Romovia na Slovensku
http://www.topky.sk/cl/10/309304/Mladic ... -a-topanky
Ano, boli ti mladici boli romovia.
Mna zaujalo skor to, ze v tv novinach tentokrat obyvatelia osady rozpravali v zmysle, ze nech mladi idu do basy, jedna matka dokonca povedala, ze chce odpustenie pre syna. Co je na tom zvlastne? To, ze ked sa nieco co i len nedopatrenim(rozumej nahodou) stane romskemu decku, tak rodicia volaju po pomste v style oko za oko, zub za zub.
A co ma stve este viac...teraz napisali, ze mladici napadli...keby bolo farebne rozlozenie opacne, tak by z toho hned bol nadpis, ze rasisti napadli roma...kde je ku*va spravodlivost? (nejde o nadpis, ale o nakladanie s obzalovanym, ked je raz obvineny z lupeze a rasistickeho utoku a druhykrat iba z lupeze)
PS: co v clanku nie je - napadnuty muz sa 11 hodin trepal(udajne plazil) k znamym, ktori mu pomohli
//Pinhead: tak tak a este mi to pripomenulo, ze znova zacina zber zemiakov a pestovatelia zas a znova volaju po farmarskom zakone, lebo teraz musia urodu vyebrat predcasne ak vobec nejaku chcu mat.
Ano, boli ti mladici boli romovia.
Mna zaujalo skor to, ze v tv novinach tentokrat obyvatelia osady rozpravali v zmysle, ze nech mladi idu do basy, jedna matka dokonca povedala, ze chce odpustenie pre syna. Co je na tom zvlastne? To, ze ked sa nieco co i len nedopatrenim(rozumej nahodou) stane romskemu decku, tak rodicia volaju po pomste v style oko za oko, zub za zub.
A co ma stve este viac...teraz napisali, ze mladici napadli...keby bolo farebne rozlozenie opacne, tak by z toho hned bol nadpis, ze rasisti napadli roma...kde je ku*va spravodlivost? (nejde o nadpis, ale o nakladanie s obzalovanym, ked je raz obvineny z lupeze a rasistickeho utoku a druhykrat iba z lupeze)
PS: co v clanku nie je - napadnuty muz sa 11 hodin trepal(udajne plazil) k znamym, ktori mu pomohli
//Pinhead: tak tak a este mi to pripomenulo, ze znova zacina zber zemiakov a pestovatelia zas a znova volaju po farmarskom zakone, lebo teraz musia urodu vyebrat predcasne ak vobec nejaku chcu mat.
A keby takýchto čurákov postrieľam (myslím, že by to bolo úplne v poriadku, ako z hľadiska morálky, tak aj z hľadiska práva - jasná nutná obrana) tak hneď by som bol v TV a novinách ako "rasistický vrah" a novinári by zo mňa urobili ešte šéfa slovenskej pobočky Ku-Klux-Klanu......
Ale to, že som si len bránil svoj život a majetok, tento novinársky odpad nezaujíma..... By ma tak zaujímalo, koľko dostanú........ Mladiství (automaticky iba polovica sadzby), netrestaní (to tiež veľa urobí) a nakoniec skončia iba s podmienkou a za rok sú doma aj z polepšovne (reedukačného ústavu)......
Spoločnosť a štát musí brániť obete, nie zločincov....... Tí si zaslúžia poriadne tresty..... a jedno či sú Cigáni, či bieli......
Ale to, že som si len bránil svoj život a majetok, tento novinársky odpad nezaujíma..... By ma tak zaujímalo, koľko dostanú........ Mladiství (automaticky iba polovica sadzby), netrestaní (to tiež veľa urobí) a nakoniec skončia iba s podmienkou a za rok sú doma aj z polepšovne (reedukačného ústavu)......
Spoločnosť a štát musí brániť obete, nie zločincov....... Tí si zaslúžia poriadne tresty..... a jedno či sú Cigáni, či bieli......
-
Thrash/Death
Star
Neznášam cigánov !!! V Košiciach je ich bohužiaľ plná pi*a a to je kameň úrazu. Bez nich by bolo mesto a život v meste krajší
Ako nevadia mi slušní Rómovia, ktorí pracujú, platia dane atď ale tí cigáni, ktorí narobili miliardové dlhy na Luniku IX, všetko tam zdevastovali tak pre nich ešte budú stavať unimobunky a náhradné ubytovanie? Toto ma veľmi na Slovensku sere. Keby obyčajný človek prestal platiť nájomné, tak ho vykopnú z bytu, ale keď cigáni neplatia nájomné, tak ich presťahúvajú do náhradného ubytovania. Sťažujú sa jaka je chudoba a jak je im zle. Asi si pamätáte ten prípad, keď malý degeš kradol medený kábel a zabil sa pri tom - ja na to hovorím - tak mu treba a je dobré že doslova zdochol. Degeši kradnú aj kôli poje**** 20 korunám a spomínam si, že nejakích cigánov ukazovali v telke, predali radiátory v byte a sťažovali sa jaka im je zima
A ešte k tomu kradnú na poliach zemiaky, prípadne lozia zo stromov a kradnú jabluká, no toto čoto? Vozia sa zadarmo po MHD, ničia autobusy, striekajú slzný plyn vodičom do kabíny? Degeši sú zberba ktorá na Slovensku nemá čo hľadať, lebo v to že sa dakedy zmenia neverím. Len pobrať sociálne dávky a pi***** že je chudoba.
Za príspevok nadomnou by som sa aj podpísal. Je tu jedna základná vec a to, že cigána nezmeníš, on má svoju divokú povahu v sebe, on sa potrebuje raz za čas pri ohníku pošalieť, pospievať si s dalšími degešami, pojojkať aký je život cigána ťažký atď. On chce slobodu, robiť nebude ani za p**u. Keď nemajú romale peniaze, tak do telky bedákajú, že oni sú hladný. Dostanú prachy zo socialky, prelogajú, prekuria, deti lačné, holé...Mali byty? Rozj****li ich, ale šak dyk more nemáme kde bývať...štát DAJ, POSTAV!!! A pracovať? Veď načo, narobím deti a lowe pridú ku mne samé...Niekto sa tu možno bude okrikovať, že cigánovi robotu nedajú.Holt, akú si tu v SR povesť spravili takú ju majú ku**y špinavé. Jediné čo vedia je kradnúť a väčšinu s tých čorkov nosiť do zberných surovín. Ešte by som zabudol slušný rómovia? Toľko ich je málo, že štatistika na nich je**.
Nikdy na Slovensko nepatrili ani nebudú.
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
v poslednej dobe som zaznamenal prudky narast ciganov ktory maju penazi dost... a nie poctiovu pracou zacali kseftovat s ******.. kurwy.. ale ako to vnimam tak umerne poctu ciganov stupa aj pocet clenov narodneho odporua podobnych hnuti. .takze mozno ich nackovia vyneguju:D
aby si sa bal ist na ulicu
aby si sa bal ist na ulicu
-
zvonenie33
Light Professional
-
Stoporko
VIP
jeden môj známy navrhol toto riešenie: pod Ostravou (banské mesto v ČR, analógia Banskej Štiavnice) je mooore tunelov po ťažbe uhlia. Nahnať ich tam všetkých ktorí nežijú podľa pravidiel spoločnosti. Zaliať vstupy betónom a nech zavládne zákon vlčí. Je to samozrejme nereálna predstava, no niečo pravdy na nej je. Možno dávať tým lumpom miesto nových bytov (my svoje byty spácame i 30 rokov
) staré autobusy, nakúpiť im hud. nástroje a nech sa opäť venujú svojmu starému remeslu a kočovnému štýlu života. Zrušiť soc. dávky pre čiernych - a že je to rasizmus? Haha...keď kradnú bielym a nik ich netrestá, môžme i my si trošku dovoliť... a hneď majú dôvod na opätovné kočovníctvo. A kam budú ich kroky smerovať? Preč zo SR
Čiže môj plán, tzv. Stoporkov Plán: 1) zrušiť soc. dávky a príspevky na deti pre rómov
2) darovať im staré karosy a iné busy z DPB, Dopravný Podnik Košice, SAD...
3) obdariť ich hud. nástrojmi nech tí snaživí majú šancu na normálny život, kto chce, prácu si nájde
4) otvoriť jednosmerne hranice

Čiže môj plán, tzv. Stoporkov Plán: 1) zrušiť soc. dávky a príspevky na deti pre rómov
2) darovať im staré karosy a iné busy z DPB, Dopravný Podnik Košice, SAD...
3) obdariť ich hud. nástrojmi nech tí snaživí majú šancu na normálny život, kto chce, prácu si nájde
4) otvoriť jednosmerne hranice
-
seth82
Darca
-
axxis
Addict
toto je to najinteligentnejsie riesenie porblemu, ktore som kedy videlkali520 napísal:Možné řešení (nejen) romské problematiky
Aktuálne k súčasným udalostiam:
Zo sprav...
Pre zabavu
Kamarat mi spominal prispevok v TV Markiza a vraj tam nejaka ciganska matka povedala "ked fetuju, aspon niesu hladne" 
Zo sprav...
Kód: Vybrať všetko
http://tvnoviny.sk/bin/article.php?article_id=480938&page=1&p_all_items=1&order=DESCKód: Vybrať všetko
http://www.mojevideo.sk/video/999/romovia_na_toluene.html-
Iron-Eddie
Light Professional