problém s prehraním filmov

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

zabka090 napísal:mám 5 alebo 6, ale o to nejde, nenapaluje mi len tie filmy, ktoré mi nešli prehrať, sťahuješ filmy z www.zdielanie.sk, lebo tie filmy mam odtiaľ
Nejde o to odkial ich máš nejde ich prehrať ? A ke´d pozrieš na to cd-dvd tak tam máš napálený takýto súbor nazov.rar ?
zabka090
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa zabka090 »

neviem, či si čítal môj problém od začiatku, ale tak ešte raz, stiahla som si nejake filmy z tej stránky, všetky boli avi a neboli v rar.,ale niektore mi prehrá a ine zas nie, keď som dala odoslať chybu napisalo mi niečo v tom zmysle, že potrebujem xvid, ale ja ho nechcel, lebo potom mi neprehrá tie filmy na dvdčku
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

zabka090 napísal:neviem, či si čítal môj problém od začiatku, ale tak ešte raz, stiahla som si nejake filmy z tej stránky, všetky boli avi a neboli v rar.,ale niektore mi prehrá a ine zas nie, keď som dala odoslať chybu napisalo mi niečo v tom zmysle, že potrebujem xvid, ale ja ho nechcel, lebo potom mi neprehrá tie filmy na dvdčku
ak to pustíš cez KM alebo VLC tak ten film na pc musí ísť aj na dvd, ak to dvd má podporu divx :wink:
zabka090
Amateur
Amateur

Re: problém s prehraním filmov

no možno by mi to prehralo DVDčko, ale nejdu mi napaliť!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa vikko78 »

a co tak iny napalovaci software alebo kombinaciu software. napr. mam stiahnuty film avi. v programe VSO divx to dvd prekonvertujem to avi na dvd a ten program ho sam aj napali. a tak mi vznikne dvd....ak chces napalovat len avi subory, tak si stiahni napr. power 2go....to je velmi jednoduchy programek na napalovani.....
dudo02
King
King

Re: problém s prehraním filmov

Príspevok od používateľa dudo02 »

zabka090 napísal:no možno by mi to prehralo DVDčko, ale nejdu mi napaliť!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to,ze ti to neprehra je jeden problem,ktory pravdepodobne vyriesis tym,ze si stiahnes spominany KM PLAYER.

To,ze ti nechce napalovat je problem druhy..Zrejme spociva tiez v programe-takze si skus nainstalovat nejaku novsiu verziu NERA min.7.,popr.preinstalovat tu verziu co mas teraz...
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

a este tu je otazka aky ma OS...XP ci Vista, lebo na viste ide len nero 8 a vyssie.
zabka090
Amateur
Amateur

už som to vyriešila, no díky za rady
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

vikko78 napísal:a este tu je otazka aky ma OS...XP ci Vista, lebo na viste ide len nero 8 a vyssie.
A to máš odkiaľ, že na Viste ide len NERO 8? Ja mám na Viste NERO 7.10.1.0 a ide v pohode.
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

Goten napísal:A to máš odkiaľ, že na Viste ide len NERO 8? Ja mám na Viste NERO 7.10.1.0 a ide v pohode.
z netu...mal som aj ja nero7 a vždy mi hlasilo chybu, a nakoniec som to vyriešil nero 8.
Napísať odpoveď