Prosím radu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
pipo654
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Prosím radu

Príspevok od používateľa pipo654 »

Prosím Vás.Potrebujem aby ste mi niekto poradili.Včera v noci som prišiel domov napity a ovracal som stenu,postel a 2 vankúše...neviete s čím by som to mal utreť aby to zišlo dole????ďakujem
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

EPIC FAIL GUY :-D... no obliecky z vankusov a paplonov vyperies. Ked mate vodeodolno farbu ci omietku ci co to (my to mame doma, taka zrnira troska je v obyvacke, jedno mame este lepsie ze je oranzova a na tom to az tak nevidno) tak handrou a vodou... a ked nie tak vymalovat izbu znova.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Prosím radu

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

pipo654 napísal:Prosím Vás.Potrebujem aby ste mi niekto poradili.Včera v noci som prišiel domov napity a ovracal som stenu,postel a 2 vankúše...neviete s čím by som to mal utreť aby to zišlo dole????ďakujem
To si si zavaril, chlapce :) No naozaj, ako pise vyssie moosha, vela moznosti nemas. Keby nemate tu specialnu omietku, tak by to bolo iba na to pretretie. Inak keby to skusis zotriet handrou, tak je velke riziko ze zotries farbu...
mamen
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mamen »

vankuse hod do pracky, ale do umyvadlo a vyper v rukach to je normalka,nejaky praci prasok ak mas a radim ti aj avivaz daj aby to nepachlo.ale aj prasu aj avivaze tak najviac poldeci(co je poldeci isto vies:) len ta stena... to asi len vodou utri ale isto tam ostanu flaky a ked to nechces mat ako v nejakej mastaly treba aspon ten kusok zatriet farbou. :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

S tými vecami majú pravdu.. Ja viem, že je to blbé takto písať.. ale mal si si dávať pozor, čo robíš.. :?
To je neskoro, takže návlečky vyprať.. naj v rukách.. :wink: ako príspevok nad mnou.. A tú stenu.. :D ak je to biela stena, tak je to blbé.. skús to nejako vydrhnúť.. Ale fľaky tam ostanú.. Ak je to niekde vedľa postele, alebo tak.. Tak si kúp nejakú "rohož" na stenu a daj to tam.. aby si to jednoducho zakryl.. Alebo to zatri. Ale to si všimnú a bude to smrdieť.. Ja by som to zakryl.. Inak ti poradiť neviem.. :) držím palce..

//edit: alebo plagáty.. ale to by si ich musel mať viac.. :) a stena musí byť suchá, aby cez plagáty nepresakovala gracinca, alebo niečo mokré.. :D
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Tu stenu mozes skusit ocistit smrilglom alebo dratenou kefou len tak uplne zjemna zobrat aj farbu, ale nesmies ist hlboko lebo narazis na omietku a to by bolo vidiet. Ale na tvojom mieste by som si uz siel kupit kyblik primalexu :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To nie je zlý nápad, čo píše syfon. Dobre tu stenu očisti od mrkvy, zabehni do dogerie a kúp si šmyrgel a zľahka to opucuj. Zíje dolu jemna vrchna vrstva farby aj s bordelom. Toto sa robí aj po stierkovaní keď ostanú miestami nejaké nerovnosti. Dratenu kefu by som osobne neriskoval :D
Nezaručujem však úspech, keď si pil kvalitný alkohol a dobre sa to tam zažralo, tak to dolu nepojde a budeš musieť natierať (čo zasa nie je až taky problem, pokiaľ máte biele steny).
qwerty-xyz

Re: Prosím radu

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

pipo654 napísal:Prosím Vás.Potrebujem aby ste mi niekto poradili.Včera v noci som prišiel domov napity a ovracal som stenu,postel a 2 vankúše...neviete s čím by som to mal utreť aby to zišlo dole????ďakujem
:smt023 expert. Ako povedali uz dole. Zober smirgel ten zleeny jemny a cuchaj to opatrne, Ja osobne sa nam tiez take daco parkrat stalo ale heh stena bola pri posteli neviem v jakej vyske si to otykoval ty. Tak som to presmirgloval a natrel bielou kriedou,normalne som cuchal kriedu po stene a aby to drzalo len som na to jemne striekol lak na vlasy. (to nemusi robit to som robil ja lebo som na rychlo nic lepsie nevymyslel) a na take mensie skvrny som zamaloval vies cim? Tym lakom co sa s nim opravuju chyby na kancelarskych papieroch-taky maly stetec tam je z vrchnacika trci. No a diery v stene (to som nemal terc ale iba sipky a trebalo kdesi hadzat) tak sadrou normalne. :oops:
Napísať odpoveď