Prosím radu
Prosím radu
Prosím Vás.Potrebujem aby ste mi niekto poradili.Včera v noci som prišiel domov napity a ovracal som stenu,postel a 2 vankúše...neviete s čím by som to mal utreť aby to zišlo dole????ďakujem
-
D!eSel_78
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prosím radu
To si si zavaril, chlapcepipo654 napísal:Prosím Vás.Potrebujem aby ste mi niekto poradili.Včera v noci som prišiel domov napity a ovracal som stenu,postel a 2 vankúše...neviete s čím by som to mal utreť aby to zišlo dole????ďakujem
vankuse hod do pracky, ale do umyvadlo a vyper v rukach to je normalka,nejaky praci prasok ak mas a radim ti aj avivaz daj aby to nepachlo.ale aj prasu aj avivaze tak najviac poldeci(co je poldeci isto vies:) len ta stena... to asi len vodou utri ale isto tam ostanu flaky a ked to nechces mat ako v nejakej mastaly treba aspon ten kusok zatriet farbou. 
-
Začiatok Konca
Professional
S tými vecami majú pravdu.. Ja viem, že je to blbé takto písať.. ale mal si si dávať pozor, čo robíš..
To je neskoro, takže návlečky vyprať.. naj v rukách..
ako príspevok nad mnou.. A tú stenu..
ak je to biela stena, tak je to blbé.. skús to nejako vydrhnúť.. Ale fľaky tam ostanú.. Ak je to niekde vedľa postele, alebo tak.. Tak si kúp nejakú "rohož" na stenu a daj to tam.. aby si to jednoducho zakryl.. Alebo to zatri. Ale to si všimnú a bude to smrdieť.. Ja by som to zakryl.. Inak ti poradiť neviem..
držím palce..
//edit: alebo plagáty.. ale to by si ich musel mať viac..
a stena musí byť suchá, aby cez plagáty nepresakovala gracinca, alebo niečo mokré.. 
To je neskoro, takže návlečky vyprať.. naj v rukách..
//edit: alebo plagáty.. ale to by si ich musel mať viac..
To nie je zlý nápad, čo píše syfon. Dobre tu stenu očisti od mrkvy, zabehni do dogerie a kúp si šmyrgel a zľahka to opucuj. Zíje dolu jemna vrchna vrstva farby aj s bordelom. Toto sa robí aj po stierkovaní keď ostanú miestami nejaké nerovnosti. Dratenu kefu by som osobne neriskoval
Nezaručujem však úspech, keď si pil kvalitný alkohol a dobre sa to tam zažralo, tak to dolu nepojde a budeš musieť natierať (čo zasa nie je až taky problem, pokiaľ máte biele steny).
Nezaručujem však úspech, keď si pil kvalitný alkohol a dobre sa to tam zažralo, tak to dolu nepojde a budeš musieť natierať (čo zasa nie je až taky problem, pokiaľ máte biele steny).
-
qwerty-xyz
Re: Prosím radu
pipo654 napísal:Prosím Vás.Potrebujem aby ste mi niekto poradili.Včera v noci som prišiel domov napity a ovracal som stenu,postel a 2 vankúše...neviete s čím by som to mal utreť aby to zišlo dole????ďakujem