CS 1.6 Server hojko.com
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
midnight_man
Guru
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Obviňuje ťa admin alebo hráč ? Ak hráč, kašli naňho nech si zavolá admina, skontroluje ťa a máš. Ak sa to stane toč si in eye pre istotu, ak by ti dal ban.. O čom pochybujemmidnight_man napísal:Chalani nemam nic proti vasim adminom..ale obvinovat kazdeho co vie hrat ze ma WH ..to je troska drze nie?si tam spravte poriadok.
//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2008, 20:59 )
Tak za 1 minutku ideme
-
midnight_man
Guru
-
GIGABYTE
King
Niekto zmente mapu pls, pretože dmnc

//autoeditácia príspevku ( 01 Sep 2008, 20:17 )
No takže mám tu jednu sťažnosť na hráča s nickom 17. Má stále somnou neaký problém, nedávam mu SK, neurážam ho, ako on mňa. Nedávam mu teamkill, no ale on proste má neaký problém a neustále urážky. Nadáva na servery aj ostatným hráčom, ak to niekto uvidí tak to 100% dosvedčí. A chcem aby z toho boli vyvodené dôsledky. Ďakujem.
/Aspoň sa podpíš šaško !
//autoeditácia príspevku ( 01 Sep 2008, 20:17 )
No takže mám tu jednu sťažnosť na hráča s nickom 17. Má stále somnou neaký problém, nedávam mu SK, neurážam ho, ako on mňa. Nedávam mu teamkill, no ale on proste má neaký problém a neustále urážky. Nadáva na servery aj ostatným hráčom, ak to niekto uvidí tak to 100% dosvedčí. A chcem aby z toho boli vyvodené dôsledky. Ďakujem.
/Aspoň sa podpíš šaško !
-
GIGABYTE
King
Ja som pritom kludný, len taký chlapci ako 17 sa hrajú na niečo čo niesu. Keď pritom nervačí nech to nehrá ! A mne do ko*ot nikto nadávať nebude a ak si myslí, že bude tak nech mi to povie do očí ! Mne dokáže rozčúliť jedna vec, je nás na servery 7 on 6 a hráme awp_indiu ako včera. No vrchol drzosti, hral sa tuším iceworld, potom dáme vote, navotuje sa india, potom votnú zase b0n0 a potom konečne väčšiu mapu inferno, ludia sa zamyslite 
A neviem čo tu niekto sleduje tou k- , aspoň sa podpíš 17
A neviem čo tu niekto sleduje tou k- , aspoň sa podpíš 17
najskor bolo inferno do desat minut rtv potom nuke za 5 min zase rtv, dust- 10 min zase rtv bolo nas tam asi 14 a votli mini militiuGIGABYTE napísal:Rexxar ak myslíš to čo bola awp_india... Vtedy sa to menilo preto lebo nás bolo na servery strašne vela.