Ved aj pre mna, preto v texte ďalej píšem, že ten trest si podstivo zaslúžili.cubix napísal:lenze v texte je pisane ze sa o to len pokusil, a mozno si to len vymyslela.
Inak pre mna je to dost nezmyselne, koli niakej pizde niekoho zabit.
.....:::::Vražda človeka z neuváženia okolností.....:::::
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Ten pribeh sa mi pacil, mohlo sa to tak stat az na par veci.Urcite by som neisiel zabijat s lumi ktorych ani poriadne nepoznama aj celkovo ani sam by som nesiel, ale mozno iba vtedy keby to uz bolo potrebne.Rad by som vedel ako to bolo v skutocnosti ci to je vymysel alebo pravda alebo upravena pravda...
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
Taká " mafia " násťročných , šak sa hádam chápeme...smutnéden333 napísal:zda sa mi neuveritelne ze ked dievca v partii povie ze sa ma vcera pokusil znasilnit hned na druhy den ho idu vsetci zabit....ved to je absolutne blaznovstvo.....
To fakt ? Nádherné , tak predsa niečo rozumné a pravdivé do poslednej bodky vypustil... ale hlavné je,že je to fakt. O jedneho sa zaujíma, tie miliony idu rovno do tabuliek....tomasito13 napísal:to sa nevravi to povedal Stalin "Smrť človeka je tragedia, smrť miliónov je iba štatistika"
-
olololwtfomg
Expert
-
pryja
Darca
Isiel by som zabijat len vtedy, keby to uz bolo potrebne a len s ludmi, ktorych poznam.Lyson2580q napísal:Ten pribeh sa mi pacil, mohlo sa to tak stat az na par veci.Urcite by som neisiel zabijat s lumi ktorych ani poriadne nepoznama aj celkovo ani sam by som nesiel, ale mozno iba vtedy keby to uz bolo potrebne.Rad by som vedel ako to bolo v skutocnosti ci to je vymysel alebo pravda alebo upravena pravda...
Lucia si moze gratulovat, ze to hned neoznamila a riesilo by sa to inak. 40 rokov je dost, ale umlatit niekoho kovovou tycou a este si aj kopnut na zaver-podla mna odpad spolonosti.
-
Lyson2580q
Zablokovaný
A co ma zahlasis?Ja sa nechvalim, ale keby ten doticny urobil nieco fakt zle tak mu s prepacenim rozkopem jeho p*cu vy**banu.pryja napísal:Isiel by som zabijat len vtedy, keby to uz bolo potrebne a len s ludmi, ktorych poznam.Aspon sa s tym chvalit nebudem.
Lucia si moze gratulovat, ze to hned neoznamila a riesilo by sa to inak. 40 rokov je dost, ale umlatit niekoho kovovou tycou a este si aj kopnut na zaver-podla mna odpad spolonosti.
-
qwerty-xyz
tomasito13 napísal:no mojho nazoru vymysleny pribeh ale tak moze sa udelit 40 rokov? nie je to ze 25? a potom dozivotie? ak nie tak sory ak sa mylim