Aky najvacsi problem ste mali?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stejko »

Kibo:zi viac realne.to si akoze fakt myslis,ze niekto sem napise,ze ho nahanaju po celej europe :roll: a este samozrejme,ze si do profilu napise,kde byva?alebo to dajak zistia cez IP adresu(neviem ci sa to da,ale zrejme hej,cez poskytovatela pripojenia)alebo sem sa niekto pochvali,ze desat rokoch sedel v base za vrazdu? :roll: nic v zlom,ale asi cakas vela od zivota,alebo aspon od internetu.a mozes mi verit,ze ked napisem ze som rozbil sklo,ze pisem pravdu.ale ked napisem ze sedim v base(v base asi nemaju net)tak to je zrejme loz.

tak trosku zi na zemi.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

kurbna nikto tu necaka ze tu niekto vybehne s vrazdou alebo co ..ale problemy ako rozbil som sklo, nie su problemy, to je proste jablost .. to sa stava kazdy den, kazdemu ... za nejaky problem uz mozeme povazovat napr. ze niekoho chytia s mariankou a ma z toho nejake natahovacky ... tak ked uz zijes tak realne, tak sa nauc aj trosku chapat ...

... btw.: celkom seriozny problemista moze byt medzi nami kludne, ved strasdne vela ludi je stihanych na slobode, za nie celkom kosher ciny ...
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

asi ked som mal opletacky s policiou. Vtedy mi fakt aj lepilo ze co bude...

a s problemami sa stretavame bohuzial denne a moj momentalny najvacsi je ten, ze neviem ako vyzijem pocas vysokej, resp. z coho :roll:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ja som pred 2ma rokmi utiekol z Alcatrazu a moje fotky su vyvesene po celej Europe.Jedina normalna krcma v ktorej ma nenajdu je Kolotocovo ale uz aj tam ma policajti skoro odhalili.Chlapci poviem vam to je taky na figu zivot :( :?
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Dieg0 napísal:Ja som pred 2ma rokmi utiekol z Alcatrazu a moje fotky su vyvesene po celej Europe.Jedina normalna krcma v ktorej ma nenajdu je Kolotocovo ale uz aj tam ma policajti skoro odhalili.Chlapci poviem vam to je taky na figu zivot :( :?
jj to chapem je to smutne :cry: , btw. za co si sedel?

JOKE
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Dieg0 napísal:Ja som pred 2ma rokmi utiekol z Alcatrazu a moje fotky su vyvesene po celej Europe.Jedina normalna krcma v ktorej ma nenajdu je Kolotocovo ale uz aj tam ma policajti skoro odhalili.Chlapci poviem vam to je taky na figu zivot :( :?
Neoje*avaš ?
qwerty-xyz

Re: Aky najvacsi problem ste mali?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Gigabyt napísal:tuto temu som fakt nenasiel a hladal som poctivo :P nedavajte mi karma-
tak sa zdoverte aky najvecsi problem v zivote sa vam prihodil, v rodine naburali ste auto, hociaky problem ktory sa vam vidi ako vas najvecsi :)
:roll: kebyze tu fakt mam napisat najvacsie problemy tak to spravim len v pripade,ze sa hned nato zastrelim. Som zvedavy kto sa tu s cim prizna. Pretoze kto sa bude chvalit na nete je podla mna riadny blb.
:cry:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

neviem ako vy ale ja si myslim ze tato tema bola vytvorena za ucelom humoru... nikto od vas necaka ze tu budete pisat o osobnych veciach, ale takych pri ktorych sa niekto zasmeje :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

stejko napísal:
a k teme:moj najvecsi problem bol asi ten,ze ked som sa z bratom bil,tak som prerazil sklo na dverach.samozrejme mi isla krv.ale ne barz vela,ale brat hovoril:"neumieraj,neumieraj".potom sme sli zasit jazvu a bolo.to bratove "neumieraj" si zapametam az do smrti :D
Keby som aj ja dokazal svojmu bratovi pomoct len slovom neumieraj... najvacsi problem, ktory ziadny iny neprekona je smrt mojho brata. Zlozilo ma to. Uplne, no staviam sa uz pomerne na vlastne nohy...

A nieco bezne? Na vsetko sa snazimrychlo zabudnut :-D... naposledy jak mi nasli vodnuF v tabore...
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

moosha napísal:naposledy jak mi nasli vodnuF v tabore...
tak to je fakt pruser :D by som im otrcil rit :D
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Kebye tie cubky veduce nesu vsetko ucitelky... brzdy tristorocne. Jak vazenie tabor.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

pokial by si niesol zodpovednost za tolkych spratkov, tiez by ti nebolo vsetko jedno ;)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:pokial by si niesol zodpovednost za tolkych spratkov, tiez by ti nebolo vsetko jedno ;)
Uff, to su vsetci spratci ked nemaju 18, ze :-). Milujem taketo nezory, akoby ste sa sa narodili a rovno mali 16 :). FUCK :-).
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Nie je problem ako problem, ale to tu uz bolo spomenute...napr. je velkym problemom, ked vas nenavidi 99% spoluziakov, rodiny, alebo podobne?
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

vojtk napísal:Nie je problem ako problem, ale to tu uz bolo spomenute...napr. je velkym problemom, ked vas nenavidi 99% spoluziakov, rodiny, alebo podobne?
to myslis vazne alebo si robis srandu ?
vojtk
Medium Star
Medium Star

Srandu urcite nie, no viem si taku situaciu predstavit a pokladam ju za riadny problem. U mna to plati nastatie len s tymi spoluziakmi :)
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

vojtk napísal:Srandu urcite nie, no viem si taku situaciu predstavit a pokladam ju za riadny problem. U mna to plati nastatie len s tymi spoluziakmi :)
ale zato si urcite mozes sam ze ta spoluziaci nenavidia,aj ked na fore mas karmu + asi nemas najhorsie nazory.preco ta potom neznasaju ?
vojtk
Medium Star
Medium Star

[quote="Gigabyt"
ale zato si urcite mozes sam ze ta spoluziaci nenavidia,aj ked na fore mas karmu + asi nemas najhorsie nazory.preco ta potom neznasaju ?[/quote]Lebo som sam sebou a niesom ochotny sa pretvarovat tak aby sa to niekomu pacilo a urcite pochopis ze tento postup nie je velmi oblubeny. No na druhej strane mne to ani velmi neprekaza, nepovedal som ze by mi to vadilo :) .
BTW. samozrejme za vsetko si môzeme sami :)
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

No môj najväčší problém nastal vtedy, ked som sa nechcel správaním v škole "prispôsobit" ostatným. Á skopali ma. Odvtedy som chodil do inej školy (a už som sa dožil strednej) a radšej som sa pretvaroval tak aby som nevytŕčal z rady. Aj ked ma už poriadne nudí a niekedy rozčuluje začínat každú druhú vetu slovami k##va blablabla do p##i. No čo, zvykol som si.
Napísať odpoveď