battle for hadita=film o americkych vojakoch v iraku,z pohladu vojakov civilov a terroristov..
forgetting sarah marshal =vynikajuca komedia bez debilnych trapnych a hlupych vtipov...
Asi pol roka som sa chystal pozriet film 3:10 to Yuma, teraz som si to konecne pozriet a musim povedat, ze to bol vyborny western a hodnotenie 8.0 na IMDB si pravom zasluzi.
to mobiloman: 2004 alebo 2008?
//2008 som videl, ale po ang som nemal sajnu aky je slovensky nazov, a je to fajn film, never back down sa to vola po ang.
lucas03 napísal:to mobiloman: 2004 alebo 2008?
//2008 som videl, ale po ang som nemal sajnu aky je slovensky nazov, a je to fajn film, never back down sa to vola po ang.
jj never back down, a je to predpokladam 2008 kedze tam boli IPhony
Vcera som si pozrel Forgetting Sarah Marshall, ktory tu bol uz neraz ospevovany a prislo mi to ako taky priemerny film, ohodnotil som ho na IMDB len na 6.0, viac si to podla mna nezasluzilo.
hojko napísal:Vcera som si pozrel Forgetting Sarah Marshall, ktory tu bol uz neraz ospevovany a prislo mi to ako taky priemerny film, ohodnotil som ho na IMDB len na 6.0, viac si to podla mna nezasluzilo.
no veru, viac ako 6 si naozaj nezasluzi. Nic moc, par vtipnych situacii...
Hot Fuzz/ Jednotka rýchleho nasadenia - (daľší z tých neuveriteľných slovenských prekladov) - viem že ten film má rok ale konečne som ho vhlidol a musím uznať že to bola paráda, najlepší európsky akčný film aký som kedy videl
tomasito13 napísal:videl som ju dvakrat ale nepripadal mi to ako horor skor take psycho, ale aka bola vlastne pointa filmu? lebo mne dvakrat unikla
neviem na ktoru pointu narazas...ten koniec, kde pustil ten diktafon (vtedy si nahraval ked videl tu jeho mrtvu dceru) ? nj.. to co tam pocul aj videl.. bolo skutocne.. uz len kvoli tomu, ze to mal nahrate.. imho dobry film to bol.. nie horor ale skor thriller
no ja som videl parodiu na 300 volalo sa to ze Tohle je Sparta, no musim uznat ze velmi podarena parodia, niekedy trosku trapne sceny ale tak 7,5/10 si zasluzi
ako tu uz bolo pisane Never Back Down nazov filmu ho dokonale vystihuje, fakt uzasny film, davno sa mi ziaden film nepacil tak ako tento....nieco pre vsetkych bitkarov 9/10