za ban si urcite mozes sam,nieco si porusil nechapem preco sa blazera zastavas ked ti dal banLOLCATS napísal:Hej tak zase uz viem naco narazas...niekedy to prezenie ehm s "humorom" za to ho mam v ignore na ICQ![]()
..ale ina ksi myslim ze v pohode....a bud rad ze si nedostal BAN ako ja
CS 1.6 Server hojko.com
-
Miley Cyrus
Light Star
Blazer mi nedal BAN ale tuto pan Efkoo xDGigabyt napísal:za ban si urcite mozes sam,nieco si porusil nechapem preco sa blazera zastavas ked ti dal banmoj nazor na blazera,je to v pohode chlapik sprava sa ferovo ak sa da pomoze.
//autoeditácia príspevku ( 30 Aug 2008, 13:14 )
Neviem preco sa mu posmievas...hral som s nim na lamakch ked este bezal server...je to dobry hrac.ef.K0 napísal:My mame radi prave takych ako si ty "steam" skillerov. Smejeme sa z takych nie len na serveri ale ako vidim ze aj na fore... Len tak dalej, si super, ukaz si palec, a vychutnaj si potlesk
si VELKY !
vsak ja som s nim tiez hral, je to macher, ovlada kopec zahranicnych vyrazov a vie dobre strielat a mierit. Ked raz budem mat steam a budem vediet aspon polku zahranicnych vyrazov z tych jeho, poviem si ze som polovicny frajer.LOLCATS napísal:Neviem preco sa mu posmievas...hral som s nim na lamakch ked este bezal server...je to dobry hrac.
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jedine co ti k tomu poviem je, ze ma mrzi ze tu pises ze sme ti hovorili ze si cheater. Nic take sa nestalo a len nam tu kazis dobru povest. V zivote som nikomu nepovedal ze je cheater, proste idem spectate a sledujem aj 20 kol az kym si nejsom isty, ze nieco ma, potom ban, ak nic nema, nic sa nedeje.blackshare napísal:Ako sorry, hral som tam prvý a posledný krátBoli tam 2 admini: pomE', blazer a väčších kreténov som nevidel
Ako fakt nech si robia srandu zo seba a nie z lepších
Však ani over nevedia rozdeliť a ani mapu zmeniť
![]()
Ako fakt, hrajú sa na veľkých a pritom sú to len 2 ns herovia. Chápem aj ja som bol ns ale takto som sa nesprával![]()
Admin má byť vizitkou servera a nie sa správať ako 10 ročnýNadávať do cheaterov a podobne, pritom ani spectate nepoužiť.
Ach no koment, srry, že som tam hral
Stare dobre PTBGigabyt napísal:ja nemam rad tu mapu,ked som ju hral,naposledy potom som aj zalozil prispevok,ct boli slaby uplne vkuse nas t pozabijali a ja som nemal sancu ani sa schovat ani palit ani nic.je to smutne ze sa sili nevyrovnali ale sa spojili silny proti slabym.
-
lekoklatik
VIP
Zastávam sa Blazer-a.
Hovorím však v mojej prítomnosti na servery. Neraz sledoval potencionálneho cheatera. Nemám pocit Že by sa hneď rozbehol dávať bannány. Neviem čo ťa blackshare tak vytočili keďže som to nevidel ale mrzí ma to. Prísť o hráča ako si ty je dosť kruté. Dobrý hráči robia serveru meno. Ale proste Blazer je podľa mňa tiež v pohode. Ak ste mali nezhody, tak ste sa asi len zle pochopili.
btw blackshare nerozmyslíš si to ešte s tím hraním na hojko servery? Nechám sa tebou zabiť (zas)
Ja stojím za Blazerom. Ja osobne som s ním ešte problém nemal. A to som už pár krát na AimOtera nominovaný bol, hlavne keď tam nie sú nejaký skutočný CS hráči
Ach jaj. Vtedy padajú lichôtky
PS kto by mal pocit Že sa chválim, nech má. Som totižto VEĽKÝ
Hovorím však v mojej prítomnosti na servery. Neraz sledoval potencionálneho cheatera. Nemám pocit Že by sa hneď rozbehol dávať bannány. Neviem čo ťa blackshare tak vytočili keďže som to nevidel ale mrzí ma to. Prísť o hráča ako si ty je dosť kruté. Dobrý hráči robia serveru meno. Ale proste Blazer je podľa mňa tiež v pohode. Ak ste mali nezhody, tak ste sa asi len zle pochopili.
btw blackshare nerozmyslíš si to ešte s tím hraním na hojko servery? Nechám sa tebou zabiť (zas)
Ja stojím za Blazerom. Ja osobne som s ním ešte problém nemal. A to som už pár krát na AimOtera nominovaný bol, hlavne keď tam nie sú nejaký skutočný CS hráči
Ach jaj. Vtedy padajú lichôtky
PS kto by mal pocit Že sa chválim, nech má. Som totižto VEĽKÝ
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no ja si myslim ze na 99,9% neni chyba v Blazerovi osobne s nim casto hravam a myslim si ze je to proste jeden super hrac a aj super clovek este by som nevidel ze by na niekoho hovoril ze je cheater alebo nieco podobne ak je cheater riesi to banom a nie slovami...a inak Blazer aj pomE maju steam a hravaju na nom takze neviem skade si zobral ze mali ns... a ak zo statusu tak si si mohol vsimut ze tam ukazuje ze vsetci maju ns..