.....:::::Vražda človeka z neuváženia okolností.....:::::

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Mohlo sa toto udiať v skutočnosti?

áno
23
42%
nie
32
58%

Celkom hlasov: 55

Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

cubix napísal:lenze v texte je pisane ze sa o to len pokusil, a mozno si to len vymyslela.
Inak pre mna je to dost nezmyselne, koli niakej pizde niekoho zabit.
Ved aj pre mna, preto v texte ďalej píšem, že ten trest si podstivo zaslúžili. :wink:
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

Ten pribeh sa mi pacil, mohlo sa to tak stat az na par veci.Urcite by som neisiel zabijat s lumi ktorych ani poriadne nepoznama aj celkovo ani sam by som nesiel, ale mozno iba vtedy keby to uz bolo potrebne.Rad by som vedel ako to bolo v skutocnosti ci to je vymysel alebo pravda alebo upravena pravda...
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

d4nt3 napísal:Vražda je zaležitosťou denneho poriadku... a vždy je plná škandálov...ale ako sa vraví : smrť jedneho katastrofa, smrť tisicky štatistika ... to teraz plati na svete :?
to sa nevravi to povedal Stalin "Smrť človeka je tragedia, smrť miliónov je iba štatistika"
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

nikdy,ale nikdy by som sa nedal nahovorit na vrazdu.to by som sa nechal radsej zmlatit,ale vrazdit,alebo podielat sa na vrazde...to nikdy

keby tak rozmyslal aj peter tak by sa nemuselo stat co sa stalo :roll:
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

den333 napísal:zda sa mi neuveritelne ze ked dievca v partii povie ze sa ma vcera pokusil znasilnit hned na druhy den ho idu vsetci zabit....ved to je absolutne blaznovstvo.....
Taká " mafia " násťročných , šak sa hádam chápeme...smutné :?
tomasito13 napísal:to sa nevravi to povedal Stalin "Smrť človeka je tragedia, smrť miliónov je iba štatistika"
To fakt ? Nádherné , tak predsa niečo rozumné a pravdivé do poslednej bodky vypustil... ale hlavné je,že je to fakt. O jedneho sa zaujíma, tie miliony idu rovno do tabuliek.... :x
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

De ja vu...
ľudia sa v stáde správajú ako k****. Viac k tomu nemám čo dodať.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Lyson2580q napísal:Ten pribeh sa mi pacil, mohlo sa to tak stat az na par veci.Urcite by som neisiel zabijat s lumi ktorych ani poriadne nepoznama aj celkovo ani sam by som nesiel, ale mozno iba vtedy keby to uz bolo potrebne.Rad by som vedel ako to bolo v skutocnosti ci to je vymysel alebo pravda alebo upravena pravda...
Isiel by som zabijat len vtedy, keby to uz bolo potrebne a len s ludmi, ktorych poznam.:shock: Aspon sa s tym chvalit nebudem.
Lucia si moze gratulovat, ze to hned neoznamila a riesilo by sa to inak. 40 rokov je dost, ale umlatit niekoho kovovou tycou a este si aj kopnut na zaver-podla mna odpad spolonosti.
Lyson2580q
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Lyson2580q »

pryja napísal:Isiel by som zabijat len vtedy, keby to uz bolo potrebne a len s ludmi, ktorych poznam.:shock: Aspon sa s tym chvalit nebudem.
Lucia si moze gratulovat, ze to hned neoznamila a riesilo by sa to inak. 40 rokov je dost, ale umlatit niekoho kovovou tycou a este si aj kopnut na zaver-podla mna odpad spolonosti.
A co ma zahlasis?Ja sa nechvalim, ale keby ten doticny urobil nieco fakt zle tak mu s prepacenim rozkopem jeho p*cu vy**banu.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

tomasito13 napísal:no mojho nazoru vymysleny pribeh ale tak moze sa udelit 40 rokov? nie je to ze 25? a potom dozivotie? ak nie tak sory ak sa mylim
:roll: jasne ze je vymysleny ako polka tych romantickych traposin co maju holky v profiloch na pokeci, vazne by som cchel stretnut toho typka co ho bavi toto pisat. :roll:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

A zili stastne az do smrti :lol:
Vymyslena blbost nikto nieje taky sprosty aby po 3 dnoch s ludmi ktorych ledva pozna isiel niekoho zabit s tycou a ktomu si ju tam zabudnut :D

Dalej ako niaka pani mohla najst telo v rieke? Jedine ze by plavalo na povrchu.. a to by uz velmi tazko ziskali otlacky.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

To mas z Kamarata ? : )
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

No aby sme sa pohli ďalej ....
Jedného večera som sadol a napísal to.... Takže pravdy je na tom asi hovno. Ale teoreticky sa to môže stať. Takže uvažujme a nedajme sa zvádzať ľuďmi ktorý za to nestoja.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ak xces byt spisovatel pis a kresli leporela pre deti, na psychologicke kriminalky nemas talent
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tomu chalanovi by som povedal len jedno - ked si ko*ot tak nech ta zavru aj na dozivotie. Ze nemas vlastny rozum a namiesto teba rozhoduju ostatni je tvoj problem. A ked uz ste taki dementni a vobec to pred samotnym aktom nepremyslite tak je to jasne, dostali ste co si zasluzite.
boborko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boborko »

Ujo Marky napísal:Dalej ako niaka pani mohla najst telo v rieke? .
ze vraj isla vyvencit psa...a ty si nikdy nevencil psa na rieke? :D ...a podla mna sa to mohlo stat...ale nvm ci sa to stalo :roll:
Napísať odpoveď