WII VZ X-box 360

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

co myslite?

Wii
12
41%
X - BOX 360
17
59%

Celkom hlasov: 29

L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

WII VZ X-box 360

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

co by sa oplatilo viac wiicko alebo X - box neviem sa rozhodnut medzi nimi ... co sa podla vas oplati kupit ? a scim je väčšia sranda sa zabavim na dlhsie s kamosmi / sam
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

zalezi co od toho chces ?... Wiicko hras s nastrojmi a pohybujes sa aj v miestnosti ako iste a s xkom iba sedis...zase vyhoda Xka pekna grafika Wiicko vacsinou kreslena a s hrami to nevjem ako je... ale je ich urcite omnoho viacej na xko ako na Wii..
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

no ladsej xbox360 lebo viac hier co by ta bavily potom ma uz aj podobne ovlaace ako wii a vy by ta skutocne po chvile prestalo bavit
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ja som skor za Wii, kedze s kamosmi tak kusok pohybu prinesie viacej srandy... hovorim z vlastnej skusenosti
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

no ale pohyb uz muoze mat aj na xboxe
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Duffiii napísal:no ale pohyb uz muoze mat aj na xboxe
no ano nevyraba tu srandu priamo xbox a nie vsetky hry sa tak daju ovladat je ich iba par...a ked na ces pohyb tak na tj spravene priamo Wiicko
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Njn, Wii je fakt dobre skomponovane s pohybom, ja som bol az milo prekvapeny ako to fachalo. Na baseballe som neprekonatelny :p
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mna laka viac Wii ale bojim sa ze ma to rychlo omrzi ze za dake 2-3 mesiace bude moje nadsenie z neho fuc ..... a zas na X sa mi paci grafika a hry cize nefim... co si vybrat poradte este niekto... skusenosti a tak... a ST1 na co to chcem :?: ... dobra otazka na zbavenie sa nudy.. na zabavu ...
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

L.A.M.E napísal:mna laka viac Wii ale bojim sa ze ma to rychlo omrzi ze za dake 2-3 mesiace bude moje nadsenie z neho fuc ..... a zas na X sa mi paci grafika a hry cize nefim... co si vybrat poradte este niekto... skusenosti a tak... a ST1 na co to chcem :?: ... dobra otazka na zbavenie sa nudy.. na zabavu ...
nie ja som to myslel tak ze ci na pohyb alebo krasnu grafiku a vychutnatie si to v pohodli vies tam su dost velke rozdiely a fakty...tak som to myslel tj uz len na tebe ja ti neporadim ja som zmyslal nad xkom a nakonec idem kupovat new pc...nevyhoda PC ze musis kupovat stale new HW a dalsia nevyhoda ze tiez nemozes hrat tak jak na Wiicku...ale tj uz odbocenie od temy..
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ST1 napísal:nie ja som to myslel tak ze ci na pohyb alebo krasnu grafiku a vychutnatie si to v pohodli vies tam su dost velke rozdiely a fakty...tak som to myslel tj uz len na tebe ja ti neporadim ja som zmyslal nad xkom a nakonec idem kupovat new pc...nevyhoda PC ze musis kupovat stale new HW a dalsia nevyhoda ze tiez nemozes hrat tak jak na Wiicku...ale tj uz odbocenie od temy..
novy komp mam ale mne osobne nevadi ze je horsia grafika mne ide o to aby som sa zabavil a nie o grafiku... lebo obidve necem asi mat a na obidve niesu money :oops:
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

tak potom netusim kukni recenzie kukni dostupnost hier a samotne kukni hry ako vypadaju napriklad aj videa trebarz youtube...
Napísať odpoveď