanie, ale nie vzadu, ale zboku. Teraz teplota ani pri záťaži nejde cez 46 stupňov.