tak trosku zi na zemi.
Aky najvacsi problem ste mali?
Kibo:zi viac realne.to si akoze fakt myslis,ze niekto sem napise,ze ho nahanaju po celej europe
a este samozrejme,ze si do profilu napise,kde byva?alebo to dajak zistia cez IP adresu(neviem ci sa to da,ale zrejme hej,cez poskytovatela pripojenia)alebo sem sa niekto pochvali,ze desat rokoch sedel v base za vrazdu?
nic v zlom,ale asi cakas vela od zivota,alebo aspon od internetu.a mozes mi verit,ze ked napisem ze som rozbil sklo,ze pisem pravdu.ale ked napisem ze sedim v base(v base asi nemaju net)tak to je zrejme loz.
tak trosku zi na zemi.
tak trosku zi na zemi.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
kurbna nikto tu necaka ze tu niekto vybehne s vrazdou alebo co ..ale problemy ako rozbil som sklo, nie su problemy, to je proste jablost .. to sa stava kazdy den, kazdemu ... za nejaky problem uz mozeme povazovat napr. ze niekoho chytia s mariankou a ma z toho nejake natahovacky ... tak ked uz zijes tak realne, tak sa nauc aj trosku chapat ...
... btw.: celkom seriozny problemista moze byt medzi nami kludne, ved strasdne vela ludi je stihanych na slobode, za nie celkom kosher ciny ...
... btw.: celkom seriozny problemista moze byt medzi nami kludne, ved strasdne vela ludi je stihanych na slobode, za nie celkom kosher ciny ...
-
qwerty-xyz
Re: Aky najvacsi problem ste mali?
Gigabyt napísal:tuto temu som fakt nenasiel a hladal som poctivonedavajte mi karma-
tak sa zdoverte aky najvecsi problem v zivote sa vam prihodil, v rodine naburali ste auto, hociaky problem ktory sa vam vidi ako vas najvecsi
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Keby som aj ja dokazal svojmu bratovi pomoct len slovom neumieraj... najvacsi problem, ktory ziadny iny neprekona je smrt mojho brata. Zlozilo ma to. Uplne, no staviam sa uz pomerne na vlastne nohy...stejko napísal:
a k teme:moj najvecsi problem bol asi ten,ze ked som sa z bratom bil,tak som prerazil sklo na dverach.samozrejme mi isla krv.ale ne barz vela,ale brat hovoril:"neumieraj,neumieraj".potom sme sli zasit jazvu a bolo.to bratove "neumieraj" si zapametam az do smrti
A nieco bezne? Na vsetko sa snazimrychlo zabudnut
-
Miley Cyrus
Light Star
-
Miley Cyrus
Light Star
[quote="Gigabyt"
ale zato si urcite mozes sam ze ta spoluziaci nenavidia,aj ked na fore mas karmu + asi nemas najhorsie nazory.preco ta potom neznasaju ?[/quote]Lebo som sam sebou a niesom ochotny sa pretvarovat tak aby sa to niekomu pacilo a urcite pochopis ze tento postup nie je velmi oblubeny. No na druhej strane mne to ani velmi neprekaza, nepovedal som ze by mi to vadilo
.
BTW. samozrejme za vsetko si môzeme sami
ale zato si urcite mozes sam ze ta spoluziaci nenavidia,aj ked na fore mas karmu + asi nemas najhorsie nazory.preco ta potom neznasaju ?[/quote]Lebo som sam sebou a niesom ochotny sa pretvarovat tak aby sa to niekomu pacilo a urcite pochopis ze tento postup nie je velmi oblubeny. No na druhej strane mne to ani velmi neprekaza, nepovedal som ze by mi to vadilo
BTW. samozrejme za vsetko si môzeme sami
No môj najväčší problém nastal vtedy, ked som sa nechcel správaním v škole "prispôsobit" ostatným. Á skopali ma. Odvtedy som chodil do inej školy (a už som sa dožil strednej) a radšej som sa pretvaroval tak aby som nevytŕčal z rady. Aj ked ma už poriadne nudí a niekedy rozčuluje začínat každú druhú vetu slovami k##va blablabla do p##i. No čo, zvykol som si.