Nejde o to odkial ich máš nejde ich prehrať ? A ke´d pozrieš na to cd-dvd tak tam máš napálený takýto súbor nazov.rar ?zabka090 napísal:mám 5 alebo 6, ale o to nejde, nenapaluje mi len tie filmy, ktoré mi nešli prehrať, sťahuješ filmy z www.zdielanie.sk, lebo tie filmy mam odtiaľ
problém s prehraním filmov
neviem, či si čítal môj problém od začiatku, ale tak ešte raz, stiahla som si nejake filmy z tej stránky, všetky boli avi a neboli v rar.,ale niektore mi prehrá a ine zas nie, keď som dala odoslať chybu napisalo mi niečo v tom zmysle, že potrebujem xvid, ale ja ho nechcel, lebo potom mi neprehrá tie filmy na dvdčku
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
ak to pustíš cez KM alebo VLC tak ten film na pc musí ísť aj na dvd, ak to dvd má podporu divxzabka090 napísal:neviem, či si čítal môj problém od začiatku, ale tak ešte raz, stiahla som si nejake filmy z tej stránky, všetky boli avi a neboli v rar.,ale niektore mi prehrá a ine zas nie, keď som dala odoslať chybu napisalo mi niečo v tom zmysle, že potrebujem xvid, ale ja ho nechcel, lebo potom mi neprehrá tie filmy na dvdčku
Re: problém s prehraním filmov
no možno by mi to prehralo DVDčko, ale nejdu mi napaliť!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
vikko78
Medium Professional
a co tak iny napalovaci software alebo kombinaciu software. napr. mam stiahnuty film avi. v programe VSO divx to dvd prekonvertujem to avi na dvd a ten program ho sam aj napali. a tak mi vznikne dvd....ak chces napalovat len avi subory, tak si stiahni napr. power 2go....to je velmi jednoduchy programek na napalovani.....
Re: problém s prehraním filmov
No to,ze ti to neprehra je jeden problem,ktory pravdepodobne vyriesis tym,ze si stiahnes spominany KM PLAYER.zabka090 napísal:no možno by mi to prehralo DVDčko, ale nejdu mi napaliť!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To,ze ti nechce napalovat je problem druhy..Zrejme spociva tiez v programe-takze si skus nainstalovat nejaku novsiu verziu NERA min.7.,popr.preinstalovat tu verziu co mas teraz...