co by sa oplatilo viac wiicko alebo X - box neviem sa rozhodnut medzi nimi ... co sa podla vas oplati kupit ? a scim je väčšia sranda sa zabavim na dlhsie s kamosmi / sam
zalezi co od toho chces ?... Wiicko hras s nastrojmi a pohybujes sa aj v miestnosti ako iste a s xkom iba sedis...zase vyhoda Xka pekna grafika Wiicko vacsinou kreslena a s hrami to nevjem ako je... ale je ich urcite omnoho viacej na xko ako na Wii..
mna laka viac Wii ale bojim sa ze ma to rychlo omrzi ze za dake 2-3 mesiace bude moje nadsenie z neho fuc ..... a zas na X sa mi paci grafika a hry cize nefim... co si vybrat poradte este niekto... skusenosti a tak... a ST1 na co to chcem ... dobra otazka na zbavenie sa nudy.. na zabavu ...
L.A.M.E napísal:mna laka viac Wii ale bojim sa ze ma to rychlo omrzi ze za dake 2-3 mesiace bude moje nadsenie z neho fuc ..... a zas na X sa mi paci grafika a hry cize nefim... co si vybrat poradte este niekto... skusenosti a tak... a ST1 na co to chcem ... dobra otazka na zbavenie sa nudy.. na zabavu ...
nie ja som to myslel tak ze ci na pohyb alebo krasnu grafiku a vychutnatie si to v pohodli vies tam su dost velke rozdiely a fakty...tak som to myslel tj uz len na tebe ja ti neporadim ja som zmyslal nad xkom a nakonec idem kupovat new pc...nevyhoda PC ze musis kupovat stale new HW a dalsia nevyhoda ze tiez nemozes hrat tak jak na Wiicku...ale tj uz odbocenie od temy..
ST1 napísal:nie ja som to myslel tak ze ci na pohyb alebo krasnu grafiku a vychutnatie si to v pohodli vies tam su dost velke rozdiely a fakty...tak som to myslel tj uz len na tebe ja ti neporadim ja som zmyslal nad xkom a nakonec idem kupovat new pc...nevyhoda PC ze musis kupovat stale new HW a dalsia nevyhoda ze tiez nemozes hrat tak jak na Wiicku...ale tj uz odbocenie od temy..
novy komp mam ale mne osobne nevadi ze je horsia grafika mne ide o to aby som sa zabavil a nie o grafiku... lebo obidve necem asi mat a na obidve niesu money