CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

LOLCATS napísal:Hej tak zase uz viem naco narazas...niekedy to prezenie ehm s "humorom" za to ho mam v ignore na ICQ :P :D ..ale ina ksi myslim ze v pohode....a bud rad ze si nedostal BAN ako ja :P
za ban si urcite mozes sam,nieco si porusil nechapem preco sa blazera zastavas ked ti dal ban :smt104 moj nazor na blazera,je to v pohode chlapik sprava sa ferovo ak sa da pomoze.
ef.K0
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ef.K0 »

ano blazer je macher, ovlada to nielen v Cstrike, ale aj s ludmi...spravny admin...ked budem velky, chcem byt ako on :smt119
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Gigabyt napísal:za ban si urcite mozes sam,nieco si porusil nechapem preco sa blazera zastavas ked ti dal ban :smt104 moj nazor na blazera,je to v pohode chlapik sprava sa ferovo ak sa da pomoze.
Blazer mi nedal BAN ale tuto pan Efkoo xD

//autoeditácia príspevku ( 30 Aug 2008, 13:14 )
ef.K0 napísal:My mame radi prave takych ako si ty "steam" skillerov. Smejeme sa z takych nie len na serveri ale ako vidim ze aj na fore... Len tak dalej, si super, ukaz si palec, a vychutnaj si potlesk :aasmile29:

si VELKY !
Neviem preco sa mu posmievas...hral som s nim na lamakch ked este bezal server...je to dobry hrac. :roll:
ef.K0
Light Professional
Light Professional

LOLCATS napísal:Neviem preco sa mu posmievas...hral som s nim na lamakch ked este bezal server...je to dobry hrac. :roll:
vsak ja som s nim tiez hral, je to macher, ovlada kopec zahranicnych vyrazov a vie dobre strielat a mierit. Ked raz budem mat steam a budem vediet aspon polku zahranicnych vyrazov z tych jeho, poviem si ze som polovicny frajer. :cookies:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

ef.K0 napísal:vsak ja som s nim tiez hral, je to macher, ovlada kopec zahranicnych vyrazov a vie dobre strielat a mierit. Ked raz budem mat steam a budem vediet aspon polku zahranicnych vyrazov z tych jeho, poviem si ze som polovicny frajer. :cookies:
Potom si od teba vypytam podpis :book: :smt080
ef.K0
Light Professional
Light Professional

:posilka3:
musim este vela trenovat...idem sa toho aj ihned pustit..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

dufam ze ten C4 bol on :lol: (Blazer a efko vedia :lol: )
no tak tie slova som sa aj ja cudoval dpc co znamena brainer :lol:
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

blackshare napísal:Ako sorry, hral som tam prvý a posledný krát :D Boli tam 2 admini: pomE', blazer a väčších kreténov som nevidel :roll: Ako fakt nech si robia srandu zo seba a nie z lepších :wink: Však ani over nevedia rozdeliť a ani mapu zmeniť :P

Ako fakt, hrajú sa na veľkých a pritom sú to len 2 ns herovia. Chápem aj ja som bol ns ale takto som sa nesprával :roll:
Admin má byť vizitkou servera a nie sa správať ako 10 ročný :roll: Nadávať do cheaterov a podobne, pritom ani spectate nepoužiť.

Ach no koment, srry, že som tam hral :?
Jedine co ti k tomu poviem je, ze ma mrzi ze tu pises ze sme ti hovorili ze si cheater. Nic take sa nestalo a len nam tu kazis dobru povest. V zivote som nikomu nepovedal ze je cheater, proste idem spectate a sledujem aj 20 kol az kym si nejsom isty, ze nieco ma, potom ban, ak nic nema, nic sa nedeje. :?

Gigabyt napísal:ja nemam rad tu mapu,ked som ju hral,naposledy potom som aj zalozil prispevok,ct boli slaby uplne vkuse nas t pozabijali a ja som nemal sancu ani sa schovat ani palit ani nic.je to smutne ze sa sili nevyrovnali ale sa spojili silny proti slabym.
Stare dobre PTB :)
stejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stejko »

nechapem,co na tom CS take vidite.ja som to hral proti kamosovi,aleo to bola fakt nuda.
Filipito
Darca
Darca

lebo vas bolo malo ale najlepsie je ked ste 6vs.6
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

stejko napísal:nechapem,co na tom CS take vidite.ja som to hral proti kamosovi,aleo to bola fakt nuda.
ked sa hras 1v1 s kamaratom tak to je nuda...ja som csko hral 2,5 roka aktivne a stale ma to bavilo a teraz som stym skoncil no asi sa ktomu vratim lebo kamosi sa ktomu vratili tiez takze tak :))
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Zastávam sa Blazer-a.
Hovorím však v mojej prítomnosti na servery. Neraz sledoval potencionálneho cheatera. Nemám pocit Že by sa hneď rozbehol dávať bannány. Neviem čo ťa blackshare tak vytočili keďže som to nevidel ale mrzí ma to. Prísť o hráča ako si ty je dosť kruté. Dobrý hráči robia serveru meno. Ale proste Blazer je podľa mňa tiež v pohode. Ak ste mali nezhody, tak ste sa asi len zle pochopili.

btw blackshare nerozmyslíš si to ešte s tím hraním na hojko servery? Nechám sa tebou zabiť (zas) :D

Ja stojím za Blazerom. Ja osobne som s ním ešte problém nemal. A to som už pár krát na AimOtera nominovaný bol, hlavne keď tam nie sú nejaký skutočný CS hráči
Ach jaj. Vtedy padajú lichôtky :D

PS kto by mal pocit Že sa chválim, nech má. Som totižto VEĽKÝ :cookies:
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Z Blazerom som sice este nehral [vlastne este z nikym na hojku, hram CS:S] ale podla toho ako sa sprava na fore som si isty ze na serveri nieje chybny on :smt058
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no ja si myslim ze na 99,9% neni chyba v Blazerovi osobne s nim casto hravam a myslim si ze je to proste jeden super hrac a aj super clovek este by som nevidel ze by na niekoho hovoril ze je cheater alebo nieco podobne ak je cheater riesi to banom a nie slovami...a inak Blazer aj pomE maju steam a hravaju na nom takze neviem skade si zobral ze mali ns... a ak zo statusu tak si si mohol vsimut ze tam ukazuje ze vsetci maju ns..
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

Blazer je uplne v pohode clovek. Ma dobry zmysel pre humor... Poradi, pomoze ako sa da... Viac nemam co dodat :)

BTW: Naucil ma begrip :lol:
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Filipito napísal:dufam ze ten C4 bol on :lol: (Blazer a efko vedia :lol: )
no tak tie slova som sa aj ja cudoval dpc co znamena brainer :lol:
Čo je na tom smiešne ? Brainer sa používa dosť často pri cs, tak ako sa používa rofl,ban,lol,headshot,pure luck,lucker,skiller a podobne :roll:
Filipito
Darca
Darca

to je take smiesne brainer ale ok tak nie kazdy ma taky zmysel pre humor ako ja
ked vtedy povedal slovo brainer tak som skoro zo stolicky spadol tak som sa rehlil :lol:
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Filipito napísal:to je take smiesne brainer ale ok tak nie kazdy ma taky zmysel pre humor ako ja
ked vtedy povedal slovo brainer tak som skoro zo stolicky spadol tak som sa rehlil :lol:
brainer je odvodené od brain, čiže rozum,mozog,inteligencia.
Filipito
Darca
Darca

chalani mohli by sme dneska dat taku rozluckovu vo vacsom? predsa ide skola tak nas tam uz bude menej a dnes si chcem poriadne zastrielat... co hovorite tak od tej 20:00 do 01:00?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

uf no ja by som rad dal ale doma budem az zajtra :( iked zajtra neni este volno? :P inak vysokoskolaci maju este mesiac
Zamknuté