Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

http://www.topky.sk/cl/10/309304/Mladic ... -a-topanky
Ano, boli ti mladici boli romovia.
Mna zaujalo skor to, ze v tv novinach tentokrat obyvatelia osady rozpravali v zmysle, ze nech mladi idu do basy, jedna matka dokonca povedala, ze chce odpustenie pre syna. Co je na tom zvlastne? To, ze ked sa nieco co i len nedopatrenim(rozumej nahodou) stane romskemu decku, tak rodicia volaju po pomste v style oko za oko, zub za zub.
A co ma stve este viac...teraz napisali, ze mladici napadli...keby bolo farebne rozlozenie opacne, tak by z toho hned bol nadpis, ze rasisti napadli roma...kde je ku*va spravodlivost? (nejde o nadpis, ale o nakladanie s obzalovanym, ked je raz obvineny z lupeze a rasistickeho utoku a druhykrat iba z lupeze)
PS: co v clanku nie je - napadnuty muz sa 11 hodin trepal(udajne plazil) k znamym, ktori mu pomohli
//Pinhead: tak tak a este mi to pripomenulo, ze znova zacina zber zemiakov a pestovatelia zas a znova volaju po farmarskom zakone, lebo teraz musia urodu vyebrat predcasne ak vobec nejaku chcu mat.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

A keby takýchto čurákov postrieľam (myslím, že by to bolo úplne v poriadku, ako z hľadiska morálky, tak aj z hľadiska práva - jasná nutná obrana) tak hneď by som bol v TV a novinách ako "rasistický vrah" a novinári by zo mňa urobili ešte šéfa slovenskej pobočky Ku-Klux-Klanu......

Ale to, že som si len bránil svoj život a majetok, tento novinársky odpad nezaujíma..... By ma tak zaujímalo, koľko dostanú........ Mladiství (automaticky iba polovica sadzby), netrestaní (to tiež veľa urobí) a nakoniec skončia iba s podmienkou a za rok sú doma aj z polepšovne (reedukačného ústavu)......

Spoločnosť a štát musí brániť obete, nie zločincov....... Tí si zaslúžia poriadne tresty..... a jedno či sú Cigáni, či bieli......
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Bizarre »

Cigani? Pri sucasnej legislative vseobecnom nazore je to neriesitelna situacia.

Treba im zobrat dovod premnozovat sa a spravne ich motivovat k vzdelaniu... ak to ide. No asi ne :lol:
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

Neznášam cigánov !!! V Košiciach je ich bohužiaľ plná pi*a a to je kameň úrazu. Bez nich by bolo mesto a život v meste krajší :D Ako nevadia mi slušní Rómovia, ktorí pracujú, platia dane atď ale tí cigáni, ktorí narobili miliardové dlhy na Luniku IX, všetko tam zdevastovali tak pre nich ešte budú stavať unimobunky a náhradné ubytovanie? Toto ma veľmi na Slovensku sere. Keby obyčajný človek prestal platiť nájomné, tak ho vykopnú z bytu, ale keď cigáni neplatia nájomné, tak ich presťahúvajú do náhradného ubytovania. Sťažujú sa jaka je chudoba a jak je im zle. Asi si pamätáte ten prípad, keď malý degeš kradol medený kábel a zabil sa pri tom - ja na to hovorím - tak mu treba a je dobré že doslova zdochol. Degeši kradnú aj kôli poje**** 20 korunám a spomínam si, že nejakích cigánov ukazovali v telke, predali radiátory v byte a sťažovali sa jaka im je zima :D A ešte k tomu kradnú na poliach zemiaky, prípadne lozia zo stromov a kradnú jabluká, no toto čoto? Vozia sa zadarmo po MHD, ničia autobusy, striekajú slzný plyn vodičom do kabíny? Degeši sú zberba ktorá na Slovensku nemá čo hľadať, lebo v to že sa dakedy zmenia neverím. Len pobrať sociálne dávky a pi***** že je chudoba.
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Za príspevok nadomnou by som sa aj podpísal. Je tu jedna základná vec a to, že cigána nezmeníš, on má svoju divokú povahu v sebe, on sa potrebuje raz za čas pri ohníku pošalieť, pospievať si s dalšími degešami, pojojkať aký je život cigána ťažký atď. On chce slobodu, robiť nebude ani za p**u. Keď nemajú romale peniaze, tak do telky bedákajú, že oni sú hladný. Dostanú prachy zo socialky, prelogajú, prekuria, deti lačné, holé...Mali byty? Rozj****li ich, ale šak dyk more nemáme kde bývať...štát DAJ, POSTAV!!! A pracovať? Veď načo, narobím deti a lowe pridú ku mne samé...Niekto sa tu možno bude okrikovať, že cigánovi robotu nedajú.Holt, akú si tu v SR povesť spravili takú ju majú ku**y špinavé. Jediné čo vedia je kradnúť a väčšinu s tých čorkov nosiť do zberných surovín. Ešte by som zabudol slušný rómovia? Toľko ich je málo, že štatistika na nich je**. :x Nikdy na Slovensko nepatrili ani nebudú.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Ja stale hovorim, ze mi nie je jasne, naco preboha davame niekomu nieco, co vobec nechce? Stale im stat nuti nove byty, nove hento, tamto... no a oni si zvyknu, ze vzdy vsetko maju a tak to potom aj dopadne. Nam ostatnym nikto nic nevnucuje, a verim, ze ani keby sme si pytali, tak nedostaneme :?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

isty umelec to nazval DVOJÍ METR
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

v poslednej dobe som zaznamenal prudky narast ciganov ktory maju penazi dost... a nie poctiovu pracou zacali kseftovat s ******.. kurwy.. ale ako to vnimam tak umerne poctu ciganov stupa aj pocet clenov narodneho odporua podobnych hnuti. .takze mozno ich nackovia vyneguju:D
aby si sa bal ist na ulicu
Delije
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delije »

Ich nevyneguje uz nikto, zda sa, ze zakony ktore mame im plne vyhovuju... Neplatia dane, dostavaju socialky za to, ze si robia deti atd. toto je ich ekonomika.. :)) Samozrejme nemyslim vsetkych, ale prevaznu vacsinu...
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

No zachvilu sa budu chciet osamostatnit a vytvorit si vlastny stat. Co by mohlo byt riesenie ale kolko km2 im dame? :D
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Bizarre napísal:No zachvilu sa budu chciet osamostatnit a vytvorit si vlastny stat. Co by mohlo byt riesenie ale kolko km2 im dame? :D
nebudu. Nemali by brat odkial peniaze, jedine ze by sme im platili nech sa nevratia spat :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

jeden môj známy navrhol toto riešenie: pod Ostravou (banské mesto v ČR, analógia Banskej Štiavnice) je mooore tunelov po ťažbe uhlia. Nahnať ich tam všetkých ktorí nežijú podľa pravidiel spoločnosti. Zaliať vstupy betónom a nech zavládne zákon vlčí. Je to samozrejme nereálna predstava, no niečo pravdy na nej je. Možno dávať tým lumpom miesto nových bytov (my svoje byty spácame i 30 rokov :x ) staré autobusy, nakúpiť im hud. nástroje a nech sa opäť venujú svojmu starému remeslu a kočovnému štýlu života. Zrušiť soc. dávky pre čiernych - a že je to rasizmus? Haha...keď kradnú bielym a nik ich netrestá, môžme i my si trošku dovoliť... a hneď majú dôvod na opätovné kočovníctvo. A kam budú ich kroky smerovať? Preč zo SR :)
Čiže môj plán, tzv. Stoporkov Plán: 1) zrušiť soc. dávky a príspevky na deti pre rómov
2) darovať im staré karosy a iné busy z DPB, Dopravný Podnik Košice, SAD...
3) obdariť ich hud. nástrojmi nech tí snaživí majú šancu na normálny život, kto chce, prácu si nájde
4) otvoriť jednosmerne hranice

:aasmile3:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

no tak nackovia ich vyneguju urcite :D nackovia skacu do osamelych jedincov ala dlhe vlasy ale do cigana neskocia ani tomu bohovi..
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

ale s tymi autobusmi to nie je dobry napad :lol: lebo by sposobovovali havarie a nevinni bieli by kvoli nim umierali.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

toto je to najinteligentnejsie riesenie porblemu, ktore som kedy videl :D
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

Aktuálne k súčasným udalostiam: :lol:

Zo sprav...

Kód: Vybrať všetko

http://tvnoviny.sk/bin/article.php?article_id=480938&page=1&p_all_items=1&order=DESC
Pre zabavu :D

Kód: Vybrať všetko

http://www.mojevideo.sk/video/999/romovia_na_toluene.html
Kamarat mi spominal prispevok v TV Markiza a vraj tam nejaka ciganska matka povedala "ked fetuju, aspon niesu hladne" :hehe:
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

ako spieva Zóna A:

cigánsky problém vyriešiť treba
cigánsky problém sa týka aj teba

Ja by som tých scivilizovaných nechal tak, tých čo by mali nádej scivilizoval pod tvrdou rukou a beznádejným prípadom by som postavil rezerváciu

V ŽIADNOM PRÍPADE NIE SOM RASISTA...
Napísať odpoveď